9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti Renswoude

Willeke Alberti bezoekt Paulien in Renswoude met een mooie verrassing

30 maart 2022

Velderhof en de Willeke Alberti Foundation hebben een samenwerking waarbij ze iedere week iemand blij maken met een prachtig geschenk. De gelukkige winnaars zijn aangemeld door iemand uit hun omgeving die vonden dat zij dit echt verdiend hadden. Ze krijgen een prachtige gratis relaxstoel op maat. Een passend cadeau voor iemand die altijd hard werkt en ook wel eens lekker ongestoord mag ontspannen.

Deze week zijn we in het midden van het land, namelijk in Renswoude. We zijn daar om Paulien te verrassen met een relaxstoel. Haar zus Coby heeft een prachtige brief naar ons verzonden, met daarin de reden waarom zij vond dat haar zus het echt verdiend heeft. Ze schrijft: ”Paulien werk al vanaf haar zeventiende. Nu is ze 65 jaar en nog steeds werkzaam. Wat ze best zwaar vindt i.v.m. lichamelijke ongemakken, zoals hypermobiel, artrose en slijtage. Ze heeft hierdoor veel pijn aan haar lichaam. Dus een goede stoel zou zeer welkom zijn, want haar huidige stoel is helemaal op!”

Met zo’n brief kunnen wij niet anders dan daar gehoor aan te geven, dus we reizen af naar Renswoude. Eenmaal aangekomen ziet Willeke zus Coby en Paulien al voor het raam staan.

 

“Halloooo” volgt een enthousiaste begroeting van Paulien wanneer ze de deur opent. De stoel wordt naar binnen getild en Willeke laat deze zien aan haar. Adviseur Mathijs verwijderd de gouden strik zodat mevrouw plaats kan nemen. De relaxfunctie gaat erg soepel, want met één druk op de knop gaan de voeten al omhoog. “Hoppa, ik ga er gelijk bij liggen” lacht Paulien. 

Een relaxstoel voor iemand die al bijna 50 jaar hard werkt

Willeke vraagt Coby om te delen waarom zij haar zus zo’n fijne stoel gunde. Ze vertelt: ”Mijn zus is altijd bezig, ze is ook mantelzorger voor haar man. Werkt daarnaast ook nog in de kinderopvang en zorgt zo nu en dan voor haar schoonmoeder.” Ze geeft aan heel veel bewondering te hebben dat ze dit allemaal doet, ondanks haar eigen gezondheidsproblemen. Paulien: “Dat is heel fijn kindje” en staat op om haar zus een dikke pakkerd te geven! 

Willeke verlaat opgetogen het huis van Paulien en haar man. Het is gaan regenen maar dat hindert niet. Willeke: “Nou dat was weer ontzettend gezellig, mensen blij gemaakt. Het weer helpt niet mee, maar hopelijk komt dat weer en schijnt de zon. En dan kan ik weer zingen -en begint ook te zingen. “Waar is de zon, die mij zou verwarmen?” En “I'm singing in the rain, nou dag he tot de volgende keer”. Besluit Willeke.

Paulien in Renswoude

Na het gezellige bezoekje van Willeke 

We hebben zus Coby hebben we gevraagd hoe ze de verrassing heeft ervaren. Ze vertelt dat haar zwager op de hoogte was, maar haar zus alleen wist dat ze thuis moest zijn. Coby: “Ze is erg blij met de stoel van Velderhof. Donderdag komt Velderhof om de stoel aan te meten en kan ze dus kan ze haar eigen stoel uitzoeken. Tegen Willeke zou ik willen zeggen dat het een mooie Foundation is. En dat ik vind dat ze een warm mens is, ook omdat ze zelf de stoel komt brengen.”

 

Meer lezen over de collectie van Velderhof?

Vraag gratis onze brochure aan en laat u inspireren.

  • Altijd het actuele aanbod
  • De perfecte manier om u te oriënteren
  • Binnen enkele werkdagen in uw brievenbus Gratis brochure aanvragen

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u