9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand maart

Relaxstoel Liro draagt in maart met trots de titel stoel van de maand!

14 maart 2022

Iedere maand zetten wij één van onze populaire relaxfauteuils in de schijnwerpers. Deze stoel wordt verkozen tot stoel van de maand en wordt daarom dan ook zeer scherp geprijsd. Wij vertellen u in deze blog wat relaxfauteuil Liro, de  stoel van de maand maart -en tevens de opvolger van de relaxfauteuil Serchio - zo bijzonder maakt.

In maart laten de sneeuwklokjes zich alweer zien en dat betekent dat de lente voor de deur staat. Daarom hebben we voor de stoel van de maand gekozen voor een luchtig exemplaar, namelijk relaxfauteuil Liro. De Liro relaxstoel is een comfortabele doch stevige draaistoel. Met een strakke en bovendien tijdloze uitstraling. 

blog_content_stoelvdmaand_liro_detail_6

De Liro, een comfortabele fauteuil met talloze luxe relax opties

De lichtvoetige draaifauteuil is heel comfortabel. Met de optie om een lendekussen in de rug toe te voegen, zit u gegarandeerd lekker. Een lendekussen is een geïntegreerd kussen in de rugleuning dat u zo bol kunt maken als u zelf wilt. U kunt het vergelijken met een kussentje in de rug, maar dan met precies genoeg ‘vulling’! Ook kunt u de rugleuning naar achteren kantelen, het neksteun verstellen en de voetensteun omhoog plaatsen, om heerlijk onderuit te zitten. Zo kunt u echt ontspannen en misschien zelfs even een uiltje knappen. 

Wist u dat Velderhof vrijblijvend bij u thuis komt, met de door u geselecteerde stoelen? Zo kunt u kosteloos de stoel thuis uitproberen en meteen voelen of de stoel u bevalt. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

Er warmpjes bij zitten

Alsof de benen omhoog, het lendekussen en neksteun verstellen nog niet genoeg luxe is, kunt u er zelfs voor kiezen om de Liro uit te rusten met Wellness functies. Waarbij u uw lichaam kunt verwennen met een massage en stoelverwarming.

blog_content_stoelvdmaand_liro_detail_5

Dat u de stoel dan liever niet meer uit wilt kunnen wij ons goed voorstellen. Maar als er echt niks anders opzit en u dan toch moet opstaan helpt de Liro hier ook graag bij. U kunt de stoel namelijk ook bestellen als sta-op stoel Liro. De handige stoel waarmee u eenvoudig kunt zitten en opstaan. Deze sta-op stoel geeft u net dat extra zetje wanneer u opstaat. 

De luchtige uitstraling van relaxfauteuil Liro

Relaxfauteuil Liro is uitgerust met een stevige stervormige draaivoet, waarmee u niks hoeft te missen van wat er om u heen gebeurt. Op het ene moment kunt u lekker naar buiten kijken en op het andere moment van de televisie genieten. Zo’n open draaivoet is erg praktisch en ontzettend stevig. Ook is het esthetisch erg fijn, omdat het heel luchtig oogt. Daarnaast zijn de armleuningen ook open, waardoor u als het ware door de stoel heen kunt kijken. Dat is vooral prettig wanneer de ruimte waarin u de Liro wilt plaatsen wat kleiner is of u als u gaat voor een minimalische woonstijl. 

blog_content_stoelvdmaand_liro_detail_2

Bekijk ook de vorige stoel van de maand:

Relaxstoel Maggiore verkozen tot stoel van de maand januari 2022!

Relaxstoel Serchio dé stoel van de maand februari 2022!

Meer lezen over de collectie van Velderhof?

Vraag gratis onze brochure aan en laat u inspireren.

  • Altijd het actuele aanbod
  • De perfecte manier om u te oriënteren
  • Binnen enkele werkdagen in uw brievenbus

     

Gratis brochure aanvragen

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u