9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti

Samen met Willeke Alberti maken we nog een jaar mensen blij!

21 juni 2024

We zijn trots op de samenwerking met Willeke Alberti en haar foundation. En daarom zijn we énorm trots dat we kunnen delen dat we deze samenwerking weer mogen verlengen. Samen zetten we ons al drie jaar in om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan en daar gaan we ook dit jaar mee door!

Velderhof en de Willeke Aberti Foundation hebben een intensieve samenwerking. Voorgaande jaren hebben we vele mantelzorgers en vrijwilligers verrast met een stoel van Velderhof. Willeke heeft de stoelen, samen met ons bezorgteam, persoonlijk bezorgd. Daarnaast verzorgt Willeke Alberti diverse optredens samen met haar live band. Dit doet ze onder andere in verzorgingstehuizen om mensen samen te brengen en een gezellige middag te bezorgen.

‘’Onze gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot mooie initiatieven en waardevolle momenten voor velen. Samen kunnen en willen we heel veel mensen blij maken. We kijken uit naar nog meer mooie momenten in het komende jaar’’, aldus Willeke Alberti.


 

We steken mensen een hart onder de riem

Nieuwe plannen met Willeke Alberti zijn volop in de maak. Maar één ding is zeker: we gaan nog meer mensen in het zonnetje zetten. Een nieuw verrassingsmoment voor de bezorging van een relaxstoel staat al gepland! We gaan mensen een hart onder de riem steken. 

 

 


Wist u dat Willeke ook haar eigen Velderhof huiskamerset heeft?

De Willeke relaxstoel is een stijlvolle stoel die ook nog eens heerlijk is om in te zitten. Een stoel die alle aandacht naar zich toetrekt en een prachtige eyecatcher is in uw woonkamer. De Willeke bank is een prachtexemplaar en biedt voor iedereen plek. Dankzij de strakke belijning oogt de bank luxueus en modern. De comfortabele bijzet Bolsena maakt het geheel helemaal af.

 

Velderhof_willeke_relaxstoel_stof_A

 

Ook interessant voor u