9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand februari

Relaxstoel Serchio dé stoel van de maand februari 2022!

21 februari 2022
Relaxstoel Serchio stoel van de maand februari 2022

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben we bij Velderhof een divers aanbod relax- stoelen en banken. Om u te helpen met u keuze staan onze adviseurs iedere dag voor u klaar. Daarnaast zetten wij iedere maand een bijzondere stoel in het zonnetje. Deze stoel wordt uitgeroepen tot stoel van de maand en voor een aantrekkelijke prijs aangeboden. In deze blog leest u alles over relaxfauteuil Serchio, stoel van de maand februari en opvolger van de prachtige relaxfauteuil Maggiore.

Februari is de maand van amore, oftewel de liefde. Daarom hebben wij gekozen voor relaxstoel Serchio. Onze liefde is groot voor deze prachtige stoel met stoere details en zachte zitting. Wij vertellen u graag wat meer over waarom Serchio ons hart heeft veroverd. 

blog_content_stoelvdmaand_serchio_detail_2

Relaxfauteuil Serchio, een ondersteunend en verrassend zacht type!

Ondersteunend en toch zacht, dat is onze Serchio. Deze prachtige multifunctionele stoel voelt zich thuis in iedere woonkamer. Met de vele relaxfuncties kunt u de stoel precies naar wens aanpassen.

Ook qua uiterlijk zijn er genoeg mogelijkheden. Serchio kan worden uitgevoerd in een mix van leer en stof. Zo heeft deze stoel een stoer uiterlijk, maar met de stoffen zitting heeft Serchio tevens een hele warme uitstraling. We hebben een uitgebreide leer- en stoffencollectie. Zo kunt u kiezen uit stof, leer of een combinatie van stof en leer in ruim 100 kleuren. Zo zit er altijd iets voor u bij.

Het perfecte maatje om TV mee te kijken 

Wilt u heerlijk ontspannen ‘All You Need Is Love’ op TV kijken of misschien kijkt u liever naar ‘First Dates’? Wat uw voorkeur ook heeft, een lendensteun is echt een uitkomst. Hiermee kunt u zelf precies de mate van ondersteuning bepalen. De curve van de rugleuning is verstelbaar. De rugleuning wordt ‘boller’ gemaakt, zodat de holle vorm van de wervelkolom tijdens het zitten wordt ondersteund.  Zo ervaart u precies de juiste hoeveelheid steun in uw onderrug. 

Dit is met name ook erg handig wanneer u de stoel deelt met uw partner. Doordat u beide de gewenste hardheid van het lendekussen kunt instellen, kunt u beide altijd precies zo zitten zoals u dat zelf wilt. 

Tip: bij Velderhof maken we het u graag gemakkelijk. Daarom hebben wij ook de optie om bij u thuis te komen. Het werkt heel eenvoudig, u hoeft allemaal maar uw favoriete modellen te selecteren en het thuis demo aanvraag formulier in te vullen. Dan komen wij langs met uw favoriete stoelen en kunt u lekker vanuit uw eigen woonkamer ervaren hoe het zit.

blog_content_stoelvdmaand_serchio_detail_6

U kunt ervoor kiezen om de Serchio handmatig of elektrisch te verstellen. Wanneer u kiest voor de elektrisch verstelbare optie, dan zet u de stoel met een druk op de knop in de gewenste positie. Ultiem ontspannen was nog nooit zo makkelijk! 

Een veilig gevoel 

Wilt u een elektrisch verstelbare relaxstoel die u overal kunt plaatsen? Dan kunt u kiezen voor de Serchio relaxstoel met een accu. Zo hoeft u geen rekening te houden met een stopcontact in de buurt en liggen er geen snoeren over de vloer waar u over kunt struikelen.

Veilig opstaan en zitten met Sta-op stoel Serchio

Ondervindt u hinder bij het plaatsnemen of opstaan? Serchio is tevens te verkrijgen als Sta- op stoel.
De sta-op stoel ondersteund u volledig tijdens deze handeling. De sta-op functie zorgt ervoor dat u lichaam wordt geholpen bij het opstaan, door u automatisch omhoog te bewegen en naar voren te kantelen. Op deze manier kunt u comfortabel de knieën strekken en hoeft u geen kracht te zetten bij het opstaan. Ook zitten wordt een stuk makkelijker met deze functie, hiermee kunt u uw knieën geleidelijk buigen. Bij Velderhof bieden wij een brede selectie Sta- op stoelen aan, zodat u voldoende keuze heeft uit de verschillende modellen.

blog_content_stoelvdmaand_serchio_detail_5

Met de relaxstoel met draaivoet hoeft u niets te missen

Zit u het ene moment graag naar buiten te kijken, maar wilt u het andere moment lekker met de visite kletsen? Of kijkt u graag TV vanuit de relaxstoel, maar wilt u ook af en toe genieten van de open haard? Met de draaivoet hoeft u de stoel niet te verplaatsen, omdat deze een draaicirkel heeft van 360 graden. Op deze manier kunt u lekker doen waar u zin in heeft en is het cirkeltje weer helemaal rond. 

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele beschikbare mogelijkheden van de relaxstoel Serchio dan kunt u hier kosteloos onze brochure opvragen. Binnen enkele werkdagen valt onze inspirerende brochure bij u op de deurmat. De perfecte manier om te oriënteren welk zitmeubel er bij u past!

Gratis brochure aanvragen

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u