9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand

Sta-op stoel Willeke is stoel van de maand juni

5 juni 2023
sta_op_willeke_roze

Een zonnige maand vraagt om een comfortabele en luchtige stoel en daarom is de stoel van de maand juni sta-op stoel Willeke geworden. Willeke is de trotste opvolger van sta-op stoel Tirso die vorige maand de titel mocht dragen.

Niet voor niets is deze blikvanger favoriet van Willeke Alberti. Deze moderne sta-op stoel is een prachtige toevoeging voor de woonkamer. De open stervoet en de dichte armleuningen zorgen voor de ideale balans. Waar dichte armleuningen voor een geborgen gevoel zorgen, geeft de stoere metalen stervoet optisch juist een ruimtelijk gevoel. Niet alleen is goed zitten belangrijk, ook het veilig kunnen opstaan is van belang. We vertellen u graag iets meer over deze prachtige sta-op fauteuil, zodat u weet hoe alles zit.

 

Een hippe sta-op stoel

Bij een sta-op stoel wordt vaak gedacht aan een kleurloze en lompe stoel. Een stoel die weliswaar heerlijk zit, maar echt niet mooi is. Gelukkig is sta-op stoel Willeke alles behalve lomp en saai, integendeel want dit is een hippe sta-op stoel! Met een modern design en stoere draaivoet is het een stoel van nu. Een stoel die in iedere woonkamer past en nog jaren mooi is. Kiest u voor een sprankelende kleur? Of houdt u van een natureltint? Bij Velderhof heeft u keuze uit ruim 100 kleuren, dus daar zit zeker iets voor u bij. 

 

Wilt u sta-op stoel Willeke of een van onze andere stoelen gratis thuis uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

sta_op_stoel_willeke

 

Sta-op stoel met comfortopties

Met sta-op stoel Willeke kunt u met een druk op de knop gemakkelijk opstaan. Ook gaat het plaatsnemen een stuk eenvoudiger. De seniorenstoel brengt u namelijk geleidelijk naar beneden, waardoor u niet in een beweging hoeft te gaan zitten. Dat is minder belastend voor de knieën en kost ook minder kracht.

Echt lekker ontspannen doet u natuurlijk met de benen omhoog. Dan is de relaxfunctie onmisbaar. Hiermee kantelt u de rugleuning naar achteren en brengt u de voetensteun omhoog. En wilt u extra ondersteuning in uw rug? Kies dan voor de verstelbare lendesteun. Dit is een kussen dat is geïntegreerd in de rugleuning. U kunt zelf bepalen hoe vol u het kussen wenst voor optimale ondersteuning! 

 

blog_content_stoelvdmaand_Willeke_detail_5-1

Sta-op stoel met slimme draaifunctie! 

Met de Willeke kunt u lekker zitten, maar ook draaien. Zo kunt u alles om u heen zien en beleven, zonder met de stoel te hoeven schuiven. Geeft zo’n draaiende stoel u een onveilig gevoel bij het opstaan? Geen zorgen, onze slimme systeem blokkeert wanneer de sta-op stand wordt gebruikt. De stoel blijft dan gewoon stilstaan, zodat u met een veilig gevoel kunt opstaan. En u kunt zelf de kleur van de voet kiezen. Gaat uw voorkeur uit naar  zwart, chroom of hout? Kies de kleur die past bij uw woonkamer!

 

Wilt u de sta-op stoelen graag in de winkel zien?

Maak dan nu een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe sta-op stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u