9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand januari

Relaxstoel Maggiore verkozen tot stoel van de maand januari '22!

3 januari 2022

Bij Velderhof hebben we talloze opties voor fijne relaxfauteuils. Om u te helpen om een gedegen keuze te kunnen maken, lichten wij er iedere maand een uit. Dat is onze stoel van de maand. Deze populaire stoel wordt tegen een aantrekkelijke actieprijs aangeboden. In deze blog leest u alles wat u wilt weten van de stoel van de maand.

Het nieuwe jaar starten we meteen goed met de prachtige relaxstoel Maggiore. Deze relaxstoel met allure verdient met recht de titel: Stoel van de maand. Maar vergist u zich niet, de Maggiore relaxfauteuil is niet alleen een mooie verschijning, de stoel is ook nog eens hartstikke comfortabel.

Ultiem ontspannen met relaxfauteuil Maggiore

Relaxstoel Maggiore is vernoemd naar het populaire gebied Lago Maggiore, een meer in het grensgebied van Italië en Zwitserland waar toeristen graag komen om te ontspannen. Door middel van de vele functies die deze stoel biedt, weten we zeker dat u met de Maggiore ook heerlijk zult relaxen, maar dan gewoon vanuit huis. 

Slim en veilig in gebruik

Relaxfauteuil Maggiore is helemaal naar wens samen te stellen. Vindt u het bijvoorbeeld fijn om de hele woonkamer te kunnen zien en te kunnen draaien met de stoel? Dan biedt een draaivoet uitkomst. Naast de relaxstoel is er ook de sta-op stoel Maggiore. En mocht u kiezen voor de sta-op functie -waarbij u eenvoudig omhoog kunt komen en plaats kunt nemen- dan hoeft u niet bang te zijn dat de stoel wegdraait. Dankzij het slimme lock-mechanisme schakelt de stoel tijdens gebruik van het omhoog komen of dalen de draaifunctie uit.

blog_content_stoelvdmaand_maggiore_details_5

Gemakkelijk te bedienen 

U heeft de keuze om de Maggiore relaxfauteuil handmatig of elektrisch te bedienen. Wanneer u kiest voor de elektrische bediening, dan drukt u simpelweg op de betreffende knop om de stoel in de juiste stand te zetten. 

blog_content_stoelvdmaand_maggiore_details_1

Extra ondersteuning met de verstelbare Top-Swing-neksteun

Of u nou kiest voor een actieve zit tijdens het lezen, of juist fijn achterover geleund naar de televisie wilt kijken, de Top-Swing-neksteun biedt extra ondersteuning en comfort. De neksteun kunt u gemakkelijk naar voren of achteren verstellen, zodat u altijd lekker zit.

Overal gemakkelijk te plaatsen

Kiest u voor een accu in de stoel, dan hoeft deze niet meer aangesloten te worden op het stopcontact. Dat zorgt er niet alleen voor dat het rustiger oogt, ook is het veiliger doordat er geen snoer over de vloer loopt.

blog_content_stoelvdmaand_maggiore_details_3

Een relaxstoel met een fraai uiterlijk

Maggiore is stijlvol en elegant vormgegeven. Het fraaie uiterlijk heeft de Maggiore relaxstoel te danken aan de lijnen in de rugleuning en de mooie biezen. U heeft keuze uit ruim 100 kleuren en een breed assortiment van leer- en stoffen. Met name sta-op stoelen in het leer zijn uitermate geschikt voor iedereen die wil dat de stoel nog jaren meegaat. De stijlvolle vormgeving gepaard met het strakke en tijdloze design van de Maggiore relaxfauteuil zorgen er voor dat deze stoel past bij ieder interieur.

Mocht u benieuwd zijn naar de vele beschikbare mogelijkheden van de relaxstoel Maggiore, dan kunt u hier kosteloos onze brochure opvragen

 

Wilt u niet langer wachten op comfortabel zitten?

Vraag hier gratis onze brochure aan.

Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd, morgen in uw brievenbus.

    • Inspirerende brochure met het actuele aanbod
    • De perfecte manier om vanuit huis te oriënteren
    • Geheel vrijblijvend een compleet overzicht in uw brievenbus

 

Gratis brochure aanvragen

 

Volgende maand hebben we weer een bijzondere stoel die wij in het zonnetje zetten. Dit keer de beurt aan de stoere, maar toch elegante relaxfauteuil Serchio.

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u