9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
moderne relaxstoelen

Moderne relaxstoelen volgens de laatste woontrends

10 oktober 2023


Oktober woonmaand is van start gegaan en dat betekent dat we gaan vooruitblikken op de nieuwste woontrends. Buiten wordt het steeds kouder en grauwer en daarom is het nu het uitgelezen moment om het thuis echt gezellig te maken. In deze blog leest u wat de laatste trends zijn op woongebied en dit vertalen we naar onze moderne relaxstoelen. Bent u benieuwd? Lees dan maar gauw verder! 

Relaxstoel_bruin_leder (1 van 1)

Terug naar de jaren zeventig met een bruine relaxstoel

De woonstijl jaren '70 is weer helemaal terug van weggeweest en vormt een van de meest opvallende interieurtrends van dit moment. Deze nostalgische trend brengt de sfeer van de jaren zeventig terug en combineert retro-elementen met een modern tintje. De jaren '70 staan bekend om hun rijke, warme kleurenpalet. Denk aan okergeel, oranje, bruin en groen. Deze kleuren brengen een gevoel van warmte en gezelligheid in huis, wat vooral tijdens de herfst en winter erg aantrekkelijk is.

Natuurtinten, zoals warm bruin, zijn dit najaar dé trend in interieurdesign. De kleur bruin brengt verbinding met de natuur en daarom is het niet zo gek dat deze kleur aan een opmars is begonnen. Bruin is een kleur die we vaak associëren met natuurlijke elementen zoals hout, aarde en herfstbladeren. In een tijd waarin we steeds meer tijd binnenshuis doorbrengen, verlangen we naar een connectie met de natuur. Het gebruik van bruine tinten brengt deze natuurlijke elementen naar onze woonruimtes.

Een van de grootste voordelen van bruin is de veelzijdigheid. Het combineert moeiteloos met andere kleuren, zoals beige, groen, okergeel en zelfs diepe blauwtinten. Hierdoor kunt u eindeloos experimenteren met kleurencombinaties in uw interieur. Wat dacht u van een cognac leren relaxstoel of een prachtige bruine stoffen relaxstoel? Bij Velderhof heeft u ruime keuze uit tientallen bruintinten! 


Haal de zon in huis met een okergele relaxstoel

Okergeel is dé kleur die meteen warmte en vreugde toevoegt aan uw interieur. Het doet denken aan de laatste stralen van de herfstzon en brengt een gevoel van gezelligheid in uw woonruimte. Een relaxstoel in okergeel is niet alleen trendy, maar ook tijdloos. Het past perfect bij andere herfsttinten, zoals bruin en donkergroen. Wilt u het warme gevoel van de een gele relaxstoel versterken? Kies dan voor een aaibare, zachte stof zoals velvet of chenille. 

Leren_relaxfauteuil

Breng het buitengevoel naar binnen met een groene relaxstoel

Groen is een kleur die altijd in de mode is, en dit najaar is geen uitzondering. Diepe groentinten, zoals smaragdgroen of olijfgroen, brengen de schoonheid van de natuur naar binnen. Het zorgt voor een kalmerende en harmonieuze sfeer in uw huis. Een relaxstoel in groen is een geweldige keuze voor wie houdt van de rustgevende kracht van de natuur.

Lees hier waarom een groene fauteuil in iedere woonkamer past.

Moderne relaxstoelen om echt in te ontspannen

Naast specifieke kleuren is het gebruik van natuurtinten een belangrijk aspect van de najaarstrends. Denk aan warme beige en zandkleuren en aardse taupe tinten. Deze natuurlijke kleuren creëren een gevoel van rust. Kies voor een relaxstoel  in deze natuurtinten voor een tijdloze en rustgevende uitstraling.

Bekleding voor uw sta-op stoel

 

Of u nu kiest voor een opvallende okergele stoel, een diep groene fauteuil, een warme bruine relaxstoel of een zachte, neutrale tint, de relaxstoelen van Velderhof zorgen ervoor dat u het najaar in stijl kunt omarmen. Bovendien bieden ze u het comfort en de ondersteuning die u verdient om volop e genieten. Met een ruime keuze uit meer dan honderd kleuren en materialen, kunt u een stoel vinden die perfect bij uw persoonlijke stijl past. Maak een afspraak met een van onze deskundige adviseurs voor een persoonlijke zitanalyse. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte stoel te vinden.

Leestip: Top 3 moderne relaxstoelen

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u