9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Week 34: Een nieuwe telg geboren bij Velderhof

1 september 2022
taart_opening_winkel_feest_beek

Deze week is een bijzondere week, want we mogen Beek verwelkomen als nieuwe winkellocatie. We zijn zo blij met deze nieuwe ‘telg’ in de Velderhof familie! Wat stond er nog meer op het programma? In deze blog geven we een kort overzicht van onze sociale media berichten en we delen hier de laatste nieuwtjes. Benieuwd geworden? Lees dan maar gauw verder!


Terugblik op de week bij Velderhof

Over een aantal weken staan we op de 50Plusbeurs en we beginnen met het leuke nieuws dat we een 50 Velderhof VIP’s mogen verwelkomen op de beurs. We hebben gratis entreetickets bemachtigd en delen deze uit aan mensen die van plan zijn om de beurs te bezoeken. Het gaat hard, dus we kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen!

gele bank5 (1 van 1)

In oktober is het woonmaand en de voorbereidingen zijn in volle gang! We deden een video- en fotoshoot en ons kleinste model is niemand minder dan de dochter van een collega van Velderhof. Ze deed het super!

Een rondje sociale media

Op Facebook en Instagram zijn wij dagelijks actief. Hier delen we alles op het gebied van zitcomfort. We geven tips en delen inspiratie. We hebben de berichten van de afgelopen week overzichtelijk op een rijtje gezet zodat u deze op uw gemak nog even eens kunt nalezen. We zouden het erg gezellig vinden als u ons hier gaat volgen!

WOENSDAG 24 AUGUSTUS -  OPTREDENS VAN WILLEKE EN HAAR LIVE BAND

 

DONDERDAG 25 AUGUSTUS - LAATSTE KANS - ENDINE STOEL VAN DE MAAND

 

VRIJDAG 26 AUGUSTUS - GRATIS NAAR DE 50PLUSBEURS MET VELDERHOF VIP TICKETWat staat er op de planning?


Volgende week hebben we een nieuwe stoel van de maand, namelijk de Willeke relaxstoel en beginnen we met de actie 500,- inruilkorting op alleen een stoel of 20% korting op een bank en een stoel.


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!

Ook interessant voor u