9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
favoriet van de maand

Relaxbank Paola is de favoriet van de maand mei!

Elke maand stellen we u graag voor aan onze ‘Favoriet van de maand’. In de vorstelijke maand april was dit relaxstoel Maggiore, onze meest gekozen troon. Nu we de verjaardag van onze koning Willem-Alexander gevierd hebben en de maand mei van start is, zetten we relaxbank Paola in het zonnetje! Letterlijk en figuurlijk, want het is toch wel heel fijn dat de dagen weer lang zijn, de zon lekker schijnt en de zonnestralen weer naar binnen vallen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Paola? We vertellen u graag meer!.

 

blog_content_favovdmaand_paola3

Relaxbank Paola als middelpunt in uw interieur

Onze moderne relaxbank Paola is een bank in eigentijdse stijl. Paola komt tot zijn recht in iedere woonkamer dankzij de strakke kussens, de schuine rugleuningen en slanke poten. Een bank waar u jarenlang van kunt genieten en niet snel op uitgekeken raakt. En ook voor het zitcomfort hoeft u het niet te laten. Relaxbank Paola is namelijk een bank waar comfort en stijl perfect samenkomen. 

U kunt bij ons zelf uw bank samenstellen. Kies uit diverse stofsoorten en maar liefst 100+ kleuren stof. De gewenste kleur zit er altijd voor u bij. Ook kunt u de kleur van de poten van de bank afstemmen op uw interieur. Ontdek de veelzijdigheid tijdens een bezoek aan een winkel bij u in de buurt. Of tijdens een thuisdemonstratie, waar u de stofkleuren direct kunt zien bij de rest van uw meubels.

 

blog_content_favovdmaand_paola2

Kies zelf de ideale zitopstelling van uw bank

Bij Velderhof vinden we het belangrijk dat de bank niet alleen qua kleur wordt afgestemd op uw wensen, maar ook qua zitopstelling. Relaxbank Paola is daarom zeer veelzijdig en te kiezen in diverse opstellingen. 

Kiest u voor een kleine 1-zitsbank, een knusse 2-zitsbank, een ruime 3-zitsbank of maakt u er een hoekbank van met een extra hoekelement? En wilt u lekker ontspannen met de benen omhoog? Breid de bank dan uit met een lounge-element of een bijpassende losse hocker. Benut uw woonruimte optimaal en geniet van perfect passend zitcomfort. Passend bij de ruimte én bij u. Voor goed zitcomfort kan de zithoogte van de bank namelijk worden aangepast tot -3cm en +2cm.

 

blog_content_favovdmaand_paola1

 

Relaxbank bij u thuis uitproberen of in de winkel?

Wilt u weten hoe de Paola zit en de bank zelf uitproberen? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte bank. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe u optimaal kunt genieten!

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u