9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Klaar voor het voorjaar in april met stoel van de maand Garda

27 maart 2023

Iedere maand is een stoel extra voordelig geprijsd bij Velderhof. Dat is onze ‘stoel van de maand actie’. Om u kennis te laten maken met deze relaxstoel of sta-op stoel schrijven we er een uitgebreid blogartikel over, zodat u alvast een indruk krijgt van de mogelijkheden. Vorige maand was relaxstoel Varese onze stoel van de maand en nu heeft relaxstoel Garda het stokje overgenomen. Deze elegante relaxstoel tilt ontspannen naar een nog hoger niveau. Waarom leest u in deze blog.  

 

blog_content_stoelvdmaand_garda

 

De voordelen van relaxstoel Garda

  • Verstelbare hoofdsteun
  • Modern model
  • Volledig elektrisch verstelbaar
  • Ook verkrijgbaar als sta-op
  • In diverse kleuren stof of leder


5.blog_content_stoelvdmaand_garda

 

Echt ontspannen met verstelbare hoofdsteun

Langdurig in dezelfde houding zitten kan zorgen voor pijnlijke spieren, denk bijvoorbeeld aan nekpijn. Zeker wanneer u gefocust bezig bent met iets en niet in de gaten hebt dat u al een tijdje op een bepaalde manier zit. Door de verstelbare hoofdsteun wordt uw hoofd en nek extra ondersteund. U kunt zelf kiezen hoe u de hoofdsteun wilt hebben, zodat u er lekker tegenaan kunt leunen. Want zeg nou zelf, vaak zit u er bij het lezen van de krant graag anders bij dan tijdens het TV kijken? Met de juiste hoeveelheid hoofd- en nekondersteuning kunt u genieten van iedere hobby of vorm van ontspanning. 

 

De Garda of onze andere relaxstoelen gratis thuis uitproberen?

Dan is de thuisdemonstratie service iets voor u!  Zo kunt u gemakkelijk  testen hoe de Garda zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

3.blog_content_stoelvdmaand_garda

 

Relaxstoel in taupe, bruin, grijs of zwart? Kies voor de kleur die u het mooist vindt


Relaxstoel Garda is verkrijgbaar in leer, of stof. In de kleuren taupe, bruin, grijs of zwart. Deze neutrale tinten zijn erg populair en zorgen voor een tijdloze toevoeging in uw interieur. Waar u van een knalkleur in het begin erg zult kunnen genieten, raken mensen er na een bepaalde tijd toch op uitgekeken. Door te kiezen voor een neutrale kleur voor uw relaxstoel zoals grijs of taupe weet u zeker dat u er nog jaren van zult genieten!

 

Ook verkrijgbaar als sta-op stoel

Heeft u net even dat extra zetje nodig als u probeert op te staan uit de stoel? Maak dan van Garda een sta-op stoel. Door te kiezen voor een sta-op functie kunt u zelfstandig en moeiteloos opstaan uit de stoel. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u uw evenwicht verliest en kost het u eigenlijk geen kracht meer. Tevens is het plaatsnemen met een sta-op stoel een stuk gemakkelijker, doordat u niet zo diep meer door de knieën hoeft te buigen. Dat voelt een stuk aangenamer aan!

Wilt u Garda graag in de winkel bekijken?

Bent u benieuwd naar relaxstoel Garda en naar de rest van de collectie van Velderhof? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u