9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Moderne relaxstoel

5 redenen om te kiezen voor moderne fauteuils in uw woonkamer

8 augustus 2023
Relaxstoel_bruin_leder_stof_woonkamer_modern

De woonkamer is het hart van uw huis en moderne fauteuils zijn de perfecte manier om het comfort en de stijl naar een hoger niveau te tillen. Ontdek in deze blog 5 redenen om te kiezen voor mooie en trendy fauteuils die uw woonruimte transformeren tot een oase van rust.

Moderne fauteuils zorgen voor een sfeervolle woonkamer

Moderne fauteuils voegen, door de eigentijdse ontwerpen en strakke lijnen, een vleugje stijl toe aan uw interieur. Kies uit een scala aan modellen, kleuren en materialen die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke smaak en de sfeer van uw woonkamer versterken.


Welke relaxstoel past bij u?

Met een Velderhof fauteuil kunt u altijd comfortabel zitten

Onze fauteuils zijn niet alleen mooi, maar bieden ook een ongeëvenaard zitcomfort. Ervaar hoe de  ergonomische vormen uw lichaam volledig omarmen en ondersteunen. Leun achterover met de relaxfunctie en geniet van een moment van pure ontspanning in uw favoriete moderne fauteuil. Om te kunnen waarborgen dat u te allen tijde tevreden bent met uw nieuwe relaxstoel bieden wij 90 dagen proefzitten garantie. Zo kunt u op uw gemak de stoel in uw eigen woonkamer uitproberen.  

Wilt u de moderne relaxstoelen graag thuis bekijken en proberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk vanuit uw eigen woning ervaren hoe de stoel zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

Mooie fauteuils bieden meer dan enkel een zitplaats

Een moderne fauteuil is niet alleen een meubelstuk, maar ook een plek om te ontspannen, te lezen, of gewoon te genieten van een moment voor uzelf. Wanneer u merkt dat u klachten heeft, denk aan nekklachten of rugpijn, dan kan een op maat gemaakte stoel soelaas bieden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een verstelbare lendensteun in de stoel te plaatsen. Daarmee wordt uw onderrug volledig ondersteunt. Of wat dacht u van een verstelbare hoofdsteun? Om uw hoofd lekker tegenaan te laten rusten tijdens het lezen of televisie kijken.  

 

Een relaxstoel past altijd

Een op maat gemaakte relaxstoel biedt persoonlijk comfort en optimale ergonomische ondersteuning. De stoel is ontworpen om uw rug, nek en benen op de juiste manier te ondersteunen. De stoel wordt niet alleen op uw lichaam afgestemd, maar wordt ook helemaal naar uw wens en smaak samengesteld. Met de juiste kleur, materiaal, soort poot, leuningen en zelfs de kleinste details zoals de stiksels, past de design relaxstoel altijd perfect bij uw moderne interieur en individuele stijl.


Met een moderne relaxstoel in uw woonkamer kunt u eindeloos genieten

Bij een op maat gemaakte relaxstoel worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Dit resulteert in een duurzame en comfortabele stoel die jarenlang meegaat. De zorgvuldige selectie van materialen garandeert niet alleen langdurig gebruiksgemak, maar ook een luxueuze uitstraling.  Met een op maat gemaakte fauteuil investeert u niet alleen in comfort, maar ook in langdurig zitgenot. De stoel is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Het is niet alleen een meubelstuk, maar een waardevolle toevoeging aan uw dagelijkse leven. 

Kortom, met onze relaxstoelen kunt u stijlvol én optimaal ontspannen in uw woonkamer. Kies uit onze prachtige collectie moderne fauteuils en geef uw interieur nét dat beetje extra!

Wilt u de moderne relaxstoelen graag in de winkel zien?

Maak een winkel afspraak met een van onze adviseurs om direct geholpen te worden. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u