9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
ergonomische stoel

4 voordelen van een ergonomische stoel voor ouderen

22 mei 2024
ergonomische stoel voor ouderen

Een relaxstoel is perfect om lekker in te ontspannen. Om uw lichaam rust te gunnen en te genieten van fijn zitcomfort. Om dat te kunnen, is het belangrijk dat uw stoel goed aansluit bij uw lichaam en de juiste ondersteuning biedt. Kies daarom voor een ergonomische stoel voor ouderen. Een relaxstoel waarbij u zeker weet dat uw spieren en gewrichten worden ondersteund en ontlast, waardoor u écht comfortabel zit. In deze blog leest u vier voordelen van een ergonomische stoel voor ouderen.

 

sta_op_stoel_willeke

1. Een ergonomische stoel voor meer comfort

Een ergonomische stoel biedt de juiste ondersteuning aan uw rug, nek, hoofd en uw armen waardoor drukpunten en spanning in het lichaam worden verminderd. Een ergonomische stoel wordt afgestemd op uw lichaam waardoor de fauteuil de juiste zithoogte en zitdiepte heeft. Ook is het belangrijk dat uw armen op de juiste hoogte ondersteuning krijgen. Met onze ergonomische stoelen op maat wordt uw lichaam op alle belangrijke punten goed ondersteund, zodat u gezond én comfortabel zit.  

 

6.-Margriet_thuis_op_relaxstoel_Liscia

2. Een ergonomische stoel voor meer ontspanning

Doordat u beter zit, komt uw lichaam meer tot rust. Een ergonomische fauteuil biedt ondersteuning op gerichte plekken waardoor uw lichaam zich ontspant. Hierbij kunt u denken aan rugondersteuning en ondersteuning van lendenen. Dankzij de juiste ondersteuning zakt u niet onderuit en zit u niet te laag, waardoor uw rug de juiste houding aanneemt. De lendenen kunt u extra ondersteuning bieden met een lendepomp in de stoel. Ook kunt u uw nek perfect ondersteunen met een topswing in de stoel, zodat u in elk houding ontspannen zit.

 

Sf_Velderhof-lugano-relaxstoel-S-stof-shell-graphite66-ster-houtwenge32-livenza-relaxbank-3zits-stof-earth-anthracite02-209814 kopiëren-1

3. Een ergonomische stoel voor een fit en vitaal leven

Een ergonomische fauteuil kan het dagelijkse leven aanzienlijk comfortabeler en gezonder maken. Uw lichaam komt meer tot rust dankzij de juiste ondersteuning, waardoor u meer energie heeft om andere dingen te doen. Een middag op pad met de kleinkinderen of het maken van een mooie fietstocht. En na zo’n heerlijk uitje, komt u weer tot rust in uw comfortabele ergonomische fauteuil.

 

Velderhof_willeke_relaxstoel_stof_A

4. Een ergonomische stoel is een stijlvolle toevoeging in uw woonkamer

Naast dat een ergonomische fauteuil perfecte ondersteuning biedt aan uw lichaam, is het ook een stijlvolle toevoeging in uw interieur. De relaxstoelen van Velderhof zijn namelijk niet alleen gemaakt met oog voor het zitcomfort, maar ook met oog voor het uiterlijk van de stoel. U kunt de ergonomische stoel zelf samenstellen, want u kunt namelijk kiezen uit meer dan 100 kleuren stof en leer of een combinatie van beide materialen voor een unieke uitstraling.

 

Ervaar het zelf!

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de wereld van de ergonomie en zullen u altijd een passende stoel aanmeten. Op ons speciale maatwerk podium wordt u aan de hand van 21 meetpunten gemeten. Aan de hand daarvan weten we precies hoe de ergonomische fauteuil uw lichaam kan ondersteunen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak in de winkel.

Wilt u de sta-op stoelen gratis thuis uitproberen?

Maak gebruik van de thuisdemonstratie service. Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u