9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
stoel van de maand

Relaxstoel Orba uitgekozen als stoel van de maand juni!

8 juni 2022
stoelvdmaand_orba


Elke maand kiezen wij één stoel uit die we vier weken lang uitlichten. Deze stoel wordt met een knaller van een actieprijs aangeboden en wij vertellen u er alles over in onze stoel van de maand blog. Deze maand is relaxstoel Orba verkozen tot stoel van de maand juni. Na het daverende succes van Relaxstoel Mella beloofd dit veel goeds.

Juni is de maand waarin de zomer begint, daarom kiezen we voor een zomerse stoel voor de stoel van de maand actie. De Orba is een echte alleskunner en zorgt voor ultieme ontspan momentjes! Een vakantie boeken is niet meer nodig, want met relaxfauteuil Orba waant u zich in een heus luxe resort aan huis!

Ultiem zitgenot met Orba stoel van de maand juni

Draaifauteuil Orba is ontzettend comfortabel en zit lekker zacht. Dat neemt niet weg dat de Orba ook voldoende ondersteuning biedt. De rugleuning is zo gevormd dat het de gehele rug omsluit. De vering van de Orba relaxfauteuil is vervaardigd uit de allerbeste, sterke en elastische materialen. U zult merken dat de stoel ‘zijn rek niet verliest’, zelf wanneer u er iedere dag in zit.

blog_content_stoelvdmaand_orba_details_6

De Orba is een relaxfauteuil die met zijn talloze comfortfuncties ontspannen naar een hoger niveau tilt

Even lekker achterover geleund zitten met de benen omhoog is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met de Orba heeft u de mogelijkheid om dat allemaal met één druk op de knop te doen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de stoel handmatig te verstellen. U kunt ervoor kiezen om een lendensteun aan de stoel toe te voegen om volledige ondersteuning aan de rug te ervaren. Een lendensteun is een kussen dat is geïntegreerd in de stoel. Deze kunt u zo bol maken als u zelf prettig vindt. Op deze manier komt de rug echt tot rust en voelt u zich weer als herboren wanneer u uit de stoel opstaat.

De Orba of andere relaxstoelen naar keuze thuis uitproberen?

Dat kan met onze thuisdemonstratie service! Zo kunt u kosteloos de stoel thuis uitproberen en zelf ervaren of de stoel u bevalt. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

blog_content_stoelvdmaand_orba_details_5

Veilig opstaan met Sta- op functie

Comfort is belangrijk net zoals veiligheid. Met de sta-op functie bent u verzekerd van een combinatie van beide. U kunt met een druk op de knop uzelf veilig omhoog verplaatsen. U hoeft uzelf niet meer omhoog te hijsen of bang te zijn dat u valt bij een poging om op te staan. De motor in de stoel doet al het werk voor u!

Heerlijk lezen en tv kijken met een verstelbare hoofdsteun

Een verstelbare hoofdsteun is ook echt een aanrader wanneer u comfortabel wilt zitten. Een hoofdsteun zorgt ervoor dat uw hoofd precies op de juiste manier wordt ondersteund zodat u geen last krijgt van pijnklachten in nek. De hoofdsteun kunt u automatisch of handmatig in de juiste stand zetten, afhankelijk van uw bezigheden. Wanneer u liggend wilt lezen zet u de verstelbare hoofdsteun naar voren voor optimaal comfort.

blog_content_stoelvdmaand_orba_details_3

De Orba heeft een speels en open uiterlijk

Kenmerkend voor de Orba is het open en speelse uiterlijk. Door de open armleuningen oogt de Orba absoluut niet fors of pompeus, integendeel zelfs. Deze open armleuningen zien er misschien strak uit, maar vergist u zich niet. Ze zitten heerlijk. Ze zijn namelijk voorzien van een royale laag padding, wat ervoor zorgt dat het lekker zacht aan de armen aanvoelt. U kunt ervoor kiezen om de Orba met een stervoet of een plateau te laten uitvoeren. De stervoet draagt bij aan de open uitstraling, waarbij het houten plateau juist een hele stoere uitstraling heeft. Het houten plateau is ook helemaal af te stemmen op uw interieur en komt in 8 verschillende tinten. Variërend van lichte naar donkere houttinten en keuze uit wit, grijs en zwart. Zo is er altijd een kleur bij die goed bij uw vloer en de andere meubels past.

 

De Orba in de winkel bekijken?

Dat kan, er is altijd een winkel bij u in de buurt. Bent u benieuwd naar de Orba, maar ook naar de rest van ons aanbod? Maak dan een winkel afspraak met een van onze zitconsulenten. Zij nemen dan de tijd om u te voorzien van een deskundig advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even langs te komen.

Bekijk hier onze winkellocaties.

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u