9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand

Stijlvolle zomerse zit: Orba straalt als stoel van de maand augustus!

1 augustus 2023
Orba_sta_op_bruin_leer

De maand augustus is begonnen en dat betekent tijd voor een nieuwe stoel van de maand. Vorige maand kon u de prachtige sta-op stoel Mella voor een aantrekkelijke actieprijs aankopen en deze maand is het de beurt aan sta-op stoel Orba. Ontdek waarom een sta-op stoel kopen de ideale oplossing is voor optimaal comfort. We delen in deze blog tips om u te helpen om de perfecte stoel te vinden.

blog_content_stoelvdmaand_orba_details_5

 

Sta op stoel Orba brengt comfort en ondersteuning

Een sta-op stoel biedt diverse voordelen die bijdragen aan comfort, gemak en verbeterde mobiliteit. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van sta-op stoel Orba:

  • Moeiteloos opstaan en gaan zitten: Met de sta-op functie kunt u gemakkelijk opstaan en gaan zitten met minimale inspanning. Dit is vooral gunstig voor mensen met mobiliteitsproblemen, of voor mensen met verminderde spierkracht. 

  • Vermindert risico op vallen: De gecontroleerde opwaartse beweging vermindert het risico op vallen tijdens het opstaan of gaan zitten. 

  • Ondersteuning en comfort: Orba biedt extra ondersteuning en comfortfuncties, zoals een verstelbare rugleuning en verstelbare voetensteun. Hierdoor kunt u lekker zitten en heerlijk ontspannen. 

  • Verbeterde bloedcirculatie: Door de mogelijkheid om de positie van de stoel aan te passen, kan sta-op fauteuil Orba u helpen de bloedcirculatie te verbeteren. Het veranderen van de houding  kan helpen om drukpunten te verlichten en pijnklachten te verminderen. Zo staat u uitgerust op uit de stoel. 

  • Zelfstandigheid: Een sta-op stoel geeft u de vrijheid om zelfstandig op te staan en te gaan zitten, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

 

Altijd het actuele aanbod in onze gratis brochure

Altijd op de hoogte van het actuele aanbod en een prijsindicatie? Onze gratis brochure heeft ruim 40 pagina's vol inspiratie. Hier kunt u op uw gemak onze collectie bekijken/

Vraag vrijblijvend en gratis onze brochure aan.

Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd = de volgende dag al in huis!

blog_content_stoelvdmaand_orba_details_3

De moderne sta op stoel Orba is een verrijking voor uw woonkamer 

Met sta op stoel Orba wordt functionaliteit met een modern en eigentijds ontwerp gecombineerd. Het uiterlijk van de sta op stoel straalt stijl en klasse uit, waardoor het perfect past bij verschillende interieurstijlen. Sta op stoel Orba  is ontworpen met rechte lijnen, en minimalistische details, waardoor het een moderne uitstraling heeft die goed past bij hedendaagse interieurs. De belijning in de rugleuning geven deze moderne sta op fauteuil net dat beetje extra! 

 

 

blog_content_stoelvdmaand_orba_details_2

Sta op stoel Orba wordt uitgevoerd open armleuningen. Dit ontwerp biedt een ruimtelijk gevoel en maakt de stoel toegankelijk voor mensen van verschillende lichaamstypes. Tevens is Orba uitgerust met een draaivoet, waardoor u gemakkelijk van richting kunt veranderen zonder de stoel te verplaatsen. Een draaivoet kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld visite heeft en de stoel wil bijdraaien.

Sta op stoel Orba is verkrijgbaar in verschillende kleuropties en diverse soorten materialen om aan uw persoonlijke smaak en interieur voorkeuren te voldoen. U kunt kiezen uit maar liefst honderden kleuren en materialen. Wat dacht u van cognac leer of een warme okergele chenille stof? Kies uit neutrale tinten zoals grijs, beige of zwart, of juist levendigere kleuren voor een opvallende blikvanger in uw woonkamer!

 

Sta op stoel Orba met accu biedt vele voordelen

Het hebben van een accu bij sta-op fauteuil Orba biedt verschillende voordelen. Zo kan een fauteuil met accu draadloos functioneren, zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact in de buurt. Dit geeft u de vrijheid om de sta-op stoel Orba op elke gewenste plek in uw huis te plaatsen, zonder beperkingen van de locatie van een stopcontact. Een accu betekent dat er geen zichtbare snoeren zijn, wat bijdraagt aan een nette en opgeruimde uitstraling.

Met een accu hoeft u zich geen zorgen te maken over struikelen over snoeren. Dit draagt bij aan de veiligheid, vooral voor mensen met mobiliteitsproblemen. Bovendien zorgt de accu ervoor dat Orba blijft functioneren, zelfs tijdens stroomuitval of wanneer de stoel niet in de buurt van een stopcontact staat. 

 

Ervaar het zelf! 

Sta-op stoel Orba biedt diverse voordelen, waaronder moeiteloos opstaan en gaan zitten, vermindering van het valrisico, extra comfort en ondersteuning en bevordering van zelfstandigheid. Bovendien ziet Orba er ook nog eens geweldig uit. Maak een afspraak en ervaar zelf hoe prettig de stoel zit en bekijk alle mogelijkheden om sta-op fauteuil Orba helemaal naar wens te laten uitvoeren. 

Wilt u sta-op stoel Orba of onze andere modellen gratis thuis uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 





Ook interessant voor u