9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand augustus

Sta-op stoel Endine verkozen tot stoel van de maand augustus

5 augustus 2022
Sta-op stoel, okergeel, gele relaxstoel

Wij bieden bij Velderhof talloze kwalitatieve en betaalbare relaxfauteuils en sta-op stoelen. Iedere maand is er één stoel in het bijzonder die wel heel aantrekkelijk is geprijsd, dat is onze stoel van de maand. Stoel van de maand juli Milano heeft een waardige opvolger gekregen namelijk de Endine. Deze mooie sta-op stoel behoort tot een van de meest verkochte stoelen bij Velderhof. Waarom deze sta-op stoel zo ongekend populair vertellen we u graag in deze blog.

Een stoere sta-op stoel

‘Een stoere sta-op stoel, bestaat dat?’ Daar kunnen wij volmondig ja op antwoorden. Toegegeven sta-op stoelen of seniorenstoelen hebben niet bepaald een stoer imago. Toch hebben deze stoelen een hele ontwikkeling doorgemaakt en inmiddels zijn ze hartstikke modern. Sta-op stoel Endine is daar een schoolvoorbeeld van, want deze stoel is heel strak vormgegeven, maar bezit alle mogelijkheden tot functies die een sta-op stoel zou moeten bevatten. Niet voor niets is de Endine vernoemt naar een meer in Italië waar tijdens het hoogseizoen veel wordt gesurft en gewaterfietst, het is namelijk ook een hele sportieve stoel om te zien.blog_content_stoelvdmaand_Endine_detail_5

Veilig opstaan met sta-op stoel Endine

Natuurlijk is het fijn als een sta-op stoel er mooi uitziet, maar nog belangrijker is het feit dat deze stoel veilig is. U heeft de mogelijkheid om deze stoel te kiezen met een vaste poot of een draaivoet. Wanneer u ervoor kiest om een draaifauteuil te kopen kan u deze nog steeds gebruiken om veilig mee op te staan. De Endine is namelijk voorzien van een slim slot mechanisme. Dat betekent wanneer u op de knop drukt om op te staan of te gaan zitten dat de draaivoet automatisch wordt geremd. Met als gevolg dat de stoel niet meer kan draaien en daardoor veilig in gebruik is. Zo kunt u met een druk op de knop lekker genieten van de vrijheid van een draaistoel en het gemak van de sta-op functie.

 

blog_content_stoelvdmaand_Endine_detail_1

Wilt u de Endine of onze andere sta-op stoelen gratis thuis uitproberen?

Dat kan heel eenvoudig door gebruik te maken van onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de stoel zit en zien hoe deze in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

Stoel met voldoende ondersteuning voor de rug

Een van de voornaamste redenen dat sta-op stoel zo ontzettend populair is bij onze klanten is omdat ze een rechte rugleuning heeft. De rug staat als het ware in een hoek van 90° en dat is heel prettig voor mensen die op zoek zijn naar een stoel die goed voor de rug is. Bij rugklachten is het aan te raden om zo rechtop mogelijk te zitten, zodat de wervels zo min mogelijk belast worden. Wanneer u pijnklachten bij het zitten ervaart is het heel prettig om de stoel te voorzien van een verstelbare lendensteun. Dit geïntegreerde kussen vult de -van nature holle ruimte in de rug op en ondersteund deze. Het is echt een verademing om een stoel te hebben die zowel ondersteuning biedt als gewoonweg erg lekker zit. De Endine voorziet in beide gevallen.

 

blog_content_stoelvdmaand_Endine_detail_4


Uitgerust opstaan uit sta-op stoel Endine


De Endine is stoel die de meeste mensen erg prettig vindt zitten. Het voelt meteen ondersteunend en comfortabel wanneer u plaatsneemt. De dichte armleuning geven een geborgen gevoel en wanneer u voor een draaivoet gaat ziet de stoel er nog steeds erg ruimtelijk uit. De ronde voetenklep zorgt ervoor dat de ruimte onder de knieën wordt opgevuld. Dat zorgt ervoor dat de knieën niet ‘op slot’ gaan. We zijn geneigd om bij het strekken van de benen om ze over elkaar te leggen. Wanneer de knieholte wordt opgevuld is dit niet meer nodig. Met als gevolg dat u heerlijk de benen kunt laten liggen en u vervolgens uitgerust kunt opstaan.

blog_content_stoelvdmaand_Endine_detail_3

 

Wilt u de Endine in de winkel zien?

Er is altijd een winkel bij u in de buurt. Bent u benieuwd naar de Endine. maar ook naar de rest van ons aanbod? Maak dan een winkel afspraak met een van onze zitconsulenten. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te stappen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u