9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
seniorenbank

Maak kennis met de nieuwste Optima seniorenbanken

3 november 2023
Seniorenbank_Pisa

Begin dit jaar lanceerden wij onze nieuwste collectie banken voor senioren, de Optima banken. Deze banken bieden de mogelijkheid om te zitten, liggen en ontspannen op één plek. De relaxbanken bieden het ultieme zitcomfort en zijn tevens ideaal voor een ontspannend middagdutje. Een comfortabele bank die met u meebeweegt, op ieder moment van de dag en tijdens elke gewenste activiteit. We hebben onze prachtige collectie onlangs aangevuld met twee nieuwe seniorenbanken, relaxbank Pisa en relaxbank Riva. We vertellen u graag meer over de Optima collectie en deze nieuwste aanwinsten. Leest u mee?  


5 voordelen van de Velderhof Optima collectie

  • Veelzijdig
  • Optimaal zitgenot
  • Zithoogte - en diepte aan te passen
  • Gemaakt van de allerbeste materialen
  • Modern vormgegeven


Wat maakt de Optima relaxbanken zo uniek?

De Optima seniorenbanken brengen, zoals de naam doet vermoeden,  optimaal comfort en gebruiksgemak. Door de diverse opties is de Optima bank ontzettend veelzijdig. Zo kunt u genieten van de relaxstand en heerlijk onderuit liggen en uw benen laten rusten op de voetensteun. Of wat dacht u van de verstelbare zitdiepte? Hierdoor kunt u te allen tijde goed zitten, ongeacht uw lichaamslengte. En het is per zitvlak aanpasbaar, dus iedereen kan genieten van de juiste maat. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een hoge of lage bank en zijn er zelfs mogelijkheden om de armleuningen te verstellen. Zo tovert u binnen een handomdraai de bank om tot een fijne slaapbank voor bijvoorbeeld een middagdutje. 

Relaxbank_Riva_Roze


Ontdek de veelzijdigheid van de relaxbank Riva

Niet alleen zit relaxbank Riva ontzettend comfortabel, er is ook heel veel mogelijk op het gebied van functies en opstellingen. Wilt u lekker lezen of puzzelen? Kies dan voor een verstelbare hoofdsteun. Zo kunt u voor een langere tijd in dezelfde geconcentreerde houding zitten, zonder nekklachten naderhand. En als u echt wilt ontspannen, kies dan voor de elektrische relaxbank  met relaxfunctie. De rugleuning kantelt naar achteren, de zitting schuift naar voren en de voetensteun komt omhoog, zodat u heerlijk kunt relaxen.

Bovendien biedt de Riva modulaire opstellingen, waardoor u zelf kunt bepalen hoe u de bank wilt plaatsen. Ga voor een ruime hoekbank of creëer een praktische L-bank met een lounge-element. U heeft de keuze uit diverse afmetingen, variërend van een kleine 1-zits tot een royale 3,5-zits bank.

Maak de bank helemaal naar uw smaak met de keuze uit twee verschillende zwarte metalen poten. En tot slot, kunt u zelfs kiezen uit drie verschillende armleuningen, of u nu van smal, breed of rond houdt. Met de Riva relaxbank kunt u uw ideale bank samenstellen die niet alleen comfortabel is, maar ook naadloos aansluit bij uw interieur.

Relaxbank_Pisa_taupe

Kom tot rust met relaxbank Pisa

Relaxbank Pisa biedt u de perfecte plek om volledig tot rust te komen. Dankzij de elektrisch verstelbare relaxstand kunt u genieten van optimaal comfort. Laat de rugleuning eenvoudig naar achteren kantelen en zie hoe de voetensteun omhoog komt, waardoor u in een ontspannen houding kunt liggen. En dat is nog niet alles, de verstelbare hoofdsteunen, die zowel handmatig als elektrisch aangepast kunnen worden, zorgen ervoor dat uw nek en hoofd de ondersteuning krijgen die ze verdienen.

Wat de grootte betreft, heeft u volledige vrijheid. De Pisa Relaxbank kan in verschillende formaten worden samengesteld, zodat u een compacte bank kunt kiezen voor kleinere ruimtes of een ruime bank voor extra comfort.

Met vier verschillende soorten poten om uit te kiezen (modern, breed, smal of gebogen) en vier verschillende armleuningen (recht of afgerond, in diverse breedtes), kunt u relaxban Pisa  geheel naar uw eigen smaak en stijl aanpassen. Bovendien heeft u de keuze uit een breed assortiment materialen en kleuren, waaronder meer dan 100 kleuren stof en leer. Zo kunt u de Pisa relaxbank perfect laten aansluiten bij uw interieur en persoonlijke voorkeuren. Laat u adviseren en stel de bank van uw dromen zelf samen! 


Een senioren bankstel kopen?

Bij Velderhof maken we het kopen van een senioren bankstel heel eenvoudig. Onze deskundige adviseurs gaan met u in gesprek om uw gewenste functionaliteiten en voorkeuren te bespreken. Wilt u een stoffen of leren relaxbank, of misschien zelfs een combinatie van beide? De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt uw senioren bankstel aanschaffen in onze winkel, of als u dat prettiger vindt, kunt u ook thuis geadviseerd worden. Tijdens de thuisdemonstratie brengen we een compacte 1-zitsbank mee, zodat u de uitstraling en het zitcomfort van de bank uitgebreid in uw eigen vertrouwde omgeving  kunt ervaren.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u