9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Top 3 relaxstoelen

Top 3 meest geliefde relaxstoelen van 2022!!

25 april 2022
Top 3 relaxstoelen

Welke stoel voor u het meest prettig is, is ontzettend persoonlijk. Dit heeft te maken met een aantal factoren. Denk aan de voorkeur voor een stevige of een zachte zit en bijvoorbeeld de mogelijke relaxfuncties van de stoel. Ondanks dat we gespecialiseerd zijn in maatwerk stoelen -en dus bijna alles mogelijk is per stoel, zien we wel welke modellen het meest in trek zijn. Daarom lichten we in deze blog de top 3 meest geliefde stoelen van het moment uit. Bent u benieuwd geworden? Lees dan maar gauw verder!

Relaxstoelen met talloze opties 

We kunnen alvast stellen dat alle drie de stoelen ontzettend veelzijdig zijn en dus ook alledrie top keuzes zijn. Qua relax opties is er bij zowel de relaxstoel Varese, de Maggiore, als de Tirso een heleboel mogelijk. Zo kunnen de stoelen worden uitgerust met de standaard relaxfuncties. Deze kunnen zowel handmatig als elektrisch worden bediend. Waarbij de voetensteun omhoog kan en de rugleuning naar achteren gekanteld kan worden, zodat u lekker ontspannen kunt zitten.

Ideaal bij rugklachten

Een toevoeging op de rugleuning is de lendesteun. Dit is een geïntegreerd ‘kussen’ in de rugleuning die u zo bol kunt maken als u zelf wil. De rug is van nature hol en het lendekussen vult deze holte op, zodat de rug ondersteund wordt.

Extra nekondersteuning?

Naast de lendensteun kan ook de hoofdsteun in de gewenste stand worden gezet, zodat u de ideale zithouding kunt aannemen en lekker uitgerust uit de stoel kunt opstaan. Gun uzelf dat momentje om op te laden om daarna weer lekker actief te kunnen zijn. Een wandeling met de kleinkinderen of een mooie fietstocht door de natuur. 

Veilig en zelfstandig opstaan uit uw relaxstoel

Het is mogelijk om de stoel uit te breiden met de sta- op functie. Wellicht heeft u nu nog geen enkele moeite met opstaan of zitten, vaak raden we het wel aan om daar alvast over na te denken. Een relaxstoel koopt u niet voor een of twee jaar, maar voor een veel langere periode. Door nu alvast deze functie toe te voegen, voorkomt u dat u over een tijd de stoel moet vervangen. De sta- op functie zorgt ervoor dat u veilig en stabiel omhoog wordt gebracht, zodat u gemakkelijk kunt opstaan. Daarnaast zorgt het slimme slot mechanisme dat de draaifunctie automatisch vergrendeld tijdens het gebruik van de sta- op functie. En dat is wel zo veilig natuurlijk.

Geniet van een heerlijke massage

Naast het lekker onderuit zitten, de lendensteun  en de mogelijkheid tot veilig opstaan is het zelfs mogelijk om Wellness-functies toe te voegen. Verwen uzelf met de heerlijke massage- en verwarmingsfunctie. Zo komt u als herboren uit de stoel! 

Naast deze functies worden deze stoelen helemaal op maat voor u gemaakt. Dat betekent dat er rekening wordt gehouden met uw lengte en uw bouw. En u kunt kiezen uit een ruim aanbod in materialen en kleuren. Zo kunt u de stoel echt helemaal naar wens samenstellen. 

 

#1 - De stijlvolle relaxstoel Varese

Relaxstoel Varese is een van de meest gekochte stoelen van het moment. Dat is niet zo gek, want Varese is een lust voor het oog. Het simpele lijnenspel en de klassieke armleuningen geven deze stoel een chique uitstraling. De Varese kenmerkt zich door de stevige en rechte zit. Ideaal voor mensen die veel ondersteuning kunnen gebruiken en mogelijk ook rugklachten hebben. 

De Varese past qua vorm thuis in iedere woonstijln en is een moderne relaxstoel. Wanneer u uw woonkamer een moderne uitstraling wilt geven kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat u de stoel in een grijze of juist heel kleurrijke stof laat uitvoeren. En gaat u voor een meer landelijk of natuurlijk uiterlijk, denk dan eens aan leer. Bijvoorbeeld cognac leer of taupe. 

 

image002-3

Wilt u meer informatie over relaxstoel Varese en een prijsindicatie? Vraag gratis en vrijblijvend onze brochure aan, deze bevat  maar liefst 43 pagina's aan inspiratie en informatie. >Ja, ik wil de gratis brochure aanvragen!

 

#2 - De geliefde relaxstoel Maggiore 

De Maggiore is in januari verkozen tot stoel van de maand en terecht want deze stoel is ook echt een topper. De relaxstoel Magiore is voor veel mensen aangenaam omdat het een redelijk zachte zitting heeft. Daarnaast heeft de Maggiore een opvallend uiterlijk door de biezen. Kiest u deze in een contrasterende kleur met de rest van de stoel, dan springt dit er echt uit! 

image003

Wilt u meer informatie over relaxstoel Maggiore en een actuele prijsindicatie? Vraag gratis en vrijblijvend onze brochure aan. Deze wordt dan binnen één werkdag naar u opgestuurd, zodat u zich op uw gemak thuis kunt oriënteren. >Ja, ik wil de brochure gratis thuis ontvangen!

 

#3 - De stoere relaxstoel Tirso

Tot slot is één van de meest gekozen de relaxstoel Tirso. Door de open armleuningen en ronde draaivoet is de relaxstoel Tirso een heel populair model. De armleuningen zijn weliswaar open, maar de bovenkant is ontzettend zacht en voelt comfortabel aan door de padding. Hetzelfde geldt voor het zitvlak, want deze relaxstoel is heel lekker zacht. Het is echt de ultieme relaxstoel te noemen. Qua kleuren is er een heleboel mogelijk. Qua stijl zou Tirso in donkergroen, okergeel of bruin zeker niet misstaan in een eigentijds interieur.

 

image004

Wilt u meer informatie over relaxstoel Tirso en een prijsindicatie? Vraag dan nu onze inspirerende brochure aan. Zo kunt u de hele collectie op uw gemak thuis bekijken. >Ja, stuur mij de gratis brochure toe!

 

Velderhof 1-2-3 zitten winkels

Wij kunnen nog zo ons best doen om u zo goed mogelijk te beschrijven hoe de stoelen zitten en wat ze allemaal kunnen. Echter is dit iets wat u eigenlijk gewoon moet ervaren. Kom daarom gezellig langs in een van onze winkels, of vraag een vrijblijvende thuisdemonstratie aan.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u