9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Een leren draaifauteuil is onmisbaar in uw industriële woonkamer

25 april 2023
groene_leren_draaifauituil

 

Met een draaibare relaxstoel bent u van alle gemakken voorzien. Heerlijk ontspannen met de benen omhoog en kunnen bijdraaien waar nodig. Zo kunt u op het ene moment van de tuin genieten en het andere moment de draaibare fauteuil richting de tv keren. Wilt u een fauteuil kiezen voor uw industriële woonkamer? In deze blog vertellen we er u alles over.Een leren draaifauteuil waarmee u alle kanten op kunt

Een leren relaxstoel kent vele voordelen. Op het moment dat u op zoek bent naar een industriële draaifauteuil is het voornaamste voordeel dat het materiaal erg goed past bij deze woonstijl. Een industriële woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van robuuste en pure materialen. Denk aan hout en staal. Leer past goed in dit rijtje thuis. We hebben de voordelen van een leren draaifauteuil hieronder opgesomd:

  • Natuurlijk materiaal
  • Duurzaam
  • Robuust karakter
  • Uniek
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Ideaal bij huisdieren
  • Geschikt voor mensen met stof of huisstofmijt allergieWordt uw nieuwe draaifauteuil van stof of van leer? 

 

Waarom kiezen voor een draaibare relaxstoel?

Het ene moment bent u met de visite aan het praten en het andere moment wilt u genieten van de open haard. Op het moment dat de woonkamer zo is ingedeeld dat u daarvoor de stoel moet verschuiven, is het gemakkelijk om te kiezen voor een draaibare stoel. Onze stoelen hebben een draaicirkel van 360 graden, waardoor u helemaal rond kunt. 

 

Wilt u onze leren draaifauteuils gratis thuis uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

blog_content_stoelvdmaand_milano_details_5

 

Is een draaibare stoel wel handig in combinatie met de sta-op hulp?

Met een draaibare sta- op stoel van leer  kunt u ook gewoon veilig opstaan. Het is namelijk zo dat wanneer u op de sta-op functie knop druk, de stoel in het slot valt. Op dat moment kan de draaibare voet niet meer bewegen en kunt u gemakkelijk en veilig opstaan. Door te kiezen voor een draaibare sta-op stoel, weet u zeker dat u een moderne relaxstoel in huis heeft gehaald. Het is geen lompe ouderwetse stoel, maar een stoer exemplaar. 

VON-221021-blog 3 stoelen 50plus-overzicht

 

Top 3 leren industriële fauteuils 

Hieronder volgt een overzicht van de populairste leren draaifauteuils in onze collectie. 

 

blog_content_stoelvdmaand_liri_2

1. De luchtige uitstraling van relaxstoel Liri

Relaxstoel Liri is een ontzettend geliefde stoel, door de open armleuningen en de stervoet heeft Liri een hele luchtige uitstraling. U kunt kiezen voor een leren draaifauteuil of voor een combinatie van stof en leer zoals u hier op de foto ziet. Op deze manier is de zitting lekker zacht, maar behoudt de stoel het stoere karakter.

 

Sf_Velderhof-varese-M-staop-leer-veneto-natural5478-schijf-zwart-idro-relaxbank-3zits-stof-spice-natural01-dame-209672


2. Relaxstoel Varese past in iedere woonkamer
Relaxstoel Varese heeft een industriële uitstraling wanneer deze wordt uitgevoerd met leer. Een industriële fauteuil zoals Varese is erg mooi in neutrale kleuren. Denk aan een cognac leren draaifauteuil of een groen leren model. 

 


Velderhof-relaxstoelen-afbeelding-tegel-2


3. Relaxstoel Tirso is voor de echte durfal
Niet alleen de leren bekleding geven relaxstoel Tirso het stoere randje, ook het model stoel ademt lef. Maar laat u niet bedriegen door het uiterlijk, want van binnen is relaxstoel Tirso alleraardigst. Het is een stoel met een heerlijke zachte zitting. 


Wilt u onze (leren) relaxstoelen graag in de winkel bekijken?

Bent u benieuwd naar de relaxstoelen van Velderhof? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant voor u