9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand

Ontspan met Liscia: stoel van de maand september

5 september 2023
relaxstoel_Liscia_rood_leer

Na een ontspannen zomer met de stoel van de maand augustus Orba, maken we ons op voor een geweldige septembermaand met onze nieuwste ster: relaxstoel Liscia. Ontdek in deze blog de alles van deze maandelijkse favoriet!


Een moderne relaxstoel met een vleugje klasse

Bij relaxstoel Liscia draait het om elegantie en verfijnd design. Uniek aan relaxstoel Liscia, is de opvallende rugleuning. De zorgvuldig vormgegeven details en het lijnenspel van de rugleuning geven de stoel een artistiek en bijzonder karakter. Ook geeft de hoge rugleuning een geborgen gevoel. Deze prachtige design relaxstoel voegt een vleugje klasse toe aan uw woonruimte, waardoor het perfect past in moderne interieurs. 

Niet alleen is de Liscia een genot om naar te kijken, maar deze moderne relaxstoel biedt ook een overvloed aan comfortfuncties die ervoor zorgen dat u heerlijk kunt ontspannen. Of u nu een boek leest, televisie kijkt of gewoon even wilt relaxen, met Liscia is het extra fijn. Het is een fauteuil die niet alleen uw interieur verrijkt, maar ook uw zitgenot!

blog_content_stoelvdmaand_liscia_detail_6

Geniet van de vele comfortfuncties van relaxstoel Liscia

Relaxstoel Liscia biedt een scala aan extra functies die uw zitervaring naar een hoger niveau tillen. Geniet van het gemak van een, handmatig of elektrisch, verstelbare relaxfunctie. Leun achterover terwijl u de rugleuning naar achteren brengt en de voetensteun omhoog tilt. Extra ontspannen doet u met de heerlijke stoelverwarming. Verwen uw rug en schouders met de massagefunctie en u bent heerlijk uitgerust. 

Wat dacht u van de verstelbare lendesteun?  Pas de ondersteuning in uw onderrug aan met de verstelbare lendepomp, waardoor u de perfecte pasvorm kunt creëren en uw rug optimaal wordt ondersteund. En vergeet de verstelbare hoofdsteun niet. Pas deze gemakkelijk aan om altijd de beste ondersteuning te ervaren, ongeacht wat u doet. Lezen, puzzelen of gewoon genieten van een momentje helemaal niks.


Gemakkelijker opstaan door handige sta-op functie 

Ontdek de veelzijdigheid van de Liscia relaxstoel, die ook fungeert als een handige sta-op stoel. Deze stoel  biedt u de mogelijkheid om moeiteloos op te staan dankzij de ingebouwde sta-op functie. Met de Liscia kunt u niet alleen genieten van het ultieme zitcomfort en ontspanning, maar profiteert u ook van de praktische voordelen van een sta-op stoel. Of het nu gaat om het opstaan na een lange zit of om gemakkelijk vanuit een zittende positie op te staan, de Liscia ondersteunt u en helpt u. Ervaar het gemak van sta-op stoel Liscia, zowel tijdens het zitten als bij het opstaan.


blog_content_stoelvdmaand_liscia_detail_4

Ontdek het plezier van de betaalbare relaxstoel Liscia

Relaxstoel Liscia combineert moeiteloos stijl, comfort en praktisch gebruik. Wilt u zelf ontdekken hoe de Liscia relaxstoel uw dagelijkse leven kan verbeteren? Maak nu een afspraak om deze prachtige stoel te ontdekken en uit te proberen. Overweegt u het om een relaxstoel te kopen? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en nemen ruim de tijd voor u. Plan vandaag nog uw afspraak en gun uzelf het plezier van de prachtige Liscia.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u