9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti Heemskerk

Willeke Alberti verrast fan met bezoekje én een gratis relaxfauteuil

16 februari 2022

Elke week gaan Velderhof en de Willeke Alberti Foundation gezellig op visite bij een  bijzonder persoon om diegene te verrassen met een comfortabele relaxfauteuil. Deze persoon is aangemeld door iemand uit hun omgeving, omdat ze veel voor een ander betekenen en omdat zij een fijne stoel op maat goed kunnen gebruiken.

Een comfortabele relaxfauteuil voor Fred uit Heemskerk 

Dochter Judith schrijft dat ze haar vader heel graag zou willen verrassen met een bezoekje van Willeke. Ze geeft aan: “Mijn vader is 81 jaar en heeft de ziekte van Parkinson, maar blijft evengoed zeer vrolijk in het leven staan. Jij bent daarbij altijd zijn grote vriendin geweest.” Judith vertelt dat ze van plan waren om naar Willekes concert te gaan, maar dat dit helaas niet door kon gaan vanwege de gezondheid van haar ouders. Haar vader zit nu in de stoel van haar moeder. Judith: “De stoel is oud en versleten, dus deze verrassing zou heel erg welkom zijn!” Uiteraard geven wij hier gehoor aan, dus op naar Heemskerk!  

 

Appeltaart en een relaxstoel 

Met een heerlijke verse appeltaart en de prachtige relaxstoel Endine lopen Willeke en Mathijs van Velderhof richting het huis van Fred. “Hallo Fred” zegt Willeke enthousiast. Waarna ze verschrikt vraagt of ze hem wel mag tutoyeren. “Natuurlijk” lacht hij. “We zijn dezelfde leeftijdsgroep he, kom maar binnen.” 

Dochter Judith vertelt waarom ze voor haar vader heeft geschreven. “Hij is net het ziekenhuis uit en blijft een optimist. Maar omdat het qua gezondheid soms zo wisselend is, was hij er zelf niet aan toegekomen om een relaxstoel te bestellen. Hij had de brochure al in huis en had zelfs al een afspraak gemaakt, nadat hij de reclame van Velderhof met Willeke had gezien.” Zodoende las zij over de samenwerking tussen de Willeke Alberti Foundation en Velderhof. “We waren totaal verrast toen we werden gebeld dat mijn vader deze stoel krijgt, heel erg leuk”, aldus een stralende Judith. 

Relaxstoel-Fred-Heemskerk

Niet ‘zomaar een dag’

Na het bezoek hebben we dochter Judith gevraagd hoe haar ouders de verrassing hadden ervaren. Ze vertelt: “Ze raken er niet over uit gesproken en zijn er nog zo vol van. En dan nog mega groot in de krant ook! Hij zit de hele dag in zijn nieuwe luxe Velderhof stoel en vind hem prachtig, en is supertrots! De foto van Willeke met mijn vader in zijn nieuwe stoel staat al ingelijst in de kamer. Willeke wat doet u dit fantastisch en wat een heerlijk warm persoon bent u. Zo mooi om dit te mogen meemaken en hoop dat u dit nog bij heel veel mensen mag blijven doen. En een luxe om een prachtige Velderhof stoel te mogen krijgen, nogmaals dank jullie wel!'' 

 “Dat Willeke Alberti op bezoek kwam en dan ook nog met zo’n fantastische Velderhof stoel was toch echt een soort van droom voor ze.”

Dochter Judith

Willeke Alberti verrast Fred uit Heemskerk

Velderhof en de Willeke Alberti Foundation zijn ontzettend blij om te horen dat ook deze keer de verrassing weer goed is bevallen. “Wij wensen Fred heel veel plezier toe met de nieuwe relaxstoel. Gaat u maar lekker ontspannen met de muziek van Willeke op de achtergrond!”

Helaas is het niet meer mogelijk om iemand, die een speciaal plekje in u hart heeft, te nomineren voor een relaxstoel op maat cadeau. Wij hebben genoten van deze geweldige verrassingsbezoeken waarbij we veel mensen blij hebben kunnen maken. Hier stoppen wij zeker niet mee! We gaan dit op een andere manier voortzetten.

Willeke Alberti mag dit jaar weer fantastische optredens verzorgen bij diverse zorginstellingen en Velderhof levert ook hier weer een bijzondere bijdrage aan. Elk optreden verrassen we iemand die zich jarenlang belangeloos inzet voor het tehuis met een heerlijke relaxfauteuil. 

Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar de website van de Willeke Alberti Foundation.

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u