9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Adviesgesprek in de winkel

Hoe werkt een adviesgesprek in de winkel?

12 augustus 2022
deskundig zitadvies bij Velderhof

Stel u bent nieuwsgierig of een relaxstoel iets voor u is. Of u denkt na over de aanschaf van een sta-op stoel of een relaxbank. Hoe dan verder? In deze blog vertellen we u hoe een adviesgesprek in de winkel werkt, wat u kunt verwachten en hoe lang deze ongeveer duurt. Bent u benieuwd? Lees dan maar gauw verder.

 

De zoektocht naar de ideale relaxstoel

Wellicht heeft u onze reclame op TV of in de krant gezien en u bent toch wel benieuwd geworden naar de relaxstoelen van Velderhof. Dan zou de volgende stap kunnen zijn dat u een gratis brochure aanvraagt, of wellicht heeft u dat al gedaan en u besluit om een kijkje te nemen in de winkel.

Onze winkels zijn goed te bereiken en nabij een parkeerplaats. Daarnaast zijn onze gangpaden breed zodat u er ook met een rollator gemakkelijk doorheen kunt lopen. Om de winkel te bezoeken kunt u een winkelafspraak maken of kunt u gewoon binnenstappen. U mag gerust even rondkijken in de winkel om inspiratie op te doen en wij kunnen u altijd helpen wanneer u vragen heeft.

Zitcomfort is voor ons erg belangrijk en om te kunnen garanderen dat u echt lekker zit willen we u graag de stoelen in het echt laten zien en natuurlijk laten uitproberen. Mocht u de stoelen liever vanuit huis bekijken, dan kan u uiteraard ook gebruik maken van onze gratis thuisdemonstratie service.

 

Gemakkelijk vanuit uw eigen woonkamer onze stoelen uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van onze thuisdemo service. De adviseur neemt uw favoriete relaxstoelen mee zodat u ze thuis kunt bekijken en op u gemak kunt uitproberen. Een thuisafspraak maakt u door het thuisdemo aanvraagformulier in te vullen.

 

 

Wensen in kaart brengen

Bij een adviesgesprek is het van belang om allereerst uw wensen in kaart te brengen. Uiteraard gebeurd dit -wanneer u daar zin in heeft, onder het genot van een kopje koffie met een lekker stukje appeltaart. Misschien wilt u wel een sta-op stoel omdat opstaan niet meer zo gemakkelijk gaat of wilt u een draaifauteuil om lekker in te ontspannen. Vertel ons alles, want zo kunnen wij u het beste helpen. Denk aan uw hobby's, lichamelijke ongemakken,  smaak, woonstijl, ruimte etc. De adviseur stelt gerichte vragen om zo te achterhalen welke stoel voor u het meest geschikt is.

zitadvies_Velderhof

De stoelen en functies uitproberen

Nadat we helder hebben wat u zoekt zal de adviseur een stoel aanwijzen die hij voor u in gedachten heeft. Vervolgens neemt u plaats en kunt u ervaren hoe de stoel zit. Echter is deze stoel natuurlijk nog niet op maat, dus het gaat er echt om hoe de stoel voelt. Wenst u een rechte houding? Een zachte zit? of een elektrische relaxstoel? Aan de hand van deze voorkeuren kiest u uw stoel. Ook zal de adviseur demonstreren welke comfortopties er zijn en hoe deze werken. U kunt ervoor kiezen om deze handmatig of elektrisch te bedienen, ook dat zal de adviseur aan u uitleggen.

Henk_in_Varese_relaxstoel

Kleur en materiaalkeuze

Nu er is vastgesteld welke stoel u wilt kunt u gaan nadenken over het uiterlijk ervan. We werken met maatwerk, dus er is een heleboel mogelijk. U kunt de kleur en het materiaal van de stoel kiezen. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een mix van stof een leer te gebruiken. Daarnaast kunt u de poten of voet van de stoel aanpassen, denk aan bijvoorbeeld een stervoet of een plateau. En dit ook is weer in de kleur en het materiaal naar keuze. Wat dacht u van een stoer zwart stalen stervoet of een mooie houten poot?

Stylingadvies_interieur

Meten is weten

Om ervoor te zorgen dat de stoel u omarmt en ontzettend lekker zit moet deze goed passen. Daarom wordt u opgemeten en aan de hand van 21 meetpunten kunnen we ervoor zorgen dat de stoel goed op uw lichaam aansluit. Wanneer een stoel goed aansluit kan dit zelfs bevorderend werken voor de gezondheid. Denk aan voldoende ondersteuning aan de rug waardoor rugklachten kunnen vermindereren. Of dat de benen omhoog kunnen wat resulteert in een goede bloedsomloop. Dit allemaal zodat u lekker kwiek en uitgerust uit de stoel op kan staan.

Relaxstoel_opmaat

Hoe lang duurt een adviesgesprek?

Hier kunnen we helaas geen eenduidig antwoord op geven. De één weet gelijk wat hij wil, terwijl de ander nog erg onderzoekend is. En dat is helemaal geen probleem, we zijn allemaal anders. Wij nemen de tijd voor u en denken graag met u mee. Zodat u met een tevreden gevoel kan terugkijken op uw bezoek aan onze winkel!

Meer lezen over onze winkels en de openinsweek hiervan? Lees dan deze leuke inspiratieblog waar we onze winkels en de adviseurs aan u voorstellen. 

Meubelwinkel-Velderhof-Laren

Wilt u een bezoekje brengen aan onze winkel?

Dan bent u van harte welkom.  U kunt een winkel afspraak met een van onze zitconsulenten maken. Zij ontvangen u hartelijk en geven u graag advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo even binnen te komen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant voor u