9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand september

De prachtige relaxfauteuil Willeke is stoel van de maand september!

30 augustus 2022
Relaxstoel Willeke

Iedere stoel is uniek, maar een stoel in het bijzonder springt er voor ons wel uit. En dat is Willeke’s favoriet - en niet geheel toevallig - naamgenoot. We hebben het over de Willeke relaxfauteuil. Dat is in september de stoel van de maand. Relaxstoel Willeke is de opvolgster van Endine, de stoel van de maand augustus. Iedere maand bieden wij de stoel van de maand aan voor een zeer scherpe actieprijs.

 

De relaxstoel die u omarmt

Dit is niet voor niets Willeke's favoriet. De Willeke relaxstoel heeft door het strakke lijnenspel een modern uiterlijk en zit ook nog eens heel lekker. Wanneer u plaatsneemt in de Willeke relaxfauteuil zal u direct merken, deze stoel omarmt me. Het is een kuipstoel met dichte leuningen en dat zorgt direct voor een warm en geborgen gevoel. Willeke Alberti is een echt familiemens en het is bij haar thuis altijd de zoete inval. Dit is de ideale stoel om de hele avond lekker in te zitten terwijl u samen met de familie voor de tv kijkt en geniet van een gezellig samen zijn.

 

Kies voor een moderne sta-op stoel

De Willeke stoel is ook uit te voeren met de sta-op functie. Zo heeft u niet alleen een prachtige stoel om te zien, u kunt hiermee ook nog eens veilig zitten en opstaan. De sta-op stoel zorgt ervoor dat u niet langer bang hoeft te zijn dat u uw evenwicht verliest en komt te vallen. Een sta-op stoel helpt u gelijkmatig omhoog en wanneer u bijna in staande positie bent, kantelt de stoel licht naar voren zodat u er gemakkelijk uit kunt stappen. Dat de stoel een draaivoet heeft is geen probleem. Wanneer u de sta-op knop indrukt blokkeert de draaifunctie meteen. Zo hoeft u nooit uit een bewegende stoel op te staan.

 

blog_content_stoelvdmaand_Willeke_detail_1

 

Wilt u de Willeke of onze andere relax stoelen gratis thuis uitproberen?

Dat is mogelijk met onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de stoel zit en direct zien hoe deze in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

blog_content_stoelvdmaand_Willeke_detail_5

Willeke, de stoel die er niet omheen draait

Relaxstoel Willeke is uitvoerbaar met twee soorten voet, de stervoet en de schijfvoet. Beide zorgen ervoor dat u volledig rond kunt draaien. En dat is makkelijk wanneer u niks om u heen wilt missen, zonder de stoel te hoeven verplaatsen. Zo kijkt u lekker naar buiten en even later naar de televisie. Deze stoel is uit te voeren in talloze kleuren en materialen, maar wist u dat u zelfs de kleur van de voet kunt u zelf kiezen? Mat zwart, chroom of hout? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Zithoek_inspiratie_1

Maak uw woonkamer compleet met de Willeke huiskamerset

Niet alleen de Willeke relaxfauteuil is een ware aanwinst voor uw woonkamer, ook de Willeke huiskamerset is een aanrader. Deze woonkamerset bestaat uit de Willeke relaxbank, bijzetstoel Bolsena en uiteraard de Willeke relaxstoel. Met deze set weet u zeker dat iedereen voorzien is van een comfortabel plekje. Het grote voordeel van het kopen van een set is dat u zeker weet dat alles goed bij elkaar past. De relaxbank kunt u kiezen in diverse afmetingen en uitvoeringen. De Willeke fauteuil kunt u uitvoeren met twee kleuren. Dus dat betekent dat de voor- en achterkant verschillend kunnen. Soms zien we dat men de uitstraling van leer heel mooi vindt, maar een zachter vlak wenst om op te zitten. Bij deze stoel kan dat. Wanneer u de huiskamerset besteld zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een leren bank. Dit materiaal kunt u dan ook laten terugkomen in de fauteuil. Zo past het nog beter bij elkaar! 

blog_content_stoelvdmaand_Willeke_detail_3

 

Wilt u de Willeke graag in de winkel zien?

 Dat kan! Er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar de Willeke, maar ook naar de rest van onze collectie? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u