9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Top 3 populairste Velderhof stoelen

Top 3 populairste Velderhof stoelen op de 50PlusBeurs

24 oktober 2022
Elektrisch verstelbare relaxstoelen top 3

Velderhof stond een tijdje terug op de 50PlusBeurs en we vonden het ontzettend leuk om iedereen op de stand te ontvangen en te voorzien van deskundig zitadvies. Ondanks dat men heel positief reageerde op al onze zitmeubelen, waren er een aantal relaxstoelen die er bovenuit stegen. We vertellen u graag iets meer over deze gewilde stoelen. Daarom hebben we een kort overzicht gemaakt van onze meest populaire stoelen, leest u mee?

Geen stoelendans, wel een zitwijzer!

Op een beurs kan het op sommige momenten ineens heel druk zijn, en niet iedereen heeft zin of tijd om te wachten tot de stoelen weer beschikbaar zijn. We spelen immers geen stoelendans! 

Om ervoor te zorgen dat u op een later moment goed in onze winkel geholpen kunt worden hebben we de zitwijzer ontwikkeld. Een klein boekje waar u uw top 3 favoriete stoelen op kunt noteren. Misschien sprak de vorm van de stoel u aan, of de functionaliteiten? Een leuke bijkomstigheid was de winactie die we ermee georganiseerd hadden. Een ontspannen en volledig verzorgd weekend voor twee naar de Veluwe. Tijdens het invullen van uw top 3 speelde u automatisch mee. De reacties op deze winactie waren erg leuk! 

Wij vonden het natuurlijk ook interessant om te weten welke stoelen het meest in de smaak vielen en dit met u te delen. Daarom hebben we  een kort overzicht van de top 3 gemaakt. Staat uw favoriet ertussen?


1. De moderne relaxstoel Liri

Relaxfauteuil Liri is uitgerust met een stevige stervormige draaivoet, waarmee u niks hoeft te missen van wat er om u heen gebeurt. Op het ene moment kunt u lekker naar buiten kijken en op het andere moment van de televisie genieten. Zo’n open draaivoet is erg praktisch en ontzettend stevig. Ook is het esthetisch erg fijn, omdat het heel luchtig oogt. Daarnaast zijn de armleuningen ook open, waardoor u als het ware door de stoel heen kunt kijken. Dat is vooral prettig wanneer de ruimte waarin u de Liri wilt plaatsen wat kleiner is of u als u gaat voor een minimalistische woonstijl. De Liri is een moderne relaxstoel die in geen enkele woonkamer zal misstaan!

VON-221021-blog-3-stoelen-50plus-liri

Wilt u meer informatie over relaxstoel Liri en een prijsindicatie? Vraag gratis en vrijblijvend onze brochure aan. Deze wordt dan binnen een werkdag naar u opgestuurd, zodat u op uw gemak thuis kunt oriënteren. > Gratis brochure aanvragen.


2. De stijlvolle relaxstoel Varese

Relaxstoel Varese is een ontzettend geliefd model. Dat is niet zo gek, want Varese is een lust voor het oog. Het simpele lijnenspel en de klassieke armleuningen geven deze stoel een chique uitstraling. De Varese kenmerkt zich door de stevige en rechte zit. Ideaal voor mensen die veel ondersteuning kunnen gebruiken en mogelijk ook rugklachten hebben.

De Varese past qua vorm thuis in iedere woonstijl. Wanneer u uw woonkamer een moderne uitstraling wilt geven kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat u de stoel in een grijze of juist heel kleurrijke stof laat uitvoeren. En gaat u voor een meer landelijk of natuurlijk uiterlijk, denk dan eens aan leer. Bijvoorbeeld cognac leer of taupe.

VON-221021-blog-3-stoelen-50plus-varese

Wilt u meer informatie over relaxstoel Varese en een prijsindicatie? Vraag gratis en vrijblijvend onze brochure aan, met maar liefst 43 pagina's inspiratie en informatie.
>Gratis brochure aanvragen.


3. De stoere relaxstoel Tirso

Tot slot is één van de meest gekozen stoelen relaxstoel Tirso. Door de open armleuningen en ronde draaivoet is de relaxstoel Tirso een heel populair model. De armleuningen zijn weliswaar open, maar de bovenkant is ontzettend zacht en voelt comfortabel aan door de padding. Hetzelfde geldt voor het zitvlak, want deze relaxstoel is heel lekker zacht. Het is echt de ultieme relaxstoel te noemen. Qua kleuren is er een heleboel mogelijk. En wat betreft stijl zou Tirso in donkergroen, okergeel of bruin zeker niet misstaan in een eigentijds interieur.

VON-221021-blog-3-stoelen-50plus-tirso

Wilt u meer informatie over relaxstoel Tirso en een prijsindicatie?
Klik hier om onze gratis brochure aan te vragen. 


We hopen u volgend jaar gewoon weer te kunnen verwelkomen op onze stand. Natuurlijk bij voorkeur weer met een kopje koffie en een lekker punt appeltaart! Bent u benieuwd hoe we de week op de 50PlusBeurs hebben ervaren? Neem dan een kijkje op deze blog, daar nemen we u gewoon mee op pad naar Utrecht - maar dan digitaal!

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!

Ook interessant voor u