9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
meubelsets

De complete meubelsets van Velderhof

24 april 2024
compleet_meubelset

Bent u op zoek naar een nieuwe bank en stoel? Een geheel nieuwe meubelset kan uitkomst bieden. U weet dan zeker dat de meubels perfect op elkaar afgestemd worden en een mooi geheel vormen in uw woonkamer. We vertellen u graag alles over onze complete meubelsets, die goed zitcomfort bieden én dankzij keuze uit diverse materialen en kleuren helemaal naar uw wens zijn samen te stellen.

 

3.-Optima_collectie_Bank_Riva_Relaxstoel_Imola

Meubelset 1: elegant ontspannen

Richt uw woonkamer in met de prachtige set relaxbank Riva en relaxstoel Imola. Bank Riva staat bekend om haar verfijnde uiterlijk en kwalitatieve materialen. Met haar elegante en verfijnde belijning past relaxstoel Imola hier perfect bij. U haalt niet alleen een heel mooie meubelset in huis, maar ook een plek voor ontspanning. Met een druk op de knop brengt u de bank en stoel in de gewenste positie en zit u als nooit tevoren!

 

4.-Optima_collectie_Bank_Pisa_Bijzet_Parma_Relaxstoel_Bologna

Meubelset 2: zitplek voor iedereen

Maak van uw woonkamer uw favoriete plek met de set die bestaat uit een relaxbank, relaxstoel en een bijzetfauteuil. Zo is er zitplek voor iedereen. De karakteristieke bank Pisa heeft een opvallend en strak lijnenspel en geeft de woonkamer sfeer. De ronde vormen van de relaxstoel Bologna en de bijzetfauteuil Parrma doorbreken de rechte lijnen en zorgen voor een speels en knus effect, en nodigen direct uit om lekker op te zitten. Til uw interieur met dit meubelset naar een hoger niveau.

 

6.-bank_Enza_Relaxstoel_Varese

Meubelset 3: de ultieme zitbeleving

Met bank Enza en relaxstoel Varese haalt u echt comfort in huis. Bank Enza is de ultieme alles-in-één bank. De bank is ontworpen om op te zitten, liggen en te relaxen. Een bank voor elk moment van de dag dankzij de verstelbare zitdiepte. Zo kantelt u de rugleuning eenvoudig naar achter voor een heerlijke relaxpositie. Wilt u weer rechtop zitten? Dan zet u de rugleuning eenvoudig terug in de normale stand. Perfect daarbij passend is de relaxstoel Veresa die dankzij de vele comfort- en relaxopties een heerlijke stoel is om in te ontspannen. Dit meubelset biedt u de ultieme zitbeleving.

 

Zithoek_inspiratie_1

Meubelset 4: Willeke’s favorieten
Wilt u uw woonkamer een moderne uitstraling geven? Dan is de Willeke meubelset misschien wel iets voor u. De set bestaat uit de Willeke relaxstoel, bijzetstoel Bolsena en de Willeke bank. Net als de andere sets, is deze meubelset volledig op elkaar afgestemd. Niet alleen vullen ze elkaar aan qua uiterlijk, maar ook qua zitcomfort. De relaxstoel biedt diverse relax opties of een voetenbankje. De rugleuning van de bijzetstoel kan worden aangepast en van de bank zijn diverse afmetingen mogelijk. Een stijlvolle set die niet voor niets de favoriet is van Willeke!

 

Probeer onze meubelsets zelf uit!

Wilt u het zitcomfort en onze service zelf ervaren? Maak snel een afspraak voor deskundig advies in de winkel. Neem plaats in onze relaxstoelen en relaxbanken, bekijk alle relaxopties en bespreek de mogelijkheden. We kijken ernaar uit u te helpen bij het maken van de juiste keuze!

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u