9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Seniorenbank

Wat is voor mij een geschikte senioren bankstel?

6 maart 2023
Geschikte senioren bankstel

 

Wist u dat er tegenwoordig hele moderne seniorenbanken bestaan? Wij vonden het tijd dat banken meer moeten kunnen dan 'gewoon lekker zitten' en daarom hebben we er een aantal in onze Optima collectie  opgenomen. Een geschikte senioren bankstel voldoet aan een aantal eisen die voor u belangrijk zijn. Zo moet de bank uiteraard heel comfortabel zijn en heeft u wellicht behoefte aan extra functionaliteiten. Wij geven u graag tips voor de beste seniorenbank

 

De 10 voordelen van een geschikte seniorenbank

Een geschikte senioren bankstel is een bank die goed bij u en uw woonkamer past. U kunt bij ons kiezen uit diverse opties en mogelijkheden en u kunt het uiterlijk helemaal naar wens samenstellen. Met een bank op maat kunt u jarenlang genieten van een comfortabele bank. 

  • Op maat gemaakt
  • Hoogwaardige materialen
  • Biedt voldoende ondersteuning
  • Uitschuifbare zitdiepte
  • Relaxfunctie
  • Verstelbare armleuningen
  • Hoge zit
  • Verstelbaar hoofdsteun
  • Keuze in kleur en materiaalsoort
  • Afmeting naar keuze

 

Bank_verstelbare_armleuning

Wilt u onze relaxbanken gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Maak dan gebruik van onze gratis thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de bank zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

Kiest u voor een 2 zits seniorenbank?

We zien vaak dat mensen de voorkeur geven aan een 2 zits senioren bankstel. Wellicht heeft u al een relaxstoel, sta-op stoel of fauteuil in de woonkamer staan en maakt u daar veelal gebruik van. Dan is een bank echt voor erbij. Om de (klein)kinderen te ontvangen of andere visite. Of misschien wilt u helemaal geen grote bankstel, omdat de ruimte dat niet toelaat. Een 2 zits senioren bankstel is dan ideaal. Ook kunt u, bijvoorbeeld met uw partner, genieten van een bank die precies bij uw behoeftes past. Zo kunt u kiezen voor een uitschuifbare zitting, waardoor u altijd goed zit. U kunt kiezen voor een relaxbank met relaxstand en hierdoor genieten van de benen omhoog. Een verstelbare hoofdsteun is ook een mogelijkheid om het zitgemak te vergroten. 

leer_kleur-kleurstalen

Een senioren bankstel leer of van stof?

Bij onze seniorenbanken heeft u zelf de vrijheid om te kiezen voor de gewenste bekleding. Met ruim honderd kleuren in stof of leer weet u zeker dat u de relaxbank van uw dromen kunt samenstellen. Laat u in de winkel adviseren en bekijk de verschillende soorten leer voor uw bankstel. Misschien wilt u een senioren bank met een hoge aaibaarheidsfactor. Kijk dan eens bij de zachte stoffen zoals velours of chenille. Deze rijke materialen geven uw relaxbank een extra luxe uitstraling. 

Relaxbank_groen_stoffen_bank

 

Wilt u onze seniorenbanken graag in de winkel zien?

Kom dan naar de winkel, er is er altijd een in de buurt.  Advies nodig? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe bank. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

Ook interessant voor u