9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Relaxstoel op maat

De voordelen van een relaxstoel op maat

26 juni 2023
meten_stoel_adviseur

Een relaxstoel op maat is ideaal om lekker in te ontspannen. Om dat te kunnen doen is het belangrijk dat de stoel goed aansluit en u er comfortabel in kunt zitten. Daarom is het verstandig om de stoelen op uw gemak uit te proberen en te voelen wat u fijn vindt zitten. Uiteraard is de maatvoering van een relaxstoel ook van belang, daar vertellen we u in deze blog graag meer over. 

Een relaxstoel op maat bevordert de zithouding

Een goede zithouding is cruciaal om uw lichaam te laten rusten. Door de juiste ondersteuning wordt de spieren en gewrichten ondersteund en ontlast. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de wereld van de ergonomie en zullen u altijd een passende stoel aanmeten. Op ons speciale maatwerk podium wordt u aan de hand van 21 meetpunten opgemeten. Daarna weten we bijvoorbeeld precies hoe hoog de armleuningen moeten zijn en wat de beste zitdiepte voor u is. 

maatwerk_stoel

 

Met een luxe relaxstoel op maat kunt u heerlijk ontspannen

Met een luxe relaxstoel op maat bent u van alle gemakken voorzien. Bij ons kunt u de stoelen volledig naar wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan de relaxfunctie, waarmee u heerlijk achterover kunt zitten. Of een verstelbare lendesteun, om uw rug extra mee te ondersteunen. Wilt u genieten van een extra luxe relaxstoel? Dan kunt u ook gaan voor een relaxstoel met verwarming en massage. Hiermee verwent u uw lichaam en komt u helemaal tot rust! 

 

Wilt u onze maatwerk relaxstoelen gratis thuis uitproberen?

Dat kan! Onze zitadviseur neemt de stoelen naar keuze voor u mee. Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe de relaxstoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

Een relaxstoel op maat is meer dan alleen de afmeting

Een relaxstoel op maat gaat verder dan alleen een stoel die op uw lichaam is afgestemd. U kunt namelijk naast alle functies en de type bediening ook kiezen voor het uiterlijk van de stoel. Bij onze stoelen kunt u vaak de armleuning, de voet en de soort bediening helemaal zelf kiezen.  Vaak is er meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Bovendien heeft u keuze uit meer dan 100 kleuren stof en leer, zodat u altijd iets vindt wat bij u past. 

 

Met de Velderhof gemakstoelen zit u altijd goed

Bij Velderhof kunt u kiezen uit diverse soorten gemakstoelen. Daarom zit er altijd iets voor u bij, ongeacht uw woonsmaak en wensen. Denk bijvoorbeeld aan een leren relaxstoel, voor uw industriële woonkamer. Of een stoffen,  moderne relaxstoel om uw interieur mee op te peppen. Houdt u van een elegant en luchtig? Kijk maar eens bij relaxstoel Liri of Liscia, deze stoelen passen dan uitstekend bij uw stijl. Niet alleen is het belangrijk dat de gemakstoel bij uw smaak past, het is ook belangrijk dat de stoel goed zit. Misschien vindt u een losse voetenbank wel prettig bij de stoel. Kijk dan eens naar de Willeke fauteuil. Of heeft u graag dichte armleuningen en een vast poot, zoals bij de Mella mogelijk is.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de collectie relaxstoelen graag in de winkel bekijken?

Maak vandaag nog een winkel afspraak en zorg dat u de relaxfauteuil vindt die bij u in de woonkamer mag stralen!  U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

 

Ook interessant voor u