9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti Waddinxveen

Willeke Alberti brengt een verrassingsbezoek aan Waddinxveen

13 april 2022

Iedere week trekken Velderhof en Willeke Alberti met de grote bus het hele land door om een gezellig bezoekje te brengen aan iemand die is aangemeld door zijn of haar omgeving. Deze persoon is bijvoorbeeld iemand die zich jarenlang heeft ingezet voor anderen. Denk daarbij aan werkzaam in de zorg, of is een vrijwilliger of mantelzorger.  Deze winnaar wordt voor zijn of haar inspanningen beloond en krijgt een prachtige relaxstoel op maat cadeau. Om welverdiend lekker in te ontspannen!

Deze keer zijn we afgereisd naar Waddinxveen omdat Monique ons een mooie brief heeft geschreven over haar moeder. Ze vertelt in de brief dat haar moeder bijna 87 is en een slecht hart heeft. Daardoor komt zij de deur bijna niet meer uit. Monique: “Ik gun het mijn moeder zo”.

Willeke belt aan bij Truus en ze opent nietsvermoedend de deur. Wanneer Willeke vertelt dat ze een relaxstoel cadeau krijgt schieten de tranen in de ogen van mevrouw. Ze laat iedereen gauw binnen zodat ze kunnen praten over dit mooie gebaar van haar dochter. 

 

Een stoel die iedereen past 

Wanneer mevrouw plaatsneemt vertelt ze aan Willeke dat ze korte bovenbenen heeft. Willeke herkent zich daarin en geeft aan dat het daarom zo fijn is dat de stoel helemaal passend wordt gemaakt. Klein of groot, een relaxstoel moet voor iedereen goed zitten. 

Velderhof adviseur Mathijs helpt mevrouw met de relaxfunctie van de stoel en even later zit ze lekker met haar benen omhoog. Dochter vertelt dat ze de oproep op Facebook had gezien en daarom haar moeder had aangemeld. Ze had er na het opsturen van de brief eigenlijk niet meer aan had gedacht totdat ze werd gebeld. Ze was zo ontzettend blij voor haar moeder. 

Verdrietig nieuws na het bezoek

We hebben dochter Monique gevraagd hoe ze de verrassing heeft beleeft. Ze vertelt dat het een hele leuke verrassing was. “Ik wil aan Willeke Alberti zeggen. Dank dank en nogmaals dank dat je zoiets doet voor de medemens”.

Willeke-Alberti-en-Velderhof-in-Waddinxveen

Helaas hebben we kort na de opnames het verdrietige nieuws gekregen dat Truus is overleden. In overleg met dochter Monique hebben we besloten om het cadeau door te geven aan iemand anders en vond ze het een mooi idee om de beelden alsnog online te delen. Willeke gaat vanaf het voorjaar weer optredens doen in verzorgings- en verpleeghuizen en daar wordt iemand genomineerd die de stoel echt verdient. Zo zou Truus het hebben gewild. 

 

We wensen de familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u