9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Favoriet van de maand

Relaxbank Riva uitgeroepen tot favoriet van de maand november!

31 oktober 2023

Iedere maand presenteren wij u de stoel van de maand, waar we één stoel uitlichten en voor een speciale actieprijs aanbieden. Maar wist u dat wij ook hele comfortabele banken in ons assortiment hebben? Daarom is deze rubriek omgetoverd tot ‘Favoriet van de maand’. We trappen de maand november af met een nieuwe bank uit de collectie, de relaxbank Riva. Deze bank mag het stokje overnemen van sta-op stoel Imola, die in oktober uitgekozen werd als favoriet. Relaxbank Riva is van alle markten thuis en daar vertellen we u graag iets meer over, leest u mee? 

 

Maak uw interieur compleet met relaxbank Riva

Nu het herfstseizoen in volle gang is en we steeds meer tijd binnen doorbrengen, is het de perfecte gelegenheid om uw interieur extra gezellig te maken. Samen zijn staat centraal tijdens deze tijd van het jaar. Of u nu met zijn tweeën knus bij elkaar zit op een 2-zits bank, of regelmatig bezoek ontvangt en behoefte heeft aan een ruimer exemplaar, er is voor ieder wat wils.

Relaxbank Riva biedt modulaire mogelijkheden, zodat u de indeling van de bank volledig naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Of u nu kiest voor een ruime hoekbank of een praktische L-bank met een lounge-element, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien zijn er verschillende afmetingen beschikbaar, variërend van een compacte 1-zits tot een royale 3,5-zits bank. Het wordt binnen nog gezelliger met een Riva relaxbank in uw woonkamer.

 

Zit nu nóg comfortabeler met de verstelbare hoofdsteun van relaxbank Riva

Wat meteen opvalt bij relaxbank Riva zijn de verstelbare hoofdsteunen. Of u nu televisie kijkt of gewoon even wilt ontspannen, deze verstelbare hoofdsteun past zich aan uw wensen aan. Het zorgt voor de ideale ondersteuning van uw hoofd en nek, waardoor u optimaal kunt genieten van uw favoriete activiteiten. Vooral mensen met nek- en rugproblemen zullen de voordelen van een verstelbare hoofdsteun waarderen, omdat deze verlichting biedt bij klachten. Maar ook als u gewoon extra ondersteuning wilt tijdens het lezen of tv-kijken, is de verstelbare hoofdsteun een waardevolle toevoeging.

Wat de hoofdsteun van Riva extra bijzonder maakt is het feit dat het niet alleen een kantelbare hoofdsteun is, maar er ook de mogelijkheid bestaat om de hoogte aan te passen. Hierdoor kunt u de bank volledig afstemmen op uw lichaam en voorkeuren. Of u nu langer of kleiner bent, met de verstelbare hoofdsteun vindt u altijd de ideale zithouding. 

 

blog_content_stoelvdmaand_Riva2

 

Heerlijk ontspannen met de relaxstand 

Wat maakt relaxbank Riva nou precies zo comfortabel? Het geheim zit hem in de elektrisch verstelbare mogelijkheden die deze bank biedt. Met zijn verstelbare voetensteun en rugleuning die naar achteren kantelt, is dit de ultieme oplossing voor mensen die van comfort houden. 
De verstelbare voetensteun van de Riva geeft u de vrijheid om uw benen omhoog te brengen, de spanning in de spieren weg te nemen en volledig te ontspannen. Lekker achterover leunen en genieten van de warmte en gezelligheid van thuis. Dit wordt bij Riva gecombineerd met de verstelbare rugleuning die naar achteren kantelt, zodat u de perfecte loungestand kunt vinden. Wat u ook wilt doen, deze bank past zich aan uw behoeften aan.

 

Relaxbank_Riva_Roze

 

Relaxbank Riva bij u thuis uitproberen of in de winkel?

Ga lekker zitten, kantel de rugleuning naar achteren en breng de voeten maar omhoog. Het is tijd om te genieten van de herfst in alle rust! Wilt u weten hoe de Riva zit en de bank zelf uitproberen? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte bank. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe u optimaal kunt genieten!

Leestip: 3 Redenen om te kiezen voor een verstelbare relaxbank

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u