9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Top 3 relaxstoelen

Top 3 populaire stoelen van 2023!

23 januari 2024
velderhof_leren_relaxstoelen

Het afgelopen jaar stond bij Velderhof in het teken van moderne fauteuils die niet alleen inspelen op de woontrends van 2023, maar ook ontzettend comfortabel zijn. Comfort is een persoonlijke beleving, en daarom hebben we stoelen ontworpen die veelzijdig zijn. Zo kunt u zelf bepalen wat bij u past, qua voorkeuren voor functies, bediening en uiterlijk. En hoewel iedere stoel maatwerk is, gebaseerd op persoonlijke wensen en voorkeuren, zien we wel welke stoelen erg geliefd zijn onder onze klanten. Vorig jaar hebben we de drie meest geliefde stoelen op een rijtje gezet, en dat doen we dit jaar weer. Benieuwd of uw favoriet er tussen zit? Lees dan snel verder!


Een moderne stoel met elektrische opties wordt vaak gekozen

Een moderne stoel die u met één druk op de knop in de gewenste positie kunt zetten, dat klinkt toch als muziek in de oren? Een stoel met elektrische functies biedt diverse voordelen en is met name handig voor mensen die op zoek zijn naar gemak. We kunnen wel stellen dat alle drie de stoelen ontzettend veelzijdig zijn en dus ook topkeuzes zijn. Qua relaxopties is er bij zowel de relaxstoel Maggiore, Varese als de Liro veel mogelijk. Zo kunnen de stoelen worden uitgerust met de standaard relaxfuncties, die zowel handmatig als elektrisch bediend kunnen worden. Hierbij kan de voetensteun omhoog en de rugleuning naar achteren worden gekanteld, zodat u lekker ontspannen kunt zitten.

Een andere veel gekozen functie is de sta-op stand, met name geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen. Een stoel met een sta-op functie maakt het gemakkelijker om op te staan, wat de zelfstandigheid bevordert en het risico op vallen vermindert. Deze top 3 stoelen hebben de mogelijkheid voor ingebouwde massage- en warmtefuncties. Dit kan helpen bij het verlichten van spanning, het verminderen van spierpijn en het bevorderen van ontspanning.

De relaxstoelen hebben de veelzijdigheid met elkaar gemeen, maar ze hebben elk hun eigen kracht. Hieronder kunt u per fauteuil lezen wat deze zo uniek maakt.

#1 - Met stip op nummer één staat relaxstoel Maggiore

Maggiore is een relaxstoel die niet alleen elegantie uitstraalt maar ook tijdloos is. Het zachte zitcomfort maakt de Maggiore erg plezierig om in te ontspannen. De biezen, vooral wanneer ze contrasteren met de hoofdkleur, geven deze stoel een uniek en onderscheidend karakter. Daarnaast geeft relaxstoel Maggiore door de hoge en brede hoofdsteun en dichte leuning een geborgen gevoel. Kies voor een draaivoet om te genieten van alles in de ruimte of juist voor een vaste poot om het stevige, geborgen gevoel te versterken.

Sta-op stoel Maggiore - functionaliteiten

 

#2 - Stijlvol ontspannen in relaxstoel Varese

De moderne relaxfauteuil Varese behoort momenteel tot een van de meest populaire stoelen op de markt. Dat is niet verwonderlijk, gezien het feit dat de Varese een mooie verschijning is. De eenvoudige lijnen en de klassieke armleuningen geven deze stoel een verfijnde uitstraling. Wat relaxstoel Varese echt kenmerkt, is de stevige en rechte zit, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar voldoende ondersteuning. Varese is met name voor degenen met rugklachten een goede keuze.

Relaxstoel Varese - waarom beste relaxstoel

 

#3 - Fauteuil Liri tilt zitcomfort naar een hoger niveau

Liri tilt zitcomfort naar ongekende hoogten. Deze stoel is een perfect voorbeeld van een meubelstuk dat zich makkelijk aanpast aan elke omgeving. Vaak worden stoelen met comfortfuncties, vooral die met een sta-op stand, als log en onhandig beschouwd. Echter, bewijst stoel Liri  het tegendeel. Liri straalt juist moderniteit uit en laat zien dat functionaliteit hand in hand kan gaan met een fraai uiterlijk. Met relaxstoel Liri haalt u niet alleen een stoel in huis die uiterst comfortabel zit, maar ook voorzien is van alle gemakken. Deze fauteuil verdient een plaats in de top 3 en hopelijk ook in uw woonkamer! 

Relaxstoel Liri - alle pluspunten op een rijtje

 

Probeer onze relaxstoelen zelf uit!

Wilt u het zitcomfort zelf ervaren en ontdekken welke opties het beste bij u passen? Of bent u nieuwsgierig naar de kleuropties en wilt u de verschillende mogelijkheden bespreken? Maak snel een afspraak voor deskundig advies bij u thuis of in de winkel. Neem plaats in onze relaxstoelen, bekijk alle relaxopties en bespreek de  mogelijkheden. We kijken ernaar uit u te helpen bij het maken van de juiste keuze!

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u