9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Favoriet van de maand

Samen genieten met bank Marina, favoriet van de maand februari!

31 januari 2024
header_stoelvdmaand_marina.jpg

Na het succes van relaxstoel Bologna in januari, is het tijd om de spotlight te richten op onze nieuwe favoriet van de maand. Terwijl we buiten de kou van februari voelen,  brengen we warmte in huis met bank Marina. En nu de winter zich nog in zijn greep blijft houden, is het de perfecte tijd om knus samen op de bank te kruipen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Marina? Lees dan maar gauw verder!

 

Marina de bank met een moderne twist 

Met zijn strakke, rechte vormen en prachtige belijning in de rugleuning springt de moderne bank Marina eruit. Comfort en stijl komen perfect samen, waardoor deze bank een waardevolle toevoeging is aan elk interieur.

Bank Marina rust op elegante poten die niet alleen stabiliteit bieden maar ook bijdragen aan een ruimtelijk gevoel in uw interieur. Deze verfijnde poten tillen de bank als het ware op, waardoor een lichtvoetige uitstraling ontstaat. Dit ruimtelijke effect blijft behouden, ongeacht de omvang van de bank. Wist u dat u deze bank volledig naar uw eigen wensen kunt samenstellen? Ontdek de veelzijdigheid van Marina, met de keuze uit talloze kleuren. Neem tijdens uw bezoek aan de winkel of tijdens de thuisdemonstratie gerust de tijd om te bekijken welke kleur het beste bij uw stijl past.

 

blog_content_stoelvdmaand_marina 4

 

Kies de ideale zitopstelling van uw bank

Ontdek de veelzijdigheid van Marina, de bank is namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit maatwerk zorgt ervoor dat de bank perfect in uw interieur past, ongeacht de grootte van de ruimte. Maar het gaat verder dan dat, het biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke voorkeuren op te nemen, waardoor u een bank creëert die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Dat lastige hoekje bij de open haard, of die lange wand is geen enkel probleem. Neem de maten van uw woonkamer mee naar uw afspraak en laat u adviseren voor de maten en beste opstelling. 

Marina is ontworpen voor de ideale zitopstelling. Met veelzijdige mogelijkheden kunt u de opstelling aanpassen aan uw wensen. Of u nu kiest voor een compacte tweezitsbank of een royale hoekbank, Marina biedt voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen voor iedereen! Bovendien kunt u de zithoogte aanpassen tot -3 cm en +2 cm, en kiezen uit een moderne poot in de kleuren zwart en chroom.

De bank is uit te breiden met een lounge-element, een longchair of een hoekelement, en een losse hocker, ofwel voetenbank, behoort tot de opties. De hocker wordt gemaakt in dezelfde bekleding als de bank en past daardoor perfect bij de bank. 

 

blog_content_stoelvdmaand_marina 3


Velderhof banken speciaal op maat gemaakt

Bij Velderhof staan we voor kwaliteit, niet alleen met onze stoelen maar ook met onze banken collectie. Elke bank is gemaakt met aandacht voor detail en biedt u de mogelijkheid om alles volledig naar wens samen te stellen. Onze modellen ademen modern design, waardoor uw bank niet alleen comfortabel is, maar ook goed aansluit bij moderne interieurs. Met een focus op hoogwaardige materialen en duurzaamheid, ontwerpen we banken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een pronkstuk zijn in uw woonruimte. 

Leestip: Top 3 moderne banken van het moment!

blog_content_stoelvdmaand_marina 1

Bank Marina uitproberen?

Ervaar zelf het zitcomfort van bank Marina. Maak een afspraak voor persoonlijk zitadvies, bekijk de kleuropties en ontdek de verschillende mogelijkheden. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het maken van de beste keuze. 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u