9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
elektrisch verstelbare relaxstoel

7 redenen waarom een elektrisch verstelbare relaxstoel écht onmisbaar is!

28 juni 2022
Elektrisch verstelbare relaxfauteuil

7 redenen waarom een elektrisch verstelbare relaxstoel écht onmisbaar is! Wij horen u denken, is zitten echt zo belangrijk dan?’ Jazeker, want uw zithouding is een van de fundamentele elementen die bijdragen aan uw gezondheid. En bovendien kunnen de effecten op uw humeur ook niet worden vergeten. Want ontspannen kunnen zitten is simpelweg genieten! Wij geven u 7 redenen om vandaag nog op zoek te gaan naar een elektrische relaxstoel, leest u mee?

 

1. Een elektrisch verstelbare relaxstoel houdt u fit

Bij het aanmeten van een relaxstoel wordt er rekening gehouden met de ergonomie. Onze zitconsulenten meten u op en houden rekening met uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens pijn in uw nek of last van rugklachten? Dan is het ideaal om een relaxstoel te voorzien van een verstelbare rugleuning met lendensteun en een verstelbare hoofdsteun. Daarnaast is een verstelbare voetenklep ideaal bij vermoeide benen. Door de benen in de juiste hoek te laten rusten bevordert de doorstroming en kunnen de benen echt even tot rust komen. Zodat u daarna weer uitgerust en fit de dag kunt vervolgen.

2. Niets zit lekkerder dan een relaxstoel die elektrisch verstelbaar is

Een elektrisch verstelbare relaxfauteuil wordt speciaal voor u op maat gemaakt, zodat hij perfect past. De rugleuning sluit mooi aan en wanneer u kiest voor een voetenklep zullen de voeten daar precies op de juiste plek overheen vallen. We hebben een ruim aanbod in fauteuils dus u kunt naar hartenlust uitproberen welke u het lekkerst vindt zitten.

Elektrische_relaxstoel

3. Met een elektrisch verstelbare fauteuil ervaart u ongekende luxe

Wat is er nou fijner dan op een koude dag, wanneer uw spieren helemaal vastzitten in een stoel met massage- en verwarmingsstand plaats te nemen? De spieren worden heerlijk losgemaakt, terwijl u lekker plaatselijk wordt verwarmd. Ideaal om tot rust te komen en op te laden.

4. Een elektrische relaxfauteuil vergroot de zelfstandigheid

Wanneer u moeite heeft met zelfstandig opstaan is de sta-op functie een uitkomst. De sta-op stoel brengt u moeiteloos en veilig omhoog. Ideaal als u niet voldoende kracht meer heeft om uzelf omhoog te duwen of als u snel dreigt te vallen. Met een sta- op stoel hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.

blog_content_stoelvdmaand_orba_details_5

5. Een moderne relaxfauteuil is een pronkstuk voor de woonkamer

Een moderne elektrische relaxfauteuil is in vele kleuren en vormen te verkrijgen. Met maar liefst 100 kleuren stof en leer is er voor ieder wat wils. De stoelen van Velderhof zijn allemaal modern vormgegeven en hebben hebben daardoor een tijdloze uitstraling. En dat is maar goed ook, want onze stoelen gaan jaren mee!

6. Een verstelbare stoel is de ultieme leesstoel

Lekker lezen zonder rug- of nekklachten? Dat is mogelijk met een verstelbare stoel. U kunt met een druk op de knop uzelf in de ligstand brengen en tegelijkertijd uw nek en hoofd ondersteunen. Dat is echt de ideale leeshouding. En nu maar hopen dat uw boek interessant genoeg is, want deze houding is ook heerlijk voor een dutje.

7. Een elektrisch verstelbare relaxstoel gaat jaren mee

Door het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor de afwerking gaat een relaxfauteuil jaren mee. Mocht u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw stoel te bekleden met leer dan vergroot u de levensduur helemaal. Gelukkig maar, want eenmaal gewend aan deze comfortabele fauteuil wilt u niet anders!

Misschien vind u deze blogs ook interessant:


Gratis brochure met ons actuele aanbod relaxstoelen

Benieuwd geworden? Onze gratis brochure bevat ruim 40 pagina's vol inspiratie. Hier kunt u op uw gemak onze collectie relaxstoelen bekijken.

Gratis brochure aanvragen

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u