9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand mei

Stoel van de maand Mella wordt in mei wegens succes verlengd!

25 mei 2022
Wegens succes verlengd! Relaxstoel Mella stoel van de maand ook in de maand mei

Iedere maand is er één stoel extra voordelig geprijsd, dat is onze stoel van de maand. In de maand april was dit relaxstoel Mella en dat was zo’n groot succes dat we hebben besloten om de actie te verlengen. Vorige maand vertelde wij in onze blog ‘Relaxstoel Mella is uitgeroepen tot stoel van de maand april '22!’ alles over de kenmerken en functies van deze populaire relaxstoel. Deze maand gaan we iets dieper in op de functie die vaak wordt gekozen, namelijk de sta- op functie.

Stoel van de maand Mella is ontzettend veelzijdig

We begrijpen wel dat relaxstoel Mella zo in de smaak valt, het is een stoel die van alle gemakken voorzien kan worden. Denk aan comfortabel zitten door de rugleuning naar achteren te kantelen en de benen even lekker omhoog te hebben. Dit kan allemaal handmatig of elektrisch versteld worden. Dat geldt ook voor de hoofdsteun, heerlijk! En wat dacht u van de Wellness functie? Waarbij de stoel kan worden verwarmd en de spieren lekker los worden gemaakt door de massagefunctie. Het zijn de kleine dingen die het leven aangenaam maken. Soms is er simpelweg niks lekkerder dan weg te dommelen in een verwarmde stoel en om daarna weer verkwikt op te staan. 

Relaxstoel Mella is in alle soorten en maten te koop

Niet alleen de vele functies maken relaxstoel Mella veelzijdig, ook de overige opties dragen hieraan bij. Zo kunt u de Mella in iedere kleur of stoffering laten uitvoeren. Bij ons heeft u keuze uit stof, leer of een combinatie van stof en leer in ruim 100 kleuren. Daar zit gegarandeerd de perfecte bekleding voor u bij! 

Lees ook: Een leren fauteuil of stof? Wij helpen u kiezen

Relaxstoel Mella is geschikt voor iedereen, wat voor lichaamsbouw of welke lengte u ook heeft. Bij Velderhof focussen we ons op de ergonomie, wat betekent dat wij rekening houden met uw specifieke wensen en de stoel volledig op uw lichaam aanpassen. Dat zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van het gemak van een stoel die perfect aansluit op en voldoende ondersteuning biedt.

blog_content_stoelvdmaand_mella_details_6 

De Mella op uw gemak thuis uitproberen? 

Maak dan gebruik van onze thuisdemo service. Hierbij komen wij met de door uzelf geselecteerde stoelen langs, zodat u ze gemakkelijk in uw eigen woonkamer kunt uitproberen. Kosteloos en vrijblijvend, dat is het gemak van Velderhof! Een thuisafspraak maakt u door het thuisdemo aanvraagformulier in te vullen.

U zit extra lekker als u veilig kunt opstaan

Lekker zitten is fijn, maar veilig kunnen opstaan is voor vele net zo belangrijk. Wanneer u de relaxstoel voorziet van de sta- op functie weet u zeker dat dit kan. En denk u nu ‘Ik heb dat echt nog helemaal niet nodig’, dat kunnen wij ons goed voorstellen. Echter koopt u niet jaarlijks een nieuwe relaxstoel. Koopt u een stoel bij Velderhof dan koopt u een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat. Daarom is het verstandig om alvast vooruit te kijken. De toevoeging van de sta- op functie is wel een extra uitgave, maar is natuurlijk niet te vergelijken met de kosten van een volledige stoel. Eigenlijk kunt u het zien als een investering in de toekomst. 

blog_content_stoelvdmaand_mella_details_5

Wat is precies het voordeel van een sta- op stoel? Een stoel met sta- op functie brengt u moeiteloos omhoog. Met als voordeel dat u veilig en zelfstandig kunt opstaan. Het zorgt ervoor dat u de benen en knieën niet hoeft te strekken en uw armen niet hoeft te belasten. 

En denkt u bij een sta- op stoel aan een loche en lompe stoel? Dat is allang niet meer zo. Bij onze stoelen is het eigenlijk niet eens te zien dat er een sta- op functie in zit. Onze stoelen zijn modern en een lust voor het oog in iedere woonkamer! 

Wilt u de Mella bekijken in de winkel? 

Er is altijd een winkel bij u in de buurt. Bent u benieuwd naar de Mella, maar wilt u ook graag de rest van de collectie bekijken? Maak dan een winkel afspraak met een van onze zitconsulenten. Zij nemen dan de tijd om u te voorzien van een deskundig advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even binnen te stappen.
Bekijk hier onze winkellocaties

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

Ook interessant voor u