9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Velderhof- Meubels met Zorg - 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

Unieke meubels met zorg gemaakt

 
 
Uw welzijn is onze zorg

Op zoek naar de ultieme stoel of bank om in te ontspannen? Dan bent u bij Velderhof aan het juiste adres. Wij maken niet alleen onze zitmeubels zo comfortabel mogelijk, we streven ernaar om van het aankoopproces ook een ontspannen feestje te maken. 

Zo heeft u binnen 3 eenvoudige stappen de stoel of bank van uw dromen bij u thuis. Want bij ons gaat het om meer dan alleen meubels, we bieden zorg voor uw comfort en welzijn met onze speciale maatwerk stoelen en banken. Dat doen we door u de beste hulp te bieden tijdens het oriënteren, maar ook door ervoor te zorgen dat u echt tevreden bent en uiteindelijk gegarandeerd lekker zit! 

Onze meubels zijn voorzien van diverse comfortopties, zodat u de stoel of bank volledig naar wens kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een sta op stoel in kleur naar keuze of zorg voor een meubel dat echt álles kan, zoals een relaxstoel met verstelbare hoofd- en voetensteun en luxe massagestand. 

 

Bekijk de video
klantverhaal-marianne

Uw zitcomfort is onze zorg

Wanneer u bij ons komt zien wij het als onze taak om ervoor te zorgen dat u lekker zit. Met onze meubels zorgen we ervoor dat uw zitcomfort altijd voorop staat door goed naar uw wensen te luisteren en door gebruik te maken van de beste kwaliteit. 

Een goede zithouding is erg belangrijk voor onze gezondheid. Met een stoel op maat staat u, wanneer u lang zit, al één nul voor omdat de stoel volledig op uw lichaam aansluit. Uw spieren worden ontlast en de bloedcirculatie wordt bevordert. Met als resultaat een uitgerust lichaam. Onze meubels zijn ontworpen om uw zitcomfort te optimaliseren en om ervoor te zorgen dat u zich altijd op uw gemak voelt. 

Ontdek hoe u zorgeloos kunt genieten met de meubelen van Velderhof 

Wij bieden meubelen waarmee u zorgeloos kunt genieten van uw leefruimte. Met meubels op maat gemaakt weet u zeker dat u geen concessies hoeft te doen. U kunt de bank of stoel namelijk volledig zelf samenstellen. En dat gaat verder dan enkel de kleur of soort bekleding. U kunt bijvoorbeeld de comfortstoelen van top tot teen naar wens laten uitvoeren. Zo kunt u kiezen welke soort relaxopties u graag wil terugzien in de stoel. De maten van de stoel worden op speciaal uw lichaam afgestemd. U bent er vrij in hoe u de stoel wilt bedienen. En u heeft zelfs keuze voor het type onderstel. Wilt u een stoel met poot of wilt u een draaifauteuil? Het kan allemaal! 

Onze Relax Fauteuils en Banken worden met Zorg op Maat gemaakt voor u

Wij zijn expert in zitmeubels en daarom maken we de stoelen met uiterste zorg op maat voor u. We kunnen onze collectie in drie soorten onderscheiden, namelijk; de relaxstoelen, de sta op stoelen en de relaxbanken.

Wanneer u bijvoorbeeld interesse heeft in een stoel op maat zorgen we ervoor dat we goed de tijd voor u nemen om uw wensen te achterhalen. Wat voor stoel zoekt u precies? Heeft u bepaalde klachten, waarom u op zoek bent naar een maatwerk stoel? Wat vindt u mooi? Vervolgens gaat de adviseur u de stoel demonstreren. Hij of zij vertelt hoe de relaxopties werken en demonstreert dit aan u.

Daarna wordt u zorgvuldig opgemeten en ten slotte wordt er gekeken naar de verschillende stof- of leerstalen om te bepalen hoe de stoel eruit moet komen te zien. Het is een kwestie van nog even geduld, terwijl we de stoel speciaal voor u maken, en dan is het heugelijke moment daar en leveren we de relaxstoel direct bij u thuis!


Wat wilt u precies weten?


Zorgeloos verschillende meubelen uitproberen

Om de zoektocht naar een nieuw zitmeubel voor u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u altijd bij een winkel bij u in de buurt terecht. Om u te verwelkomen krijgt u bij bezoek een kopje koffie en een lekker punt verse appeltaart. Zo gaat het doorspreken van uw wensen extra ontspannen!

Wist u dat u uw huis niet eens uit hoeft om een stoel of bank van ons te proberen? Met de thuisdemonstratie service kunt u namelijk gratis proefzitten thuis. Wij nemen de zitmeubels die uw voorkeur genieten voor u mee om ze vanuit uw eigen woonkamer te proberen. Een bijkomend voordeel is dat u direct ziet hoe het staat bij de rest van uw interieur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan direct een afspraak er ervaar het zelf! 

 
stoel in eigen woonkamer proberen

 

Meubels bij u thuis uitproberen

Een van onze zitadviseurs komt vrijblijvend bij u langs en neemt een aantal meubels uit de collectie voor u mee. Zo kunt u op uw gemak een Velderhof stoel proberen in uw eigen omgeving. 

Plan een afspraak
Velderhof winkellocaties

 

Ontdek een winkel bij u in de buurt

Neem de tijd om eens rustig de collectie van Velderhof te bekijken onder het genot van een lekkere kop koffie en een puntje appeltaart. Onze zitadviseur is in de buurt om u te adviseren. 

Ontdek onze winkellocaties
Sta-op-senioren-stoel-beste-stoel-voor-ouderen

 

 

 

 

 

Velderhof heeft werkelijk een uitstekende service. En nog belangrijker, ik heb nu echt een fantastische stoel om op te zitten!

- MARIANNE UIT ARNHEM

 

 

Bekijk de video
Thuisdemonstratie-velderhof

Klant Marianne vertelt over haar thuisadvies

Marianne ontving adviseur Sander bij haar thuis omdat ze op zoek was naar een nieuwe sta op stoel. Bekijk de video om te horen hoe ze dit heeft ervaren. Ook een gratis en vrijblijvend thuisadvies ontvangen?  Maak dan hier een afspraak 

Uw meubels verdienen de beste zorg

Wanneer u een zitmeubel bij ons koopt bij bent u verzekerd van kwaliteit en de beste garantie. Door te kiezen voor de beste materialen en hoogwaardige afwerking zult u een uitstekend zitmeubel krijgen. Dit vertrouwen in ons product ziet u terug in onze 90 dagen proefzitten garantie. Bent u niet tevreden? Dan kijken we altijd samen naar een oplossing. 

Geen meubel zorgen bij vlekken!

U krijgt bij ons standaard een verzorgingsset bij uw aankoop. Hiermee kunt u de stoel of bank impregneren en zo beschermen tegen vuil. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kunt u het met de bijgeleverde vlekkenspray de vlek proberen te verwijderen. Mocht u vaak de kleinkinderen over de vloer hebben of huisdieren hebben, dan kunt u er ook kiezen om het Zeker Zitten Garantie plan af te sluiten. Daarmee heeft u maar liefst 5 jaar garantie op professionele reinigingsservice. Zo kunt u met een gerust hart uw kleinkind een stuk taart op de bank laten eten! j

Gratis brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder

Brochure aanvragen

 

Adviseur aan het woord

Een meubel is niet iets wat u dagelijks aanschaft, daarom is het belangrijk om met zorg een weloverwogen keuze te maken en daar kunnen wij u bij helpen. Adviseur Sander komt dagelijks bij klanten over de vloer om ze een zorg meubel aan te meten. Hij vertelt tijdens deze thuisdemonstratie alles over de functies van de stoel en het belang van ergonomie. In deze video ziet u Sander aan het woord en hij vertelt u alles wat u wilt weten over een sta op stoel. Kijkt u mee? 

Bekijk de video
seniorenstoel-op-maat-Sander
https://www.velderhof.nl/hubfs/mooie-seniorenstoel.png

Wat zijn de voordelen van een Velderhof?

 • Tot 5 jaar garantie
 • 90 dagen omruilgarantie
 • Laagste prijsgarantie

Meestgestelde vragen

Wat doet een seniorenstoel?

Een seniorenstoel is gemaakt om ouderen zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Zo kunt u bijvoorbeeld een stoel nemen waar u stevig in zit en bijvoorbeeld kiezen voor de sta op functie in de stoel.

Zo is een senioren stoel met armleuning op de juiste hoogte erg prettig om uw armen lekker op te laten rusten en is de zithoogte seniorenstoel van belang om de juiste zithouding aan te nemen. Hieronder een kort overzicht van de voornaamste eigenschappen van een seniorenstoel. 

Een seniorenstoel biedt hulp bij het opstaan
 • Geschikt voor mensen die kampen met verminderde mobiliteit
 • Zorgt voor balans tijdens opstaan
 • Draagt bij aan het zelfstandig en veilig opstaan
Een hoge stoel voor ouderen biedt voldoende ondersteuning
 • Geschikt voor mensen met pijnklachten, zoals rug- of nekpijn
 • Goede ondersteuning voor de benen bevordert de bloedsomloop

Een seniorenstoel draagt bij aan de juiste zithouding

 • Met een stoel op maat zit u automatisch in de juiste zithouding
 • Met hoeken van 90º zorgt u ervoor dat u goed zit en de spieren worden ontlast 
 • Door voldoende rust kunt u prettiger bewegen

Bent u benieuwd hoe een seniorenstoel uw leven kan verrijken? Maak dan gauw een afspraak en ervaar het zelf! 

Wat is het verschil tussen een sta op stoel en een relaxstoel?

Een sta op stoel en een relaxstoel verschillen niet zo veel van elkaar. U kunt een senioren sta op stoel simpelweg zien als een moderne relaxstoel met een extra optie, namelijk de sta-op functie.

De relaxstoel heeft, net zoals de sta op stoel, diverse comfortopties. Denk aan de verstelbare voetensteun, rugleuning en de hoofdsteun.

Op het moment dat u merkt dat uw mobiliteit verminderd kan de elektrische stoel voor ouderen uitkomst bieden. Met één druk op de knop brengt de stoel u omhoog en kunt u veilig en moeiteloos opstaan.

Wat is een elektrische stoel voor ouderen?

Bent u op zoek naar een elektrische sta op stoel? Bij Velderhof zijn we gespecialiseerd in aangemeten van elektrische stoelen voor ouderen. Aan de hand van 21 meetpunten wordt vastgesteld welke maat sta op stoel u nodig heeft. Hierdoor wordt uw lichaam volledig ondersteund, zodat u uitgerust kunt opstaan.

De motor in de elektrische stoel voor ouderen doet nu het werk voor u. Daarnaast kunt u zelf kiezen welke comfortopties u aan de fauteuil wil toevoegen. Door deze functies elektrisch te bedienen, geniet u met vanaf nu heel gemakkelijk van ultiem comfort! 

Hoe werkt een sta op stoel voor senioren?

Wanneer u merkt dat opstaan niet meer soepel gaat, kunt u gebaat zijn bij extra ondersteuning. Met een automatische stoel doet de motor het werk voor u en geeft u dat zetje dat u nodig heeft. Een sta op stoel met 3 motoren zorgt ervoor dat u lekker comfortabel kunt zitten en weer gemakkelijk kunt opstaan. Laat u de sta op stoel met accu uitvoeren, dan heeft u een sta op stoel zonder snoer en kunt u de stoel overal in de ruimte plaatsen. 

Het opladen van de accu van de elektrische stoel voor ouderen doet u eens in de twee a drie weken afhankelijk van de mate van gebruik. U kunt de senioren sta op stoel met elektrische bediening op twee manieren in de gewenste stand zetten. De eerste manier is met bedieningsknopjes aan de leuning van de stoel of u kiest voor een afstandsbediening bij de fauteuil. 

 

Wilt u proberen of een elektrisch verstelbare seniorenstoel iets voor u is? Kom dan langs in een van onze winkels of maak gebruik van onze gratis thuisdemonstratie! 

Waar kan ik een seniorenstoel kopen?

De seniorenstoel winkel van Velderhof is door heel Nederland te vinden. En wanneer u niet in de gelegenheid bent om de winkel te bezoeken, komen we met de sta op stoel shop op wielen bij u! Zodat u gemakkelijk thuis ergonomische stoelen voor ouderen kunt testen. Bent u op zoek naar een sta op stoel dat direct leverbaar is? Maak dan gelijk een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Welke functies heeft een elektrische sta op stoel?

Met een elektrische sta-op stoel kunt u niet alleen veilig en gemakkelijk opstaan, u kunt er ook heerlijk ontspannen in zitten. Wilt u genieten van extra comfort? Verwen uw lichaam met een sta op stoel met verwarming of een sta op stoel met massage. 

Zit u graag te lezen of kijkt u regelmatig tv vanuit uw stoel? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een hoge seniorenstoel met verstelbare hoofdsteun. U kunt de hoofdsteun in de juiste positie zetten, zodat u geen nekklachten krijgt. 

Wilt u lekker wendbaar zijn en de stoel zo in de ruimte plaatsen dat u kunt draaien? Dan is een sta op stoel met wieltjes de perfecte stoel voor u. Deze stoel heeft een draaicirkel van 360º zodat u zonder met de stoel te hoeven slepen toch alles om u heen meekrijgt. 

U kunt de bekleding van uw ideale seniorenstoel zelf uitkiezen. Ga bijvoorbeeld voor een stoere leren stoel of kies een zacht model van stof. Welke kiest u?

Benieuwd welke functies echt iets voor u zijn? Onze adviseurs laten deze graag aan u zien, in de winkel of bij u thuis! Bel 0499 729 366 om direct een vrijblijvende demonstratie in te plannen.

Kan ik een sta op stoel van de zorgverzekering vergoedt krijgen?

Controleer of u er recht op heeft om uw sta op stoel via de WMO of een sta op stoel via zorgverzekering vergoedt te krijgen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals uw medische situatie en dit verschilt per gemeente. Wilt u meer weten over wie een senioren sta op stoel vergoedt? Neem contact op met uw eigen zorgverzekering en gemeente.  

Hoe lang duurt het voordat ik de seniorenstoel in huis heb? 

Bij Velderhof heeft u direct een sta op stoel in huis, want wij bieden de mogelijkheid voor een leenstoel. Terwijl uw persoonlijk samengestelde stoel in de maak is, kunt u alvast gebruik maken van een sta op stoel in bruikleen. Zo zit u nooit zonder! 

Bestel direct de brochure om u alvast op uw gemak te oriënteren! 

Nemen jullie mijn oude stoel ook mee?

Het is bij Velderhof mogelijk om uw fauteuil in te ruilen. Op het moment dat uw nieuwe stoel geleverd wordt, nemen we uw oude stoel kosteloos mee. Zo heeft u meteen de ruimte om lekker te genieten van uw nieuwe stoel.

Persoonlijk advies

Heeft u nog een andere vraag?

Bel gratis naar 0499 729 366  

Ons team staat voor u klaar!

Neem contact op
Velderhof-contact-klantenservice

Top 3 populaire meubels

actie label
+120

Willeke Alberti

vanaf
1590,- 1005,-

Willeke Alberti

vanaf
1590,- 1005,-
Weet u zeker dat u dit product wil verwijderen?

U kunt op de overzichtpagina verder kijken en de stoelen kiezen die u graag thuis wil uitproberen.

Ja ik weet het zeker
Nee stoel behouden
+126

Varese relax

vanaf
970,-

Varese relax

vanaf
970,-
Weet u zeker dat u dit product wil verwijderen?

U kunt op de overzichtpagina verder kijken en de stoelen kiezen die u graag thuis wil uitproberen.

Ja ik weet het zeker
Nee stoel behouden
actie label
+122

Liscia relax

Vanaf
1470,- 885,-

Liscia relax

Vanaf
1470,- 885,-
Weet u zeker dat u dit product wil verwijderen?

U kunt op de overzichtpagina verder kijken en de stoelen kiezen die u graag thuis wil uitproberen.

Ja ik weet het zeker
Nee stoel behouden
VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee.

phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66

Doordeweeks van 8.00-18:00
Zaterdag van 9.00-17.00

mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl

Binnen 1 werkdag antwoord.

VH klantenservice