9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
stoel van de maand

Zomers zitten in juli met stoel van de maand Mella

4 juli 2023
sta_op_stoel_geel_Mella

Iedere maand staat er één relaxstoel of sta op stoel in de schijnwerpers en deze wordt voor een aantrekkelijke actieprijs aangeboden. Vorige maand was sta-op stoel Willeke de stoel van de maand juni en deze maand neemt sta-op stoel Mella de beurt over. In deze blog vertellen we alles over de unieke kwaliteiten en mogelijkheden van deze prachtige stoel, dus lees maar gauw verder!


Geniet van comfort met sta op stoel Mella

Wat is er fijner dan lekker onderuit met de benen omhoog zitten? Met de relaxoptie zet u de stoel gemakkelijk in de relaxstand, waarbij de voetensteun omhoog gaat en de rugleuning naar achteren wordt gekanteld. Zo kunt u comfortabel zitten en volledig ontspannen.

Wilt u extra ondersteuning aan uw nek en uw hoofd laten leunen? Dan is een verstelbare hoofdsteun echt aan te raden. Of wat dacht u van een verstelbare lendensteun? Met dit geïntegreerde kussen kunt u zelf bepalen hoeveel rugondersteuning u prettig vindt. En voor het echte luxe gevoel kiest u uiteraard voor de Wellness functie, waarbij de stoel wordt verwarmd en u kunt genieten van een massage. Zo staat u lekker opgeladen uit de stoel en kunt u de dag vol energie vervolgen! 

 

Altijd het actuele aanbod in onze gratis brochure

Sta-op stoel voordeel

Altijd op de hoogte van het actuele aanbod en een prijsindicatie? Onze gratis brochure heeft ruim 40 pagina's vol inspiratie. Hier kunt u op uw gemak onze collectie bekijken.

Alleen t/m 24 juli ontvangt u een kortingsvoucher t.w.v. 100 euro in uw mailbox. Deze mag u combineren met de huidige kortingsactie op uw nieuwe sta-op stoel. 

Vraag vrijblijvend en gratis onze brochure aan.

Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd = de volgende dag al in huis!

 

 

sta_op_stoel_geel_Mella_elektrisch

Sta op stoel Mella bevordert het zelfstandig opstaan

Door te kiezen voor een senioren sta op stoel kunt u voortaan zelf opstaan. U hoeft geen ondersteuning van anderen te vragen of bang te zijn dat u komt te vallen, omdat u uw evenwicht niet goed kunt bewaren tijdens het overeind komen. De moter in de stoel doet nu al het werk, zodat u niet langer kracht hoeft te zetten.  De elektrische sta op stoel brengt u omhoog en kantelt licht naar voren, zodat u gemakkelijk uit de stoel kunt stappen.

blog_content_stoelvdmaand_Mella 7


Een modern interieur met sta-op stoel Mella

Sta op stoel Mella is erg geschikt voor een modern interieur. De gebogen armleuningen en belijning in de rugleuning geven de moderne sta op stoel Mella een sierlijke uitstraling. Kleuren als okergeel of lichtgroen geven Mella een frisse uitstraling dat goed past bij een hedendaags interieur. U kunt Mella in iedere gewenste kleur of stoffering kiezen. Bovendien heeft u bij ons keuze uit maar liefst 100 kleuren stof en leer. We zijn er van overtuigd dat uw favoriete kleur er zeker bij zit. Kom naar de winkel om zich te laten inspireren en of bekijk alle mogelijkheden thuis tijdens de thuisdemonstratie! 

Lees ook: Een leren fauteuil of stof? Wij helpen u kiezen

Wilt de sta-op stoelen gratis thuis uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u