9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Zacht zitten voor een zachte prijs met sta-op stoel Tirso!

Als u op zoek bent naar de ultieme stoel om in te relaxen, maar ook veilig wilt kunnen opstaan, dan is de nieuwe ‘stoel van de maand’ Tirso echt iets voor u. Iedere maand bieden we een relaxfauteuil of sta-op stoel met een speciale korting aan. Vorige maand was relaxstoel Garda zeer voordelig geprijsd en nu is het de beurt aan de elektrische sta-op stoel Tirso. Tirso is een van onze meest populaire stoelen van het moment. Wanneer u van plan bent om te gaan proefzitten begrijpt u direct waarom. Dit is de ultieme comfort stoel! Wat Tirso verder zo bijzonder maakt leest u in deze blog. 

 

Weg met dat stoffige imago! 

Dat sta-op stoelen dat stoffige imago hebben is echt onterecht, dat bewijst de Tirso. Het is een stoere fauteuil die iedere woonkamer pit zal geven. Bovendien ziet u er niet eens van af dat het een sta-op stoel is. De open armleuningen en metalen stervoet geven een luchtige en moderne uitstraling aan de stoel. Bent u op zoek naar een stoere stoel zonder sta-op functie? Neem dan eens een kijkje bij de Tirso relaxstoel

 

Veilig opstaan met een stoere fauteuil

Niet alleen is de stoel een plaatje om te zien, u kunt er dankzij de elektrische sta-op functie ook zelfstandig en veilig mee opstaan. Ook wanneer u niet meer zo mobiel bent. U heeft niet langer ondersteuning van iemand anders nodig, omdat de stoel het werk doet. In plaats van veel kracht zetten wordt u nu met één druk op de knop moeiteloos omhoog gebracht. Om de draaivoet hoeft u zich niet druk te maken, want door het ‘slimme slot mechanisme' kan de voet niet draaien wanneer u gebruik maakt van de sta-op functie. Dat is wel zo veilig. Wilt de sta-op stoel Tirso met accu laten uitvoeren? Dan kunt u overal in de woonkamer genieten van ultiem zitcomfort!

 

Wilt u de Tirso of onze andere sta-op stoelen gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de Tirso zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

Sta-op stoel met extra ondersteuning 

In sta-op stoel Tirso komt u gegarandeerd tot rust. U kunt zelf kiezen welke comfortopties u aan de stoel wilt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een verstelbare hoofdsteun. Zo kunt u zonder last te krijgen van uw nek lekker lang een boek lezen of televisie kijken.  En dit is natuurlijk extra comfortabel met de benen omhoog middels de relaxfunctie. Of wat dacht u van extra ondersteuning in uw rug? Dan is een verstelbare lendesteun echt aan te raden. Dit geïntegreerde rug kussen ondersteund uw rug optimaal, zodat uw rugspieren goed kunnen ontspannen. De Tirso is van alle gemakken voorzien, want u kunt zelfs genieten van de massage stand! Ook is de Tirso uit te breiden met een verwarmingsfunctie, waardoor u het nooit meer koud hoeft te krijgen. Ideaal voor mensen die last hebben van de spieren en gewrichten. 

 

image004

Wilt u meer informatie over relaxstoel Tirso en een actuele prijsindicatie? Vraag dan nu onze inspirerende brochure aan. Zo kunt u de hele collectie op uw gemak thuis bekijken. >Ja, stuur mij de gratis brochure toe!

 

Moderne sta-op stoel in een fantastische kleur


De Tirso is de uitgelezen kandidaat om uw woonkamer een beetje extra pit mee te geven. Een stoere stoel met een hele zachte kant. Deze zachte kant kunt u versterken door de stoel met stof uit te voeren. Kies voor een frisse kleur zoals okergeel om echt mee uit te pakken. De stoere kant van sta-op stoel Tirso kunt u goed benadrukken door de stoel met leer te bekleden. Kleuren zoals bruin en groen passen ontzettend goed bij deze stoel en geven de stoel nou echt een stoer jasje. Met ruim honderd soorten stof en leer zit de fantastische kleur voor u er zeker bij. 

> Kiest u voor stof of leer voor uw nieuwe sta-op stoel?

 

Velderhof-relaxstoelen-afbeelding-tegel-2

 

Wilt u de Tirso graag in de winkel zien?

Kom dan naar onze winkel, er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar de Tirso, maar ook naar de rest van onze collectie? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u