9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
automatische stoel

Alles wat u wilt weten over een automatische stoel

13 juni 2023

Een automatische stoel is de perfecte manier om echt lekker te ontspannen. Heerlijk onderuit met de benen omhoog zitten, of juist rechtop met extra ondersteuning in uw nek. En wat dacht u van de massagefunctie of verwarming? Al deze mogelijkheden kunt u in uw stoel laten toevoegen en door de motor in de stoel hoeft u helemaal geen inspanning te leveren om ervan te genieten. 

 

Wat is een automatische stoel?

Een automatische stoel is een stoel die u elektrisch kunt verstellen. Een relaxstoel heeft diverse comfortopties die u automatisch kunt bedienen. In de relaxstoel kunnen 1,2, of 3 motoren aanwezig zijn. De vuistregel is over het algemeen hoe meer motoren de stoel bevat, hoe meer functies u individueel kunt bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de relaxstand zelf kiezen of u enkel de voeten omhoog wilt, of tegelijkertijd ook achterover wil leunen met de verstelbare rugleuning. 

 

Automatische stoel met accu of kabel voor relaxstoel?

Een automatische stoel kunt u op twee manieren laten uitvoeren. Wanneer u de stoel in een hoekje bij een stopcontact plaatst zou u kunnen kiezen voor een kabel voor de relaxstoel. Daarmee is de stoel altijd voorzien van stroom en heeft u er geen omkijken meer naar. Kiest u voor een automatische stoel met accu? Dan liggen er geen snoeren over de vloer waar u onverhoopt over kunt struikelen. Ook kunt u de stoel overal in de ruimte plaatsen, omdat u geen rekening hoeft te houden met een stroompunt. 

 

Wilt u de automatische relaxstoelen gratis thuis uitproberen?

Dat kan! Onze zitadviseur neemt de stoelen naar keuze voor u mee. Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe de relaxstoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 


De functionaliteiten van een automatische stoel

De functionaliteiten van een automatische stoel zijn er divers. Onze stoelen op maat kunt u volledig naar wens laten uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan extra ondersteuning of wilt u lekker relaxen? Bij Velderhof is er voor ieder wat wils. Hieronder volgt een opsomming met alle mogelijkheden van een elektrisch verstelbare relaxstoel


Verstelbare neksteun voor de relaxstoel 

Zit u graag te lezen of te handwerken? Of heeft u soms nekklachten wanneer u lang in dezelfde houding zit? Dan is een verstelbare neksteun voor de relaxstoel echt iets voor u! U kunt zelf kiezen hoe ver u de steun naar voren of achteren wilt plaatsen. 

 

Relaxstoel met massage en verwarming

Extra ontspannen doet u met de relaxstoel met massage en verwarming. Verwen uw spieren en bevorder de doorbloeding met een heerlijke massagestoel. Ideaal wanneer u merkt dat u veel spanning in de spieren heeft of u het gauw koud heeft. Door de plaatselijke warmte blijft u lekker warm. 


Relaxstoel met relaxoptie

Met de relaxstoel met relax optie kunt u comfortabel zitten met de benen omhoog. Doordat de verstelbare voetensteun is afgerond wordt de doorbloeding in de benen bevordert. Vermoeide benen zijn voortaan verleden tijd!

 

Relaxstoel met extra rugondersteuning

Heeft u vaak een kussen in de rug omdat uw rug pijn doet? Een relaxstoel met extra rugondersteuning biedt uitkomst. Door een verstelbare lendesteun in de stoel te laten integreren heeft u voortaan precies de gewenste rugondersteuning in uw stoel. 


Relaxstoel met sta op hulp

Een relaxstoel met sta op hulp, oftewel een sta-op stoel kan u helpen bij het opstaan. Wanneer u merkt dat uw balans niet meer optimaal is, of u moeizamer opstaat is dit een goede optie. Met de senioren sta op stoel komt u gemakkelijk en veilig omhoog zodat u voortaan met een gerust gevoel kunt opstaan. Dat zit wel zo lekker! 

 

Velderhof-relaxstoelen

 

Ervaar alle voordelen van een automatische stoel

Een elektrische relaxstoel kent veel voordelen. Het biedt comfort en zorgt voor de juiste ondersteuning. Hier lichten we de voornaamste voordelen om een automatische stoel te kopen voor u uit.  

  • Een automatische stoel op maat biedt volledige ondersteuning
  • Een automatische stoel is gemakkelijk in gebruik
  • Lezen, tv kijken of handwerken is erg fijn een automatische stoel
  • Een automatische stoel is een moderne toevoeging aan uw interieur
  • Een automatische stoel gaat jaren meeEen elektrische stoel voor ouderen met veel extra comfort opties

Bent u op zoek naar een elektrische stoel voor ouderen met extra comfortopties? Kom dan langs bij een van onze winkels of maak een afspraak voor een thuisdemonstratie. Door uw wensen met onze adviseurs door te spreken krijgt u de stoel die het beste bij u past. Bekijk onze ruime collectie en ervaar zelf hoe het zit. 

Lees ook: 7 redenen waarom een elektrisch verstelbare relaxstoel echt onmisbaar is.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de collectie graag in de winkel bekijken?

Maak vandaag nog een winkel afspraak en zorg dat u de relaxfauteuil vindt die bij uw past!  U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

 Ook interessant voor u