9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
stoel van de maand

Stap de herfst in met stoel van de maand oktober Imola!

2 oktober 2023
sta_op_stoel_groen_imola

Terwijl de herfst zijn intrede doet en de natuur zich hult in warme tinten, presenteren wij met trots de opvolger van relaxstoel Liscia, namelijk onze stoel van de maand oktober: sta-op stoel Imola. Deze bijzondere stoel omarmt de gezelligheid van de herfst en biedt u ultiem comfort tijdens de koelere dagen. Wat sta-op stoel Imola zo buitengewoon maakt, is zijn verstelbare hoofdsteun. Dit kenmerk voegt extra luxe toe aan uw zitervaring. Het is niet zomaar een verstelbare hoofdsteun, maar een hele bijzondere. Waarom? Dat leest u verderop in deze blog.

blog_content_stoelvdmaand_Imola-1

 

Voortaan altijd veilig opstaan met sta op stoel Imola

Sta-op stoel Imola is de perfecte oplossing om veilig op te staan en biedt een scala aan voordelen die uw dagelijks leven gemakkelijker maken. Met zijn gebruiksvriendelijke sta-op functie tilt deze stoel u voorzichtig en gelijkmatig omhoog naar een staande positie, zonder dat u veel kracht hoeft te zetten of risico loopt op onhandige valpartijen. Dit is vooral handig voor mensen die moeite hebben met opstaan vanuit een zittende positie, of het nu gaat om mensen met beperkte mobiliteit of iedereen die extra ondersteuning nodig heeft. Met de Imola sta-op stoel wordt het opstaan moeiteloos en veilig, waardoor u meer onafhankelijkheid en gemoedsrust ervaart in uw dagelijkse leven.

blog_content_stoelvdmaand_Imola-4

Een unieke en moderne vormgeving

Met zijn moderne vormgeving en eigentijdse uitstraling onderscheidt deze stoel zich van traditionele sta-op stoelen. Wat Imola zo bijzonder maakt, is dat je op het eerste gezicht niet zou denken dat het een sta-op stoel is. De stoel oogt namelijk luchtig en stijlvol, waardoor hij naadloos in elk interieur past. Zijn slanke lijnen en eigentijdse look maken hem tot een aantrekkelijke aanvulling op uw woonruimte, zonder afbreuk te doen aan zijn functionaliteit. Dit maakt de moderne sta op stoel Imola niet alleen een praktische zitoplossing, maar ook een prachtig meubelstuk voor degenen die zowel comfort als stijl waarderen.

blog_content_stoelvdmaand_Imola

 

Comfortabel zitten met verstelbare hoofdsteun

Een van de meest opvallende kenmerken van de sta-op stoel Imola is de verstelbare hoofdsteun. De verstelbare hoofdsteun van de Imola-sta-op stoel biedt in de eerste plaats comfort. Of u nu wilt ontspannen met een goed boek, televisie wilt kijken, of gewoon een dutje wilt doen, de verstelbare hoofdsteun kan worden aangepast aan uw behoeften. Het zorgt voor de perfecte ondersteuning van uw hoofd en nek, waardoor u kunt genieten van uw favoriete hobby.

Een verstelbare hoofdsteun is met name geschikt voor mensen met nek- en rugproblemen, omdat het de druk verlicht. Ook voor degenen die graag wat extra steun willen tijdens het lezen of tv-kijken, is de verstelbare hoofdsteun een welkome toevoeging.

Wat de sta-op stoel Imola echt uniek maakt, is dat de hoofdsteun niet alleen kantelbaar is, maar ook in hoogte verstelbaar. Hierdoor kunt u de stoel volledig aanpassen aan uw lichaam en voorkeuren. Of u nu wat langer bent of juist wat kleiner, met de verstelbare hoofdsteun vindt u altijd de perfecte positie voor optimaal comfort.

blog_content_stoelvdmaand_Imola-6

Relaxfunctie


Sta-op stoel Imola biedt u de mogelijkheid om op diverse manieren te ontspannen. Of het nu 's ochtends is voor een rustige start van de dag, 's middags voor een dutje na de lunch, of 's avonds om te genieten van de televisie, Imola staat altijd voor u klaar.

Deze veelzijdige stoel kan worden aangepast aan uw behoeften, met handmatig of elektrisch verstelbare relaxfuncties. Wanneer u kiest voor de relaxfunctie, kunt u de rugleuning eenvoudig naar achteren laten kantelen, terwijl de voetensteun omhoog komt. Dit biedt u de mogelijkheid om in een prettige positie te ontspannen. U kunt lekker achterover leunen, uw benen omhoog doen en genieten van de ultieme zithouding.

blog_content_stoelvdmaand_Imola-5

Kortom, de sta-op stoel Imola is veel meer dan alleen een zitmeubel. Het is een multifunctionele stoel die is ontworpen om aan al uw behoeften op het gebied van comfort en ontspanning te voldoen. Met Imola kunt u genieten van ongeëvenaarde ontspanning, ongeacht het moment van de dag.

Laat de herfstwarmte binnen met de Imola en ontdek waarom deze stoel de ideaal is voor het herfstseizoen. Wilt u meer informatie over welke betaalbare sta-op stoel het beste bij u past? Maak een afspraak met een van onze deskundige adviseurs voor een persoonlijke zitanalyse. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte stoel te vinden.


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u