9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Favoriet van de maand

Royaal genieten met Maggiore, favoriet van de maand april!

2 april 2024
betaalbare_relaxstoel

Bij Velderhof hebben we een ruime collectie relaxfauteuils en banken! Elke maand selecteren we er een speciaal voor u: onze ‘Favoriet van de maand’. Dat is niet alleen een populair model, het is er ook een die van alle markten thuis is. In deze heerlijke lentemaand is het de beurt aan relaxstoel Maggiore. Trotse opvolger van sta-op stoel Endine. Deze maand, wanneer onze koning jarig is, pronken wij met onze meest gekozen troon. In deze blog ontdekt u alles wat u moet weten over deze topper!

blog_content_stoelvdmaand_maggiore V1

 

Geniet van het gevoel van Italiaanse luxe met relaxfauteuil Maggiore

Relaxstoel Maggiore, vernoemd naar het adembenemende meer Lago Maggiore doet zijn naam eer aan. Deze stoel belooft niet alleen comfort, maar ook Italiaanse elegantie in uw interieur. Met zijn diverse functies kunt u genieten van een luxe ontspanning, rechtstreeks vanuit uw eigen huis!

Relaxstoel Maggiore eens uitproberen? Bezoek dan onze winkel van dinsdag t/m zaterdag. Bekijk onze openingstijden en bereikbaarheid van de winkel hier.

blog_content_stoelvdmaand_maggiore V3

 

Met één druk moeiteloos in de juiste positie

Relaxstoel Maggiore bevat verschillende handmatig of elektrisch verstelbare functies om mee te kunnen ontspannen. Verstel de rugleuning en voetensteun om volledig tot rust te komen. Of geniet lekker van de stoelverwarming na een wandeling buiten. Kies voor extra ondersteuning met de lendesteun en verstelbare neksteun voor de perfecte zithouding.

Relaxstoel Maggiore biedt moeiteloos comfort dankzij zijn elektrische bediening. Met slechts één druk op de knop brengt de motor van de stoel u gemakkelijk in de gewenste positie. Of u nu de voorkeur geeft aan een rechte zit of een ontspannen zithouding, met Maggiore is ontspannen altijd binnen handbereik.

 

blog_content_stoelvdmaand_maggiore V2

 

De betaalbare relaxstoel voor iedereen

U stapt uw woonkamer binnen en daar staat hij, relaxstoel Maggiore. Een stralend middelpunt. Een stoel waar luxe en comfort samenkomen in een prachtig modern design. Of u nu een liefhebber bent van strakke inrichtingen of juist de voorkeur geeft aan een meer klassieke stijl, relaxfauteuil Maggiore past zich moeiteloos aan.

Maar de Maggiore is niet alleen mooi om te zien, deze fauteuil ook functioneel en praktisch. Of u nu een boek leest, een film kijkt of gewoon lekker wilt ontspannen, relaxstoel Maggiore staat altijd voor u klaar! Bovendien blijft Maggiore, ondanks zijn luxueuze uitstraling en moderne design, een betaalbare relaxstoel.

Kortom, bent u op zoek naar een goedkope relaxstoel die van alle markten thuis is? Neem dan zeker een kijkje bij Velderhof! 

 

Wilt u de Maggiore of onze andere relaxstoelen gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de Maggiore zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u