9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Groene fauteuil

Waarom een groene fauteuil in elk interieur past

3 april 2023
groene_fauteuil

De kleur groen in huis is al jaren ongekend populair. Groene relaxstoelen laten zich gemakkelijk combineren met andere kleuren, zodat de woonkamer altijd een samenhangend geheel is. Door te kiezen voor groen haalt u een natuurlijk en warm gevoel in huis. Wat de voordelen zijn van een groene fauteuil vertellen we u graag in deze blog.


Een groene fauteuil zorgt voor een warme uitstraling in de woonkamer

De kleur groen is een van de meest gekozen kleuren voor onze relaxstoelen. Dat begrijpen we maar al te goed, want groen is gewoonweg een hele mooie kleur. Het is een warme kleur dat zich gemakkelijk aanpast aan andere kleuren. Kiest u bijvoorbeeld voor een groene relaxstoel in combinatie met een grijze bank, dan zult u merken dat het meteen aangenaam aandoet. Wilt u uw groene fauteuil extra warm laten aanvoelen? Denk dan eens aan een combinatie van stof en leer op de stoel en combineer dit met een houten poot voor een extra sfeervolle uitstraling van uw moderne relaxstoel


Een lounge stoel in het groen geeft rust

Iedere kleur kent een aantal eigenschappen, zo zorgt de kleur paars voor een luxe gevoel en staat de kleur groen voor harmonie en rust. In een groene lounge stoel wilt u natuurlijk ontspannen, daarom is het extra geschikt als kleur voor de stoffering. Wist u dat wij maar liefst 100 kleuren stof en leer hebben? Daar zitten ook diverse schakeringen van groentinten tussen, van appeltjesgroen tot olijfgroen. 

 

Wilt u de (groene) relaxstoelen gratis thuis uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe de relaxstoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

woonkamer_relaxbank_grijs

 

Een groene relaxstoel is tijdloos

Een op maat gemaakte stoel gaat jaren mee en daarom is het wijs om te kiezen voor een kleur waar u over een tijd ook nog heel tevreden mee bent. Door te kiezen voor een neutrale kleur vergroot u de kans hierop. Echter kan de kleur groen ook doorgaan voor een natureltint. Deze kleur komt veel voor in de natuur en wordt daarom in onze ogen niet direct geassocieerd met kleurrijk, terwijl het wel een hele mooie warme toevoeging is. Door te kiezen voor een moderne relaxstoel in het groen verzekerd u uzelf van de juiste keuze. Onze adviseurs denken graag met u mee welke kleur en soort materiaal het beste bij uw woonkamer past. 

 

Wilt u onze (groene) relaxstoelen graag in de winkel bekijken?

Bent u benieuwd naar de relaxstoelen van Velderhof? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant voor u