9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Nieuwe relaxstoel kopen

3 redenen om een nieuwe relaxstoel aan te schaffen!

20 maart 2022
3 redenen om een nieuwe relaxstoel aan te schaffen

Een relaxstoel kopen, is dat nou wel nodig? Het is natuurlijk best een grote aanschaf die u niet dagelijks doet. Wij spraken onze klanten en vroegen wat hun reden was om een nieuwe relaxstoel te kopen. Wellicht staat zo’n moderne relaxstoel ook al een tijd op uw wensenlijstje maar twijfelt u nog. Als dat het geval is lees dan maar snel verder!

Lees tip: Hier moet u op letten bij de aanschaf van een comfortabele stoel

1. Gezondheid

Één van de voornaamste redenen die door onze klanten werden genoemd was de gezondheid. Bij het ouder worden kan het lichaam natuurlijk veranderen. Misschien ondervind u problemen met het bewaren van uw evenwicht. Juist dan is het heel belangrijk om goed te kunnen zitten en -niet geheel onbelangrijk- veilig te kunnen opstaan. Met dat laatste biedt een sta- op stoel uitkomst. Doordat u zich niet meer omhoog hoeft te drukken, houdt u de balans en kunt u veilig en gemakkelijk opstaan. Met een druk op de knop komt de stoel omhoog en kantelt het u naar voren, kortom de stoel doet het werk voor u! 

Sta op stoel Velderhof

Ook kan u misschien wel last hebben van pijnlijke spieren en gewrichten. Of bijvoorbeeld Reuma of Parkinson hebben. Een relaxstoel met verwarming kan heel veel verlichting geven en ervoor zorgen dat de spieren soepel blijven. De juiste ondersteuning is ontzettend belangrijk bij een relaxstoel. Door goed uit te kunnen rusten -door bijvoorbeeld de benen even omhoog te hebben-  kunt u uw energie bewaren voor andere dingen. Leuke dingen zoals een wandeling in het zonnetje. 

Bent u benieuwd of een sta-op stoel iets voor u is? Met onze gratis thuisdemonstratie service kunt u de stoelen kosteloos thuis uitproberen.

2. Rust en ontspanning

Na een lange dag is er niks lekkerder dan even helemaal tot rust te komen. Lekker met de benen omhoog en de rug naar achteren. Veel van onze klanten gunnen zichzelf zo’n dagelijks genietmomentje en kiezen voor een stoel met relaxfuncties. Een voetenklep om de benen op te laten rusten, een verstelbare rugleuning of zelfs een stoel met massagestand. 

Relaxstoel Tirso-goede stoel

Omdat wij een maatwerkbedrijf zijn kunt u de relaxstoel helemaal aanpassen naar wens. Dat kunnen luxe toevoegingen zijn zoals stoelverwarming. Maar denk ook eens aan het comfort wat een armleuning op precies de juiste hoogte brengt. Met zo’n fijne stoel wilt u waarschijnlijk nooit meer anders!

3. Vernieuwen van het interieur

Eens in de zoveel tijd is het fijn om de boel eens lekker aan te pakken. Even de frisse wind door het huis. Misschien ergert u zich al jaren aan de -eens zo mooie- versleten fauteuil in de woonkamer. Wellicht bent u uitgekeken op de huidige meubels, of gaat u verhuizen. Wat de reden ook is, het is natuurlijk een hartstikke fijn om uzelf iets nieuws te gunnen. Een heerlijke relaxfauteuil die u misschien al wel jaren op het oog heeft. Bij Velderhof heeft u genoeg keuze uit prachtige stoelen en kunt u kiezen uit talloze kleuren en materialen. Blaas uw interieur een nieuw leven in met een prachtige relaxstoel!

Zithoek_inspiratie_1

Bent u benieuwd geworden waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe stoel?
Lees dan ook onze blog: Hier moet u op letten bij de aanschaf van een comfortabele stoel!

 

Op uw gemak thuis oriënteren?

Vraag gratis onze brochure aan en laat u inspireren.

  • Altijd het actuele aanbod
  • De perfecte manier om u te oriënteren
  • Binnen enkele werkdagen in uw brievenbus 

 

Gratis brochure aanvragen

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u