9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Feestelijk ontspannen in stoel van de maand december Tirso

21 november 2022


Bij Velderhof kunt u kiezen uit een ruim assortiment betaalbare relaxfauteuils en sta-op stoelen. Iedere maand kiezen we een stoel uit die extra aantrekkelijke geprijsd is, dat is onze stoel van de maand. Vorige maand was dit de prachtige Liri. Een moderne en stijlvol vormgegeven stoel met talloze relaxfuncties. Deze maand wordt het stokje doorgegeven aan de Tirso. We gaan de decembermaand feestelijk in met een hele bijzondere stoel. Een stoel waar we ontzettend trots op zijn, waarom? Dat leest u in deze blog.

 

Tirso de relaxstoel met klasse

Onder de verkopers wordt de Tirso wel eens gekscherend “Onze directeursstoel” genoemd. Niet alleen ziet de stoel er stoer uit, de stoel zit ook heel comfortabel. Deze stoel is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar de ultieme relaxstoel. U zult het meteen merken wanneer u plaatsneemt. Deze stoel zit fantastisch! Zacht, maar toch ondersteunend en zelfs de armleggers zijn voorzien van een comfortabele padding. Zodat u hier de hele dag in kunt genieten. Een gevaar, deze stoel zit zo lekker dat iedereen er in huis van wil genieten!

 

Draaien, draaien en genieten maar!

Met de praktische draaivoet kunt u de stoel zo plaatsen dat u overal van kunt genieten. Door de draaivoet met een draaicirkel van 360 graden hoeft u niets te missen van wat er om u heen gebeurd. En hoeft u de stoel niet te verplaatsen wanneer u naar iets anders in de ruimte wilt kijken. Misschien draait u de stoel wel graag richting het raam om lekker naar buiten te kijken wanneer u alleen bent. Maar wilt u zich naar de woonkamer of bank richten wanneer er bezoek is. U heeft keuze uit een ster- of schijfvoet en deze zijn in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar.

Velderhof_draaifauteuil

 

Wilt u de Tirso of onze andere relaxstoelen gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de Tirso zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

Relaxstoel-Tirso-Velderhof

Langdurig genieten van uw hobby met een verstelbare hoofdsteun

Kent u dat, dat u iets aan het doen bent en ineens de tijd vergeet? U zo in uw element bent en geniet van uw hobby? Misschien leest of handwerkt u graag. Geniet u volop van mooie televisieprogramma's of speelt u spelletjes op de tablet. Al deze bezigheden hebben een ding met elkaar gemeen, ze zijn niet prettig voor uw nek. Wanneer u langdurig in een bepaalde houding zit kan dit wel eens resulteren in nekkramp. Dan is een verstelbare hoofdsteun een aanrader. Uw hoofd en nek worden optimaal ondersteund en u kunt de juiste stand kiezen voor uw activiteit. Op deze manier kunt u misschien zelfs wel extra lang genieten van uw hobby's en bezigheden!


Ontspan van top tot teen met extra relaxfuncties

Dat de Tirso prettig zit, daar is geen woord van gelogen. Uiteraard kunt u deze stoel uitbreiden met extra mogelijkheden om er helemaal in weg te kunnen dromen. Wat dacht u van de mogelijkheid om de voeten lekker omhoog te doen? Lekker genieten van een middagdutje met de rugleuning naar achteren. Een fijn deuntje op de achtergrond en deze dag kan niet beter worden. Of wel? Wat dacht u van een massage in uw eigen stoel? En stoelverwarming? Heerlijk om bij te komen van een lange dag of om uzelf eens lekker te verwennen. Zo houdt u uw spieren soepel en wordt de doorbloeding bevordert. U staat helemaal verkwikt op en heeft weer energie om de dag te vervolgen.

Velderhof_stoel-met-relaxfuncties

 

Wilt u de Tirso graag in de winkel zien?

Kom dan bij ons langs. Er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar de Tirso, maar ook naar de rest van onze collectie? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

 

Ook interessant voor u