9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Relaxstoel

Top 9 comfortabele relaxstoelen

27 februari 2024
Stoffen_relaxstoel

Hoe een relaxstoel zit, verschilt voor iedereen. Want zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kunt u bij Velderhof uw comfortabele stoel gewoon lekker zelf samenstellen. Welke relaxfuncties u kiest, of welk materiaal, is geheel aan u. In deze blog zetten we drie soorten relaxstoelen voor u op een rijtje, zodat u een indruk krijgt van de vele mogelijkheden en specifieke kenmerken van de fauteuils. Leest u mee?

 

Waar moet een comfortabele relaxstoel aan voldoen?

Een comfortabele stoel moet aan verschillende eisen voldoen om optimaal comfort te bieden. Allereerst is ergonomie van belang, met aandacht voor een goede ondersteuning van de rug en nek. Verstelbaarheid speelt ook een belangrijke rol. Zo biedt een goede relaxstoel diverse posities voor zitten, liggen en relaxen. Daarnaast is materiaalkeuze van belang zodat het bij uw smaak en woonkamer past. Tot slot kunnen extra functies, zoals warmte en massage opties de relaxstoel compleet maken. Wanneer u een afspraak maakt zal de adviseur u alles uitleggen over de diverse mogelijkheden en de relaxfuncties uitgebreid demonstreren. 

relaxstoelen_industrieel

Industriële comfortabele relaxstoelen

Industriële relaxstoelen hebben een stoere uitstraling en dat past vaak in veel soorten woonkamers. De keuze voor materialen zoals cognac leer of een mooie groene grof geweven stof benadrukt het robuuste karakter van deze stoelen.


Relaxstoel Tirso

Relaxstoel Tirso is niet zomaar een stoel, het is een uitnodigende toevoeging aan uw woonkamer. De zachte zitting biedt een heerlijk comfortabele plek om te ontspannen, terwijl het robuuste ontwerp de Tirso tot een echte blikvanger maakt. 

Relaxstoel Liri

De elegante lijnen in de rugleuning en de strakke open vormgeving maken de Liri een moderne relaxfauteuil dat sfeer brengt in de woonkamer. Met deze stoel hoeft u niet bang te zijn dat uw interieur er oubollig uit zal zien, het is echt een stoere verschijning. 

Relaxstoel Orba

Het doordachte design van relaxstoel Orba zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar biedt ook veel zitcomfort. De combinatie van doordachte vormgeving en functionaliteit maakt deze stoel een prachtige aanvulling op elke woonkamer.

Relaxstoelen_modern


Moderne comfortabele relaxstoelen

Moderne comfortabele relaxstoelen worden vaak onterecht geassocieerd met logge en lompe ontwerpen. In werkelijkheid zijn deze stoelen juist verrassend stijlvol en rank. De slanke lijnen zorgen ervoor dat ze naadloos passen in interieurs van nu.

Relaxstoel Imola

Het zitgenot van relaxstoel Imola is te danken aan het gebruik van hoogwaardige materialen. De elegante vormgeving van de stoel maakt het tot een echt pronkstuk. Met relaxstoel Imola haalt u niet alleen op en top ontspanning, maar ook een heel hip model in huis.

Relaxstoel Bologna 

De zachte rondingen van relaxstoel Bologna nodigen direct uit om heerlijk plaats te nemen en lekker te zitten. In deze relaxstoel kunt u tevens liggend genieten van het comfort dat de stoel te bieden heeft.

Relaxstoel Endine

Wanneer we denken aan een elegante stoel komt de Endine direct naar voren. Deze comfortabele relaxfauteuil voelt zich overal thuis. De hoofdsteun van relaxstoel Endine is een moderne variant van de klassieke oorfauteuil, wat de stoel een unieke uitstraling geeft.

Leestip: Top 3 populaire stoelen van 2023

Relaxstoelen_stevig

Stevige comfortabele relaxstoelen 

Ontdek onze stevige en comfortabele relaxstoelen, deze zijn speciaal ontwikkeld om mensen met rugklachten een aangename zitervaring te bieden. Ervaar het verschil met onze stevige relaxstoelen die niet alleen heerlijk zitten, maar ook prachtig zijn om te zien. 

Relaxstoel Varese

De strak afgewerkte bekleding, de simpele lijnen en de mooie details tillen relaxstoel Varese naar een hoger niveau. Het doordachte ontwerp maakt de Varese een stoel waar u op kunt vertrouwen. Veilig en ontspannen zitten in elke gewenste positie. 

Relaxstoel Maggiore

Relaxstoel Maggiore is favoriet bij velen. Dat is niet zo gek, want deze stoel kan werkelijk alles. Daarnaast zit deze stoel stevig, maar is toch zacht, wat erg aangenaam is wanneer u rugklachten ervaart. Een ondersteunende stoel waar u nog jaren plezier van heeft. 

Relaxstoel Mella

Mella, de relaxstoel die een aangename zitervaring biedt. Dankzij de zachte toplaag en gesloten leuningen zorgt relaxstoel Mella voor een gevoel van ontspanning en geborgenheid. In deze relaxfauteuil kunt u van top tot teen genieten.

 

En, welke kiest u?

Heeft u na het lezen al een relaxstoel op het oog en wilt u deze graag uitproberen? Maak snel een afspraak voor deskundig advies bij u thuis of in de winkel. Neem plaats in onze relaxstoelen, bekijk alle relaxopties en bespreek de mogelijkheden. We kijken ernaar uit u te helpen bij het maken van de juiste keuze!

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u