9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
favoriet van de maand

Favoriet van de maand maart is de betaalbare sta-op stoel Endine

4 maart 2024

De lente staat voor de deur, daarom is de nieuwe ‘favoriet van de maand’ een fris en zonnig exemplaar. Vorige maand was bank Marina verkozen tot favoriet en nu is het stokje overgedragen aan een wel hele comfortabele stoel, namelijk sta-op stoel Endine. Endine is een van ons meest populaire modellen en dat is niet zo gek. Het is een stoel die niet alleen een plaatje is om te zien, deze stoel is ook ontzettend veelzijdig. Talloze relaxfuncties behoren tot de mogelijkheden. Ziet u zichzelf hier al in ontspannen? Lees dan maar gauw verder! 

 

Thuis op vakantie in Italië met deze moderne sta-op stoel 

Sta-op stoel Endine is vernoemd naar het meer van Endine in Italië. Een trekpleister die erg geliefd is onder bezoekers. Het meer biedt een rijke verscheidenheid aan omgevingen, talrijke dier- en plantensoorten en bovendien een prachtig uitzicht. Het is dan ook niet toevallig dat de naamgenoot sta-op stoel Endine een groot aantal mogelijkheden aan relaxopties biedt, zodat u optimaal kunt ontspannen. Denk aan een verstelbare voetensteun of extra rugondersteuning.  En als u de stoel lekker in het zonnetje schuift en de ogen sluit, dan waant u zich vanzelf in het heerlijke Italië.

 

3.blog_content_stoelvdmaand_endine

 

Wist u dat u kosteloos en vrijblijvend gebruik kunt maken van onze thuisdemo service? Zo ziet u gelijk of de stoel en de beoogde kleuren goed passen in uw eigen woonkamer. Een thuisafspraak maakt u heel eenvoudig en u hoeft er de deur niet eens voor uit! 

 

blog_content_stoelvdmaand_Endine_detail_2

 

Een leren sta-op stoel, of toch een van stof?

Leren bekleding zorgt voor een moderne uitstraling, terwijl stof weer een hele zachte uitstraling geeft. Kies uit trendy kleuren zoals een okergele sta-op stoel, of roze. En wat dacht u van taupe? Ontdek in ons assortiment maar liefst 100 soorten en kleuren bekleding. Zo zit er altijd iets voor u bij!

 

4.blog_content_stoelvdmaand_endine

 

Veilig opstaan met sta-op de betaalbare sta-op stoel Endine

Merk u dat het opstaan uit uw stoel steeds lastiger wordt? Het is niet altijd eenvoudig om uit uw stoel op te staan, vooral als u moeite ervaart met het bewaren van uw evenwicht, of het veel kracht kost. In deze situaties biedt sta-op stoel Endine uitkomt. Met zijn elektrische sta-op functie tilt de stoel u voorzichtig naar voren, waardoor u moeiteloos en zelfstandig kunt opstaan. Geen gedoe meer met balanceren of het vragen van hulp.

Wat de Endine stoel extra bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid. Naast de sta-op functie biedt de stoel diverse verstelbare posities, zodat u hem kunt aanpassen aan uw ideale zit- en ligcomfort. Veiligheid en ondersteuning zijn belangrijk. Met zijn sta-op functie en ergonomisch ontwerp voelt u zich veilig en zelfverzekerd bij het opstaan.

 

Velderhof-thuis-proefzitten-gratis-thuisdemonstratie

 

Wilt u de Endine of onze andere sta-op stoelen gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de Endine zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u