9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Klantervaring

Ervaring van Henk & Margriet na bezoek aan Velderhof Laren

10 april 2024

Bent u op zoek naar een relaxstoel? Dat kan best een zoektocht zijn, want waar moet u precies op letten bij de aanschaf van een nieuwe stoel? Ontdek de ervaring van Henk en Margriet die u voorgingen bij Velderhof. Zij hebben in onze meubelwinkel in Laren twee relaxstoelen en een relaxbank aangeschaft en delen hun ervaring graag met u.

‘’Vorig jaar ben ik met pensioen gegaan," vertelt Margriet. “Ik heb 23 jaar als docent Nederlands gewerkt en nu heb ik meer tijd voor mezelf. Ik lees graag, maar merkte dat ik nergens echt lekker zat. Ik had last van mijn nek en kon niet goed ontspannen. Ik had al eens van Velderhof gehoord en toen ik de reclame op televisie voorbij zag komen, ben ik me er meer in gaan verdiepen.’’

Henk_en_Margriet_Velderhof

 

Persoonlijke benadering

De man van Margriet, Henk, heeft op de website de brochure aangevraagd en zo konden ze zich thuis samen oriënteren. Hierna zijn ze naar de winkel in Laren gegaan om de relaxstoelen in het echt te bekijken en uit te proberen. ‘’We werden heel hartelijk ontvangen met koffie en appeltaart,’’ vertelt Henk. De dame die ons geholpen heeft, was heel behulpzaam. Ze heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen en onze lichamelijke klachten. Een hele persoonlijke benadering en echt service op maat.’’

 

"In de stoel met rugondersteuning zat ik voortreffelijk, ik was meteen verkocht!"  
                                                                                                                                            - Henk uit Amersfoort

 

3.-Margriet_Maatwerkpodium_Zitadviseuse_Connie

 

Relaxstoel met de juiste ondersteuning

Henk heeft jarenlang een zittend beroep gehad en daardoor kreeg hij last van zijn onderrug. De relaxstoelen van Velderhof worden op maat gemaakt en passend bij de wensen en behoeften van de klant. Zo zit in de relaxstoel van Henk een elektrische lendepomp, zodat de stoel in zijn onderrug de juiste ondersteuning biedt. “In de winkel stonden diverse type stoelen en in de stoel met lendepomp zat ik voortreffelijk!’’

 

Henk_in_Varese_relaxstoel

Compleet ontzorgd

Henk en Margriet hebben beiden een mooie relaxstoel gevonden. Margriet heeft gekozen voor relaxstoel Liscia en Henk relaxstoel Varese was voor Henk de ultieme favoriet. De afhandeling hebben zij ook als heel prettig ervaren. Alles was duidelijk en de bediening van de stoelen werd bij bezorging nog eens uitgebreid uitgelegd. En de bezorgers namen de oude meubels mee voor een complete ontzorging.

 

6.-Margriet_thuis_op_relaxstoel_Liscia

Heerlijk ontspannen

‘’We genieten nu nog meer van onze vrije tijd. Ik kan nu heerlijk ontspannen in mijn stoel en neem graag een middag voor mezelf. Dan pak ik een boek en ben dan zo een paar uur verder. De stoel geeft me echt steun en daar ben ik heel blij mee. Onze ervaring met Velderhof stoelen is meer dan positief. Ik zou het iedereen aanbevelen", sluit Margriet af.

 

Probeer onze relaxstoelen zelf uit!

Wilt u het zitcomfort en onze service zelf ervaren? Maak snel een afspraak voor deskundig advies in de winkel. Neem plaats in onze relaxstoelen, bekijk alle relaxopties en bespreek de mogelijkheden. We kijken ernaar uit u te helpen bij het maken van de juiste keuze!


Meer Velderhof stoelen ervaringen

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u