9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Nieuws augustus

Augustus: Een nieuwe telg geboren bij Velderhof

1 september 2022
taart_opening_winkel_feest_beek

Iedere dag zetten wij ons in om u de optimale zitervaring te bieden. Daar komt nogal eens wat bij kijken en we vinden het leuk om dat te laten zien. In deze blog nemen we u graag mee met de belevenissen van de maand augustus. We geven een overzicht van onze Facebookberichten, delen allerlei interessante informatie over onze zitmeubels, onze winkels en nog veel meer. Deze maand is een bijzondere maand, want we mogen Beek verwelkomen als nieuwe winkellocatie. We zijn zo blij met deze nieuwe ‘telg’ in de Velderhof familie! Bent u benieuwd? Lees dan snel verder!

In oktober is het woonmaand en de voorbereidingen zijn in volle gang! We deden een video- en fotoshoot en ons kleinste model is niemand minder dan de dochter van een collega van Velderhof. Ze deed het super!

gele bank5 (1 van 1)

Een rondje sociale media

Wist u dat wij ook op Facebook en Instagram zitten? Wij posten daar dagelijks alles op het gebied van de optimale zitbeleving. We zetten de berichten van de afgelopen maand hieronder op een rijtje zodat u deze rustig nog eens kunt bekijken. Vergeet de berichten niet te liken en ons te volgen! Dat wordt zeer gewaardeerd en vinden we gezellig!

MAANDAG 8 AUGUSTUS - STOEL VAN DE MAAND

 

 

DINSDAG 9 AUGUSTUS - KLANTERVARINGEN OVER HET BESTELPROCES EN DE LEVERING

 

 

WOENSDAG 10 AUGUSTUS - DE 3 BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN EEN STA-OP STOEL

 

DONDERDAG 11 AUGUSTUS - GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

 

 

VRIJDAG 12 AUGUSTUS - ZONNIG ZOMERVOORDEEL BIJ VELDERHOF

 

 

MAANDAG 15 AUGUSTUS - VANDAAG IS HET RELAXATION DAY. ONTSPANNEN LUKT HET BEST IN EEN COMFORTABELE STOEL!

 

 

DINSDAG 16 AUGUSTUS - OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE STOEL? MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN DESKUNDIG ADVIESGESPREK.

 


WOENSDAG 17 AUGUSTUS - EEN GEZELLIGE ZITHOEK CREËREN MET DEZE 5 TIPS!

 

 

DONDERDAG 18 AUGUSTUS - ENDINE DE SPORTIEVE STOEL VAN DE MAAND

 

 

WOENSDAG 24 AUGUSTUS - OPTREDENS VAN WILLEKE EN HAAR LIVE BAND

 

 

DONDERDAG 25 AUGUSTUS - LAATSTE KANS - ENDINE STOEL VAN DE MAAND

 

VRIJDAG 26 AUGUSTUS - GRATIS NAAR DE 50PLUSBEURS MET VELDERHOF VIP TICKET

 

 

DINSDAG 30 AUGUSTUS - WIST U DAT WIJ OP DE 50PLUSBEURS STAAN?

 

 

 

 

 

beek 2


Wat staat er op de planning?

Binnenkort gaan we onze zesde winkel openen en wel in het mooie dorp Beek in Limburg. We zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten en delen hier snel meer over!

Van 13 tot en met 17 september staan we op de 50PlusBeurs op de de Jaarbeurs in Utrecht. De 50PlusBeurs is al bijna 30 jaar het evenement voor de actieve plussers. U vindt er honderden stands met volop vermaak en informatie. Er zijn talloze activiteiten zoals modeshows, optredens en natuurlijk kunt u zich laten inspireren op het woonplein waar wij ook te vinden zijn.

Wilt u graag naar de 50PlusBeurs en bent u op zoek naar gratis kaarten? Wanneer u uw inschrijft als Velderhof VIP krijgt u twee gratis toegangskaarten voor de beurs en kunt u genieten van vele voordelen. Neem eens een kijkje op deze pagina, als u er graag bij wilt zijn!

Volgende week hebben we een nieuwe stoel van de maand, namelijk de Willeke relaxstoel en beginnen we met de actie 500,- inruilkorting op alleen een stoel of 20% korting op een bank en een stoel.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!

 

 

 

Ook interessant voor u