9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Favoriet van de maand

Spetterend het nieuwe jaar in met Bologna als favoriet van de maand januari!

1 januari 2024
Favoriet_van_de_maand_januari_relaxstoel_Bologna_geel

Het nieuwe jaar is begonnen, en we kunnen niet wachten om dit te verwelkomen met een knaller! Onze favoriet voor de maand januari is niets minder dan relaxstoel Bologna, opvolger van relaxbank Pisa. In deze blog leest u alles wat u wilt weten over relaxstoel Bologna.


Comfortabele relaxstoel in een modern jasje! 

Relaxstoel Bologna straalt moderniteit uit. De hoge rugleuning geeft de stoel het karakter van een oorfauteuil, terwijl de ronde vormen zorgen voor een vriendelijk en uitnodigend uiterlijk. Ook zorgen de ronde vormen van Bologna voor een geborgen gevoel wanneer u erin zit. Deze moderne stoel nodigt niet alleen uit om te zitten, maar ook om echt te genieten van een momentje voor uzelf. En of u nu rechtop zit of liever liggend ontspant, relaxstoel Bologna past zich aan uw behoeften aan. Geniet van deze stoel in elke gewenste positie.

3. blog_content_stoelvdmaand_bologna

Relaxstoel met talloze opties

Met relaxstoel Bologna kunt u zelf van top tot teen bepalen hoe de stoel eruit moet komen te zien, en welke functies u wenst. Kies voor de relaxstand, waarbij zowel de rug- als voetensteun afzonderlijk verstelbaar zijn. Dit stelt u in staat om de juiste positie te vinden. En wat dacht u van de verstelbare hoofdsteun? Bologna biedt hiermee extra comfort voor langere zitmomenten. Pas de hoogte en positie naar wens aan en geniet van optimale ondersteuning voor nek en hoofd. Of maak uw stoel compleet door Bologna te combineren met een bijpassende hocker, verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante vormen.

 

4. blog_content_stoelvdmaand_bologna 2


De moderne stoel zelf naar wens samenstellen

Voor relaxstoel Bologna kunt u kiezen uit meer dan 100 kleuren stof en leer, of combineer beide materialen voor een unieke uitstraling. Creëer een stoel die perfect aansluit bij uw smaak en interieur. Stem de draaibare ster- of schrijfvoet af op uw persoonlijke smaak en interieur. De voet is beschikbaar in diverse kleuren, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw relaxstoel perfect te laten aansluiten op de rest van uw huidige meubilair.

 

5. blog_content_stoelvdmaand_Bologna
Gemakkelijk opstaan met sta-op functie

Voor extra gemak is relaxstoel Bologna verkrijgbaar met een sta-op functie. Hiermee kunt u moeiteloos en veilig opstaan, waardoor deze stoel niet alleen comfortabel zit, maar ook bijdraagt aan uw mobiliteit.


Relaxstoel Bologna uitproberen?

Bent u nieuwsgierig naar het zitcomfort van relaxfauteuil Bologna en welke mogelijkheden het beste bij u passen? Of wilt u de diverse kleuropties zien en de verschillende mogelijkheden bespreken? Maak dan snel een afspraak en laat u deskundig adviseren. We nodigen u graag uit om plaats te nemen in de relaxstoel, alle relaxopties te ontdekken en uw persoonlijke voorkeuren te bespreken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen bij het maken van de beste keuze!

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u