9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
beste sta op stoel

Wat is de beste sta-op stoel?

11 juli 2023
beste_sta_op_stoel_serchioDe beste sta-op stoel vinden kan best nog wel een uitdaging zijn. We zijn allemaal verschillend qua lengte, wensen, maar ook onze smaken kunnen sterk uiteenlopen. Daarom kunt u bij Velderhof uw nieuwe sta-op stoel helemaal zelf samenstellen, zodat u de juiste keuze maakt en kunt genieten van de beste sta op stoel voor u!


Wat is een sta op stoel?

Een sta-op stoel is een comfortabele stoel waarmee u automatisch omhoog gebracht wordt. Zo hoeft u zich niet langer af te zetten, of bij het plaatsnemen in de stoel te laten vallen. Een sta op stoel zorgt er ook voor dat u uw evenwicht beter kunt bewaren tijdens het opstaan en daardoor niet komt te vallen. Zo zit u lekker, maar staat u ook met een gerust gevoel weer op. 


Waar moet een goede sta op stoel aan voldoen?

Een goede sta op stoel is op uw maat gemaakt voor de juiste ondersteuning en zithouding. Daarnaast bevat het alle functies die u prettig vindt in de stoel. Bovendien kunt u zelf het uiterlijk van de stoel kiezen. We hebben een ruime collectie moderne sta op stoelen, zodat er altijd iets voor u bij zit. De stoelen die we in ons assortiment hebben zijn ook vaak nog extra aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het type voet of de kleur bekleding. 

 

Wat zijn de functionaliteiten van de beste sta op stoel?

 

Naast het veilig kunnen opstaan is het lekker met de benen omhoog kunnen zitten een wens van onze klanten. Dat kan door middel van de relaxfunctie, welke goed te combineren is met een verstelbare hoofdsteun voor extra comfort. Heeft u rugklachten? Dan raden wij een verstelbare lendesteun aan en voor een extra luxe stoel kiest u de verwarmings- en massagestand. 

 

Wilt u de sta-op stoelen gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de sta-op stoel zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

Wat is de beste sta-op stoel volgens onze adviseurs?


Bij Velderhof werken we met advies op maat. Dat betekent dat wij eerst door middel van de juiste vragen uw wensen proberen te achterhalen. Er wordt onder andere gekeken naar uw bouw, uw woonsmaak en de rest van de wensen alvorens er een stoel wordt geadviseerd. De beste stoel voor ouderen is volgens de adviseurs vaak een stoel met dichte armleuningen, omdat dit een geborgen gevoel geeft. 

 

Wat is de beste sta op fauteuil volgens onze klanten?

Aan wie kunnen we beter vragen wat de beste sta op fauteuil is dan aan onze klanten. We zien dat sta-op stoel Maggiore erg in de smaak valt bij senioren. Dit is een stevige stoel met gebogen armleuningen die niet alleen comfortabel is, maar er ook nog eens prachtig uitziet. Ook de elegante sta-op stoel Endine en de stoere sta-op stoel Tirso zijn echte publieksfavorieten! 

“Heb een tijdje terug bezoek gehad van het bedrijf Velderhof en erg goed advies gekregen over een sta-op stoel. Want na een valpartij ging opstaan niet meer soepel en tijdens het revalideren heb ik gemerkt hoe handig zo’n stoel is. Nu geniet ik van mijn prachtige sta op stoel Maggiore dankzij dit uitstekende advies.”                                                                                                                     - Annie

Lees ook: Top 3 relaxstoelen van dit moment! 


Wanneer is een sta-op stoel de beste koop voor u?

Wanneer uw nieuwe sta-op stoel voor u de beste koop is, heeft te maken met een aantal factoren. Uiteraard is het vanzelfsprekend dat de stoel u moet passen en goed zit. Om echt zeker te weten dat u tevreden bent bieden wij 90 dagen proefzitten garantie. Daarnaast heeft u tot 5 jaar garantie op de stoel, mocht er onverhoopt toch iets mee gebeuren. Natuurlijk is het ook mooi meegenomen als u  uw sta op stoel met korting kunt kopen. Daarom raden we aan om onze actiepagina in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de beste sta-op stoel aanbieding. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en ons volgen op Facebook om niks te missen! 


Leestip: De zoektocht naar de beste relaxstoel voor in uw woonkamer

 

Wilt u de sta-op stoelen graag in de winkel zien?

Maak dan nu een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe sta-op stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u