9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Elektrisch verstelbare relaxstoel, wat zijn de mogelijkheden?

15 juli 2021
Vrouw geniet van elektrisch verstelbare relaxstoel in tuinkamer

Bij Velderhof is het mogelijk om te kiezen tussen een handmatig of een elektrische relaxstoel. Een elektrisch verstelbare relaxfauteuil is traploos verstelbaar en er zijn vele comfortfuncties mogelijk. Optimaal zitten én liggen worden door deze functies vergemakkelijkt. Maar welke verstelbare opties zijn interessant voor u? Wij beschrijven alle comfortopties die mogelijk zijn op alle Velderhof fauteuils:

De verstelbare rugleuning

De rugleuning van een verstelbare relaxstoel kan naar achteren versteld worden. Zo kunt u optimaal liggend genieten in uw relaxstoel. Uiteraard kan de rugleuning van de fauteuil traploos versteld worden. Zo kunt u de rugleuning net zo ver verstellen tot u de de perfecte zit- of lighouding gevonden heeft.


Verstelbare rugleuning op elektrische relaxstoel


De verstelbare topswing

Naast de elektrisch verstelbare rugleuning is de hoofdsteun ook elektrisch verstelbaar. Dit noemen wij de topswing. Wanneer de rugleuning naar achteren is versteld, kan de topswing naar voren gezet worden. Dit maakt liggend tv kijken of een boek lezen mogelijk met de juiste nek- en hoofdondersteuning. De verstelbare topswing geeft een ultiem comfortabel gevoel.


De verstelbare voetenbank

Even heerlijk ontspannen met de benen omhoog. De elektrisch verstelbare voetensteun kan in verschillende posities gezet worden. Aangezien de voetensteun ook op uw lichaam wordt afgestemd, worden uw knieën op de juiste manier ondersteund. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw voeten altijd over de voetensteun vallen. Zouden uw voeten op de voetensteun plaatsvinden, dan veroorzaakt dit bepaalde drukpunten bij uw hielen. Dit heeft een nadelig effect op uw bloedsomloop.


Elektrisch verstelbare voetenbank op relaxfauteuil

Luxe comfortopties op elektrische relaxstoelen

Uiteraard zijn er ook andere comfortfuncties mogelijk. Naast het bieden van comfort geven zij ook het ultieme relax en wellness moment in uw relaxstoel. Deze luxe opties zijn uiteraard gemakkelijk elektrisch te bedienen.

Verwarming

Heeft u het snel koud? Dan is een elektrische verwarming de perfecte oplossing. Uiteraard zijn er meerdere redenen om te kiezen voor een geïntegreerde verwarming. Afgedekte leersoorten nemen minder snel uw lichaamstemperatuur op. De verwarming zorgt voor extra warmte. De verwarming geeft ook een aangenaam gevoel aan uw spieren en gewrichten. Daarnaast biedt de warmte verlichting bij bijvoorbeeld rugklachten.

De stoelverwarming bevindt zich in de zitting en de rugleuning. De verwarming is eenvoudig aan te zetten dmv een druktoets en heeft 3 verschillende warmtestanden en schakelt zichzelf na 60 min automatisch uit.

Massage

Een ultiem wellness gevoel: ontspannend genieten vanuit uw stoel door middel van een massagefunctie. De massagefunctie versoepelt uw spieren en gewrichten. De massagefunctie geeft een roterende beweging in de rugleuning zodat al uw spieren en gewrichten gemasseerd worden. Uiteraard geeft een massagefunctie nog meer voordelen.

  • Vermindering zenuwspanning en pijn in gewrichten
  • Verlichting van spierpijn
  • Het werkt ontspannend
  • Verbetering van de bloedsomloop
  • Versoepeling van de spieren en gewrichten

De massage wordt bediend dmv een druktoets en schakelt na 15 minuten automatisch uit.

Een elektrische bediening zorgt ervoor dat u ontspannend en probleemloos kunt genieten vanuit uw relax- of sta-op stoel.

Even kort samengevat waarom een elektrische verstelbare relaxstoel voordelig en gemakkelijk is: De elektrische bediening zorgt en ontzorgt bij het ultiem zitten en/of liggen in uw relaxstoel. De elektrische bediening is traploops verstelbaar, gemakkelijk te bedienen zonder mechanische inspanning en in alle fysieke omstandigheden te gebruiken

De elektrische bediening op luxe relaxstoel

Logisch dat u zich nu afvraagt hoe u de elektrische stoel kunt bedienen? Bij Velderhof hebben wij twee verschillende bedieningen waarmee u uw sta-op, voetenbank, rugleuning of topswing kunt bedienen.

De twee stoelbedieningen die wij aanbieden zijn de tiptoetsbediening ingebouwd in de stoel en de drukknopbediening aan een snoer. De wellness opties zoals elektrische lendensteun, verwarming of massage worden bediend met de ingebouwde tiptoets bedieningen.

Uw elektrisch verstelbare relaxstoel kan natuurlijk niet functioneren zonder stroom. De relaxfauteuil is verstelbaar doormiddel van stroomvoorziening aan snoer of doormiddel van accu. Lees hier meer over alles wat u moet weten over een relaxstoel met accu.

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u