9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand

Relaxstoel Varese is uitgeroepen tot stoel van de maand maart!

28 februari 2023


Elke maand zetten we een van onze relaxstoelen of sta-op fauteuils in het zonnetje. Dit model wordt verkozen tot stoel van de maand en is daardoor met  korting te koop. Vorige maand was Serchio de stoel van de maand februari en deze wordt opgevolgd door relaxstoel Varese. De lente staat voor de deur en daarom kiezen we voor een stoel dat past bij dit seizoen. Varese is fris,  modern en zal perfect passen in menig woonkamer. Wat Varese verder zo bijzonder maakt leest u in deze blog. 

 

Een luxe relaxstoel met korting kopen?

Wilt u een luxe relaxstoel met korting kopen? Dan is relaxstoel Varese u op het lijf geschreven. Deze stoel is een heuse alleskunner door de vele relaxopties die dit model biedt. Ook is het een mooie verschijning die kan worden uitgevoerd in iedere gewenste materiaalsoort en kleur. En dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijst Varese, want met de stoel van de maand actie haalt u Varese nu extra voordelig in huis. 

 

De Varese of onze andere relaxstoelen gratis thuis uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk  testen hoe de Varese zit en direct zien hoe de fauteuil in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

blog_content_stoelvdmaand_varese_detail_7

 

Op zoek naar een moderne relaxstoel?

Varese is met recht een moderne relaxstoel te noemen. Deze stoel voorziet u van alle gemakken en is door de eigentijdse uitstraling helemaal van nu. Varese heeft een rank uiterlijk en vriendelijke vormen. Dat ziet u terug in de licht gebogen armleggers en de  hoofdsteun die iets wijder uitloopt. Bij relaxstoel Varese heeft u de mogelijkheid om zelf het onderstel te kiezen. U heeft keuze uit een vaste poot of een draaivoet. Een draaifauteuil kan u kiezen met een schijfvoet of een stervoet. Met deze aanpassing geeft u de stoel een heel eigen uiterlijk. Daarnaast kunt u de stoel helemaal naar wens laten bekleden. Kiest u voor stof, leer of een combinatie? Met ruim honderd kleuren stof en leer weet u zeker dat de stoel goed zal passen binnen uw huidige interieur. 


Henk kocht in 2021 de relaxstoel Varese.

Henk: 'ik heb jarenlang een zittend beroep gehad en hierdoor snel last van mijn onderrug. Deze relaxstoel met lendensteun is voor mij echt een uitkomst. Ik voel mij veel vitaler.'

 


Van top tot teen ontspannen met relaxstoel Varese

Relaxstoel Varese is een veelzijdige stoel waar u alle kanten mee uit kan. Geniet na een lange wandeling van een ontspannen massage in de stoel. Verwarm uw spieren met de stoelverwarming. En wat dacht u van de verstelbare voetensteun? Leun heerlijk achterover met de benen omhoog. Wanneer u wat extra ondersteuning in de rug kan gebruiken raden wij de verstelbare lendensteun aan. Dit geïntegreerde rugkussen zorgt ervoor dat uw rug volledig ondersteund wordt. U kunt zelf kiezen hoe ‘vol’ u het kussen wenst. Zit u lange tijd in dezelfde houding? Dan kan het wel eens voorkomen dat u pijn in uw nek krijgt. Dan is een verstelbare hoofdsteun ideaal. Verstel deze in de juiste positie zodat u hoofd goed ondersteund wordt. 

blog_content_stoelvdmaand_varese_detail_6

Met accu of handmatig verstelbaar

Het merendeel van de relax opties kunt u op twee verschillende manieren besturen. Namelijk handmatig of elektrisch. Bij een handmatig verstelbare relaxfauteuil kunt u de stoel in de juiste positie zetten door middel van duwkracht of door een hendeltje. Bij een elektrisch verstelbare relaxfauteuil doet de motor het werkt voor u. Met een druk op de knop zet u de stoel in de gewenste stand. Dat kan door middel van tiptoetsen aan de zijkant van de stoel of met een afstandsbediening. De afstandsbediening laat u na gebruik in het handige opbergvak dat in de leuning is opgenomen. Of u links- of rechtshandig bent maakt helemaal niks uit, want u kunt aangeven aan welke kant u bediening wenst. Handig!  

blog_content_stoelvdmaand_varese_detail_1

Wilt u de Varese graag in de winkel bekijken?

Bent u benieuwd naar de Varese, maar ook naar alle andere relaxstoelen van Velderhof? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u