9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Genieten met Serchio, de stoel van de maand februari!

29 januari 2023

 

In onze collectie hebben we een heleboel comfortabele fauteuils. Iedere maand geven we één stoel het podium, dat is onze stoel van de maand. Vorige maand was dit Florance en Serchio is deze maand de waardige opvolger. De maand februari staat bekend om Valentijnsdag, de dag dat we iemand die we liefhebben laten weten dat ze belangrijk voor ons zijn. Natuurlijk hoort zelfliefde daar ook bij. Dus mocht u op zoek zijn naar de ultieme relaxstoel, omdat u deze echt verdiend heeft? Lees dan maar gauw verder.


Ontspannen zitten met relaxstoel Serchio

Relaxstoel Serchio is een stoel met een stevige zit. U voelt meteen dat de stoel u volop ondersteuning biedt. Bent u op zoek naar net dat beetje extra luxe gevoel in de stoel? Dan kunt u de Serchio laten uitvoeren met  de stoelverwarming en massagefunctie. In februari is het natuurlijk nog koud buiten en door de stoelverwarming aan te zetten hoeft de kachel niet zo hard te stoken. En omdat stoelverwarming direct in verbinding staat met uw lichaam, gaat er geen warmte verloren. Koude stramme spieren zijn verleden tijd met de stoelverwarming. Als kers op de taart kunt u met de massagestand genieten van een fijne massage. U zult merken dat de spieren lekker los worden gemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dan kunt u daarna lekker actief bewegen of gewoon een dutje doen.

 

Proefzitten op de Serchio of onze andere relaxstoelen gratis thuis uitproberen?

Probeer dan onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de Serchio zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

blog_content_stoelvdmaand_serchio_detail_3

 

Serchio de moderne relaxstoel met veel mogelijkheden

Bent u op zoek naar een moderne relaxstoel waar u alle kanten mee op kunt? Dan is Serchio de aangewezen kandidaat. Serchio kan worden uitgevoerd met de relaxstand, zodat u lekker achterover kunt leunen met de benen omhoog. U rug kan extra worden ondersteund met een lendensteun. En wat dacht u van een verstelbare hoofdsteun? Hiermee is nekpijn, na langdurig in één houding zitten, voorgoed verleden tijd. 

 

blog_content_stoelvdmaand_serchio_detail_6-1

 

Draai een keer in het rond 

Met een relaxstoel met draaivoet kunt alles zien en meekrijgen van wat er om u heen gebeurt. Zo kunt u op het ene moment naar buiten draaien en het andere moment televisie kijken. De relaxstoel heeft een draaicirkel van 360 graden, dus u kunt helemaal rond. Zo is het geschuif met de stoel niet meer nodig en kunt u lekker blijven zitten. 

Elektrische fauteuil met met accu

Heeft u uw elektrische fauteuil op een plekje in de woonkamer staan waar geen stroompunt is? Dat kunt u voor een relaxstoel met accu kiezen. Zo kunt u genieten van een elektrische verstelbare stoel zonder dat u over de snoeren kunt struikelen. Veilig en gemakkelijk! 


blog_content_stoelvdmaand_serchio_detail_4

Wilt u de Serchio graag in de winkel bekijken?

Kom dan bij ons langs, er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar de Serchio, maar ook naar alle andere relaxstoelen van Velderhof? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

Ook interessant voor u