9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel met accu

Wat zijn de voordelen van een sta op stoel met accu?

25 juli 2023
sta_op_stoel_rood_leder


Een sta op stoel met accu biedt de mogelijkheid om uw lichaam zo optimaal mogelijk te ondersteunen en zorgt ervoor dat u de fauteuil gemakkelijk kunt verstellen. Om de elektrisch verstelbare sta-op stoel te kunnen verstellen heeft de stoel stroom nodig. Dat kan door middel van een stroomkabel of middels een accu. Een fauteuil op accu heeft het grote voordeel dat er geen snoeren op de vloer liggen. Ook kunt u de stoel overal in de ruimte plaatsen, ongeacht of er een stopcontact in de buurt is. In deze blog vertellen we u alles over de voordelen van een sta op stoel met accu.


U kunt de verstelfuncties van de sta op fauteuil automatisch bedienen

Bij het ouder worden kan de spierkracht bijvoorbeeld afnemen. Dat kan ervoor zorgen dat opstaan uit de stoel meer moeite kost. Met een sta-op stoel krijgt u precies dat duwtje in de rug die u op dat moment nodig heeft. De sta-op fauteuil kunt u met één druk op de knop automatisch bedienen. Dit gaat bovendien op een geleidelijke manier, zodat u met een veilig gevoel kunt opstaan. 

 

De sta op stoel met 3 motoren voor extra gemak

Door te kiezen voor een sta op stoel met 3 motoren heeft u het voordeel dat alle functies niet alleen elektrisch verstelbaar zijn, maar dat u deze ook afzonderlijk kunt verstellen. Denk bijvoorbeeld aan de relaxstand, waarbij u de rugleuning naar achteren kunt kantelen en de voetensteun omhoog wordt gebracht. Wanneer u graag in een actieve houding zit, maar wel de benen wil laten rusten is het aan te raden om deze verstelfuncties afzonderlijk van elkaar te kunnen bedienen. Plaats de rugleuning naar achteren om te relaxen en breng deze omhoog om bijvoorbeeld te handwerken. 

 

Wilt u de sta op stoelen met accu gratis thuis uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk vanuit uw eigen woning ervaren hoe de stoel zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

Een sta op stoel met accu kan overal in de ruimte worden geplaatst

Met een sta op stoel met accu zit u nergens aan vast, niet aan een snoer en niet aan de locatie. Op het moment dat u een sta-op fauteuil op snoer kiest is het belangrijk dat deze in de buurt van een stopcontact wordt geplaatst. Met een sta op stoel met accu bent u niet gebonden en zo kunt u voor uw favoriete stoel altijd het mooiste plekje van de woonkamer kiezen. 

Een sta op fauteuil met accu is veilig

Een sta op fauteuil met accu heeft geen snoeren over de vloer lopen met kans om eroverheen te struikelen. Ook is het opstaan met een sta op stoel veilig, omdat de stoel u omhoog brengt. Mocht u problemen hebben met uw evenwicht, dan kan dit bijdragen aan uw veiligheid. We streven ernaar om u te helpen om zo lang mogelijk comfortabel en zelfstandig te kunnen zitten en opstaan. 

De opgeladen accu gaat ontzettend lang mee

Het opladen van de accu is slechts een keer per 2 a 3 weken nodig. Uiteraard hangt de levensduur ook af van hoe vaak u de stoel gebruikt. Wanneer de stoel nog 20% batterij heeft, zal de stoel een piepsignaal geven om u een seintje te geven dat de stoel bijna opgeladen dient te worden. Iets waar u dan op dat moment nog ruim de gelegenheid voor heeft. 

Lees ook: Alles over de relaxstoel met accu

 

Wilt u de sta op stoelen met accu graag in de winkel zien?

Maak een winkel afspraak met een van onze adviseurs om direct geholpen te worden. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u